Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Batma mı desem tarifi zor tek bir noktada ceviz büyüklüğü çapında sancı gibi ağrı gibi batma gibi şeyler oluyor kasıkta bazen sol bazen sağ bilmiyorum bu normal mi ?
Batma mı desem tarifi zor tek bir noktada ceviz büyüklüğü çapında sancı gibi ağrı gibi batma gibi şeyler oluyor kasıkta bazen sol bazen sağ bilmiyorum bu normal mi ?
Hayirli olsun saglikla alin kucaginiza. Bu haftalarda batmalar normal vucudunuz hazirlik yapiyor gebelige . Can olusuyor sonucta. Kanama vs durumu yoksa hic endiselenmeyin. Doktora kalp atisni duymaya gittgnzde bunuda danisin artı bi durum varsa bahsedecektir zaten.
Hayirli olsun saglikla alin kucaginiza. Bu haftalarda batmalar normal vucudunuz hazirlik yapiyor gebelige . Can olusuyor sonucta. Kanama vs durumu yoksa hic endiselenmeyin. Doktora kalp atisni duymaya gittgnzde bunuda danisin artı bi durum varsa bahsedecektir zaten.
suan yasadgnzi tam bilemedgm icin kesin konusamiyorum ama bu haftalarda vucut hazirlik yaptgi icin normal agri olmasi. Siz doktora bundan da bahsedin icinizi rahatlatacaktir