Adet olcakmış gibi agrı normalmi

lina_nr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
144
-4
26
24
Kızlar transferin 5. Gunundeyım ılk gunden beri kasık agrılarım var ara ara bazen adet olucakmıs gıbı de agrılar oluyo normal mi sizde nasıl oldu bazen de böyle batma gibi de olabılıyo

Merhaba benim transfer dahil 10. Gunum.
3. Gun embriyosu ile 28/03 transfert edimdim
Benimde iki uc gundur adet olma hissim var bacaklarim agriyo belim kasiklarim sanki adet olucakmisim gibi hep kontrol ediyorum

Merhaba benim transfer dahil 10. Gunum.
3. Gun embriyosu ile 28/03 transfert edimdim
Benimde iki uc gundur adet olma hissim var bacaklarim agriyo belim kasiklarim sanki adet olucakmisim gibi hep kontrol ediyorum
Ya benımde ara ara oyle oluyo sımdı doktoruma sordum da bebiş tutunduysa o yapabılır ilaclarda yapabılır dedı kan verene kadar kesın bi sonuc yok malesef

Hangi ilaci kulaniyosunuz ?
Ben sadece progestan fitil kulaniyorum uc kez gunde

Hangi ilaci kulaniyosunuz ?
Ben sadece progestan fitil kulaniyorum uc kez gunde
Fitili kullanıyorum estrofem ve progestan iğne kullanıyorum fitili sabah aksam iki tane kullanıyorum sizinki taze transfermi ne zaman test yapıcaksınızz

3. Gun embriyosu taze transfer
09/04 yapicam kan testini
Sizinki kacinci gun nezaman yapcaksinis

Adet belirtilerim 3 transferimde de oldu. Yani negatiflerde de pozitifte de aynı şeyleri yaşadım. ilaçlar çok etkiliyor. Yani buradan olumlu olumsuz bir şey çıkarmak pek mümkün olmuyor maalesef.. inşallah sonuçlarınız pozitiftir 🌸🌸🙏🏼

Adet belirtilerim 3 transferimde de oldu. Yani negatiflerde de pozitifte de aynı şeyleri yaşadım. ilaçlar çok etkiliyor. Yani buradan olumlu olumsuz bir şey çıkarmak pek mümkün olmuyor maalesef.. inşallah sonuçlarınız pozitiftir 🌸🌸🙏🏼
Ya evet kimi de adet olucakmış gibi olup pozitif sonuc alıyo

Belirtilere takılı kalmayın hıc bı önemi olmuyor ilaçlardan olmasa bile gebelik ve regl belirtileri aynı ..

hani tüp bebek olmasa ilaçlar olmasa bile belirti tek başına yeterli olmuyor

Back
X