5 Haftalık gebelik kesem çok küçükmüş : ((((

birderdindelisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
877
1.597
35
Kızlar o kadar moralim bozuldu ki. Öğrendiğim günden bu yana nasıl mutlu nasıl heyecanlıyız eşimle, doktor randevusunu sabırsızlıkla bekledik. Ve bugün beş haftalık gebelikte kesem 3 mm göründü doktor bunun olması gerekenden küçük olduğunu söyledi. Geç döllenmeden de kaynaklı olabilirmiş, izlemeye alınacakmış. Hafta sonu gideceğim tekrar ama o güne kadar nasıl duygularımı yöneteceğim hiç bilemiyorum
Benim durumumda olan var mı, ne yaptınız nasıl sonuçlandı ne olur anlatın...: (((((

Hemen olumsuz düşünmeyin, her şey olacağına varır. Benimki deyeterince büyük olmasına rağmen icinde bebek görünmüyordu biraz üstelersem kürtaja giderdi sonu. Ama simdi doğdu sağlıklı çok şükür. Zamana bırakın. Mudahale etme şansınız yok, üzmeyin kendinizi yok yere.

Kızlar o kadar moralim bozuldu ki. Öğrendiğim günden bu yana nasıl mutlu nasıl heyecanlıyız eşimle, doktor randevusunu sabırsızlıkla bekledik. Ve bugün beş haftalık gebelikte kesem 3 mm göründü doktor bunun olması gerekenden küçük olduğunu söyledi. Geç döllenmeden de kaynaklı olabilirmiş, izlemeye alınacakmış. Hafta sonu gideceğim tekrar ama o güne kadar nasıl duygularımı yöneteceğim hiç bilemiyorum
Benim durumumda olan var mı, ne yaptınız nasıl sonuçlandı ne olur anlatın...: (((((
Farkli dr a görünün bi de..

senin durumunu yaşayan bir anneyim.doktor bu yaşamz kese hem küçük hem bozuk gel alalım dedi,5 haftalıkken suratıma.canımın içi oğlum 9 yaşında şimdi:KK200:
Yaa gerçekten mi..
Nasıl mutlu oldum şu an.
Umarım rabbim bize de nasip eder. Doktor neyse ki öyle olumsuz bişe demedi ama beklediğimizden küçük bir sonraki muayenede gelişim görecekmiyiz izleyelim dedi.
Peki siz nasıl karar verdiniz başka bir doktora mı gittiniz sonra ?

Yaa gerçekten mi..
Nasıl mutlu oldum şu an.
Umarım rabbim bize de nasip eder. Doktor neyse ki öyle olumsuz bişe demedi ama beklediğimizden küçük bir sonraki muayenede gelişim görecekmiyiz izleyelim dedi.
Peki siz nasıl karar verdiniz başka bir doktora mı gittiniz sonra ?
klınıkten eve kadar ağladım,3 hafta gitmedim ne o doktora ne başkasına.8.haftada gittim tekrar eğer dediği gibi kalbi atmıyorsa aldırmak için amam mutlu son tabiki

Hemen olumsuz düşünmeyin, her şey olacağına varır. Benimki deyeterince büyük olmasına rağmen icinde bebek görünmüyordu biraz üstelersem kürtaja giderdi sonu. Ama simdi doğdu sağlıklı çok şükür. Zamana bırakın. Mudahale etme şansınız yok, üzmeyin kendinizi yok yere.
Çok haklısınız, ben inanılmaz pozitif bir insanımdır herşeyi hep iyiye yorarım ama bu durum biraz daha farklıymış galiba, şu an stresimi yönetmekte zorlanıyorum : ( bir çok yazı okudum, insanların durumu ile kıyasladım, olması gereken 6 mm diyor heryer de benimki ise 3mm : (((

Doktor aslında aksine hep olumlu konuştu aklımıza kötü şeyler getirmeyelim bu geç döllenme de olabilir dedi, ama ben biraz sanırım telaş yapıyorum : ( Bir de malum yaşım ileri, riskli gebeliğe giriyor benim ki..
Geçen sene hamileydim, keseyi hastanedeki dr goremedi, arkadasim telde dedi ki farkli dr a git.. 2 saat sonra baska dr a gittim, o dr görmüştü, tecrube vs onemli. O yuzden baska dr a gorunun dedim..

