Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok küçük görmemesi normal bence
Lekelenmeni söyledin mi canım ilaç verdi mi Doktorum onun için. Dikkat et kahverengi lekenlenme kanamaya dönebilir. Öyle olursa da panik olma. Çoğumuz yasadık onu. İlaçla iğneyle geçiyorMerhabalar
Ben 5 haftalık gebeyim.Bugün doktora gittim ultrasonda keseyi gördü ama bebeği göremedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi.Ayrıca kahverengi akıntım da var.Korkuyorum bu durumu yaşayan var mı acaba
Peki akıntı normal mi sizce
Söyledim ama ilaç vermediLekelenmeni söyledin mi canım ilaç verdi mi Doktorum onun için. Dikkat et kahverengi lekenlenme kanamaya dönebilir. Öyle olursa da panik olma. Çoğumuz yasadık onu. İlaçla iğneyle geçiyor
Kanama alanı görmedi demek canım. Sen bol su içmeye calış. Kendini çok yorma. Fırsat buldukça uzan. Agır kaldırma yukarı doğru uzanma.Söyledim ama ilaç vermedi
Korkma ablamda da aynısı oldu yani kese var bebek tam gözükmedi çünkü çok küçük haftaya git kesinlikleMerhabalar
Ben 5 haftalık gebeyim.Bugün doktora gittim ultrasonda keseyi gördü ama bebeği göremedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi.Ayrıca kahverengi akıntım da var.Korkuyorum bu durumu yaşayan var mı acaba
Tamam teşekkür ederimKanama alanı görmedi demek canım. Sen bol su içmeye calış. Kendini çok yorma. Fırsat buldukça uzan. Agır kaldırma yukarı doğru uzanma.
Umarım çıkar bebeklerimizBende 6+1 im ve bana da kese var dedi bebeği ve kalp atışını göremedi . Bir hafta sonra tekrar bakacak .
Sonrasında çıktı mı pekiKorkma ablamda da aynısı oldu yani kese var bebek tam gözükmedi çünkü çok küçük haftaya git kesinlikle
Sağ Salim kucağına alır inşaallah darısı da bize nasip olur umarımSonrasında çıktı mı peki
Daha küçük o yüzden görülmemiştir ben 5 haftalıkken kese de görünmemisti bir hafta sonra gittiğimde görmüştüMerhabalar
Yerlesme kanamasi olabilir belkiPeki akıntı normal mi sizce