Ay ne güzel inşallah bende duyarim randvu alcam tekrardan 2 hafta sonrası6+0da hicbirsey yok dedi, lekelenme ile 6+6 gittim kalp atışı hafifti ritim izledik, diğer hafta normal kalp duyduk
Darisi banatam 6+0 haftalıkken
Bende yeni hamileyim bayramda öğrendim. İki gün önce kanda 200 çıktı beta hcg ,sanırım ovulasyondan tahmin yürütüyorum 2-3 haftalık en fazla. Değer iyi miKızlar kalp atışı ne zaman duyulir siz ne zaman duydunuz
Yeni olduğu için değer günden güne artar canım hayırlı olsunBende yeni hamileyim bayramda öğrendim. İki gün önce kanda 200 çıktı beta hcg ,sanırım ovulasyondan tahmin yürütüyorum 2-3 haftalık en fazla. Değer iyi mi
Teşekkür ederim amin inşallah, sizin de hayırlı olsun. İlk gebeliğim ,nelere dikkat ediyorsunuz folik asit vs takviye olarak ne kullanıyorsunuzYeni olduğu için değer günden güne artar canım hayırlı olsun
Benim 2.ci canım sanada hayırlı olsun folik asit kullanıyorum sadece yediklerine dikkat etmen yeterli bol bol dinlen vaktin varsa ben daha bebiş emziriyorumTeşekkür ederim amin inşallah, sizin de hayırlı olsun. İlk gebeliğim ,nelere dikkat ediyorsunuz folik asit vs takviye olarak ne kullanıyorsunuz
Bugün 5 bin adım attım yürüdüm gezerken bunlar zarar verir miBenim 2.ci canım sanada hayırlı olsun folik asit kullanıyorum sadece yediklerine dikkat etmen yeterli bol bol dinlen vaktin varsa ben daha bebiş emziriyorum
Düşük riskin yoksa yürümek güzel sağlıklı canımBugün 5 bin adım attım yürüdüm gezerken bunlar zarar verir mi
Kadın doğuma saha gitmedimDüşük riskin yoksa yürümek güzel sağlıklı canım
Bişey olmaz canım kendini yormadan hallet benim kziim 13 aylık gün boyu kucağımda yani napabilirim ki ne kadar esirgersen o kadar aksilik oluyo bazenKadın doğuma saha gitmedim
Ne güzel duygudur darısı bütün bekleyenlere benimki daha mimnak kendisi var sadeceBiz 5+6 da keseyle bebeği gördük
7+2 de kalp atışını duyduk
Kızlar kalp atışı ne zaman duyulir siz ne zaman duydunuz
Beklemek lazım bazen acele ediyoruz sabirsizlanip çok şükür görmüşsunüz6+1de önce bebeği bile göremedik. Sonra doktorum sıkışıp biraz yürüyüş yapıp gelmemi istedi. Tekrar abdominal ultrasonla bakıldı. Önce bebeği gördük, yanlış hatırlamıyorsam baş-popo mesafesi 0.28cm ölçüldü. Kalp atışını görebildiğini söyledi ama dinletirsem zayıf duyarsınız canınız sıkılır 2 hafta sonra dinleticem dedi ve gönderdi. 8.haftada çok şükür gümbür gümbür duyduk.
Öncesinde folik kullanmışmıydınızTeşekkür ederim amin inşallah, sizin de hayırlı olsun. İlk gebeliğim ,nelere dikkat ediyorsunuz folik asit vs takviye olarak ne kullanıyorsunuz
Evet kullandimÖncesinde folik kullanmışmıydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?