Seninle aynı durumdayım . Kaç haftalık olduğumu bilmiyorum, tüp bebek çünkü benimki . Sat 15 Temmuz . Sat a göre bende beş haftalık olmalıyım . Dün ilaç yazdırayım diye bir doktora girdim . Normalde kontrol um Cuma ama girmişken kese bakalım dedim . Doktor şüpheli kese gibi birşey dedi , tekrar kan verdim, kan değerim normal çıktı ancak içime bir şüphe düşürdü . Sonra da küçük olduğu için belki böyle , Perşembe ya da Cuma tekrar gel dedi . Ama içim içimi yiyor benim de . Bir de ultrasonda kaç haftalık olduğu yazmıyor ama büyüklük olarak bir 2.3 mm yazan bir yer var . O zaman benim durum daha vahim 😔

Seninle aynı durumdayım . Kaç haftalık olduğumu bilmiyorum, tüp bebek çünkü benimki . Sat 15 Temmuz . Sat a göre bende beş haftalık olmalıyım . Dün ilaç yazdırayım diye bir doktora girdim . Normalde kontrol um Cuma ama girmişken kese bakalım dedim . Doktor şüpheli kese gibi birşey dedi , tekrar kan verdim, kan değerim normal çıktı ancak içime bir şüphe düşürdü . Sonra da küçük olduğu için belki böyle , Perşembe ya da Cuma tekrar gel dedi . Ama içim içimi yiyor benim de . Bir de ultrasonda kaç haftalık olduğu yazmıyor ama büyüklük olarak bir 2.3 mm yazan bir yer var . O zaman benim durum daha vahim 😔
Yaa canım kıyamam
Hiç öyle düşünme ben dünden beri kendi kendimi yedim ama sonra hissettiklerimin bebeğe yansıyacağını düşündüm ve kendime geldim. Belki de şu an küçücük bir umuda tutunan minicik canlılar var bedenimizde, onlara biz o umudu verip güçlü olmalıyız. Birbirimize de destek olalım inşallah güzel haberler alacağız ama alamasak da Allahın vardır bir bildiği diyerek yine de şükredeceğiz. Geç döllenme diye bir şey var belki o durum geçerli olabilir yani SAT a göre görünen haftalık fazla ama bizim ki beş değil de belki dört haftalık. Hepsi olabilir , iyi düşünelim iyi olsun
Hayırlı güzel haberlerini alabilmek dileğiyle.

Yaa canım kıyamam
Hiç öyle düşünme ben dünden beri kendi kendimi yedim ama sonra hissettiklerimin bebeğe yansıyacağını düşündüm ve kendime geldim. Belki de şu an küçücük bir umuda tutunan minicik canlılar var bedenimizde, onlara biz o umudu verip güçlü olmalıyız. Birbirimize de destek olalım inşallah güzel haberler alacağız ama alamasak da Allahın vardır bir bildiği diyerek yine de şükredeceğiz. Geç döllenme diye bir şey var belki o durum geçerli olabilir yani SAT a göre görünen haftalık fazla ama bizim ki beş değil de belki dört haftalık. Hepsi olabilir , iyi düşünelim iyi olsun
Hayırlı güzel haberlerini alabilmek dileğiyle.
Amin hayırlısı ile inşallah 🤲

Kızlar içinizi ferah tutun. Bana da 5.haftada olmasıngerekenden küçük olduğunu söylemişti kesenin. 7.haftamda gittiğimde bebek ve kese günüyle uyumlu haldeydi . Ne yaparsak yapalım kaderimizde olanı yaşıyoruz. Dua edin ve bebeğinize İnanın :)

Lğtfen kendini üzüp yıpratma.
O canın yicek lokması varsa her türlü dünyaya gelicek .
Benım herşey mükemmel gittiği halde maalesef kalbi durdu .
Ama şerde bi hayır vardır dedim kendimi çok yıoratmadım yine hamile kaldım.
Kızım şuan 31 haftalık .
İnşallah güzel hberlerle gelirsin ♥️♥️

Lğtfen kendini üzüp yıpratma.
O canın yicek lokması varsa her türlü dünyaya gelicek .
Benım herşey mükemmel gittiği halde maalesef kalbi durdu .
Ama şerde bi hayır vardır dedim kendimi çok yıoratmadım yine hamile kaldım.
Kızım şuan 31 haftalık .
İnşallah güzel hberlerle gelirsin ♥♥
İnşallah canım yane kadar güzel söylemişsin, Allah istedikten sonra her şekilde olur zaten.
Güzel haberlerle dönmeyi çok istiyorum. Ama tabi ki hayırlısını diliyorum, dualarımı hep böyle ediyorum
İnşallah sen de sağlıkla bebişini kucağına alırsın.
Sevgiler :)

Kızlar içinizi ferah tutun. Bana da 5.haftada olmasıngerekenden küçük olduğunu söylemişti kesenin. 7.haftamda gittiğimde bebek ve kese günüyle uyumlu haldeydi . Ne yaparsak yapalım kaderimizde olanı yaşıyoruz. Dua edin ve bebeğinize İnanın :)
Çok çook teşekkürler
İnşallah benzer sonuçları alacağız ben de inanıyorum, güzel haberler vereceğiz

X