5 haftalık gebelik

6+0da hicbirsey yok dedi, lekelenme ile 6+6 gittim kalp atışı hafifti ritim izledik, diğer hafta normal kalp duyduk

Kızlar kalp atışı ne zaman duyulir siz ne zaman duydunuz
Bende yeni hamileyim bayramda öğrendim. İki gün önce kanda 200 çıktı beta hcg ,sanırım ovulasyondan tahmin yürütüyorum 2-3 haftalık en fazla. Değer iyi mi

Bende yeni hamileyim bayramda öğrendim. İki gün önce kanda 200 çıktı beta hcg ,sanırım ovulasyondan tahmin yürütüyorum 2-3 haftalık en fazla. Değer iyi mi
Yeni olduğu için değer günden güne artar canım hayırlı olsun

Teşekkür ederim amin inşallah, sizin de hayırlı olsun. İlk gebeliğim ,nelere dikkat ediyorsunuz folik asit vs takviye olarak ne kullanıyorsunuz
Benim 2.ci canım sanada hayırlı olsun folik asit kullanıyorum sadece yediklerine dikkat etmen yeterli bol bol dinlen vaktin varsa ben daha bebiş emziriyorum

Kızlar kalp atışı ne zaman duyulir siz ne zaman duydunuz

6+1de önce bebeği bile göremedik. Sonra doktorum sıkışıp biraz yürüyüş yapıp gelmemi istedi. Tekrar abdominal ultrasonla bakıldı. Önce bebeği gördük, yanlış hatırlamıyorsam baş-popo mesafesi 0.28cm ölçüldü. Kalp atışını görebildiğini söyledi ama dinletirsem zayıf duyarsınız canınız sıkılır 2 hafta sonra dinleticem dedi ve gönderdi. 8.haftada çok şükür gümbür gümbür duyduk.

Beklemek lazım bazen acele ediyoruz sabirsizlanip çok şükür görmüşsunüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…