• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık hamileyim,kahverengi bi akıntı gördüm bugün :(

Tamam canım :16::16::16: Sen nasılsın Bebiş büyümüş maşallahh :nazar::nazar:

bebiş büyüyo allahın izni ile canım 1 ay oldu görmedim daha hiç
renkli ultraonumuz var bakalım bugün yarın gidicez cinsiyet de erkek mi değilmi
kesin öğreniriz yemeyede başldım güzelce artık bulantılarım çok azaldı şükür
öle devam edioruzzz..

bebiş büyüyo allahın izni ile canım 1 ay oldu görmedim daha hiç
renkli ultraonumuz var bakalım bugün yarın gidicez cinsiyet de erkek mi değilmi
kesin öğreniriz yemeyede başldım güzelce artık bulantılarım çok azaldı şükür
öle devam edioruzzz..

Hadi Bakalım canım bende merak ettim Erkek mi bakalım... Hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallahh... :16::16:

Hadi Bakalım canım bende merak ettim Erkek mi bakalım... Hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallahh... :16::16:

amin tatlım herkes için önemli olanda zaten
geliceği günü beklioz sabırsızlıkla rabbim herkese kısmet
etsin inş.

Kızlar merhaba,
5 haftalık hamıleyım ve az once kahverengi bı akıntı,leke gordum ic camasırımda.
normal midir acaba? yerleşme kanaması mıdır? kesınlıkle pembe ya da kırmızı kan değil ama.
lutfen yardım gece gece :(:18:

normal korkma ama genede doktora git cevremde cok goren oldu kimse dr gitmedi ama ben gitmistim progestan Verdi 1 hafta yattim oyle yani

amin tatlım herkes için önemli olanda zaten
geliceği günü beklioz sabırsızlıkla rabbim herkese kısmet
etsin inş.

Ammiin inşallah Duaların benimle olsun :16::16::16:

normal korkma ama genede doktora git cevremde cok goren oldu kimse dr gitmedi ama ben gitmistim progestan Verdi 1 hafta yattim oyle yani

Çok az gelmişti canım doktor aşırı kanaman olursa gel demişti gerisi de gelmedi şimdilik bakalım Teşekkür ederim :16::16:

arkadaşlar bende aşılama ile hamile kaldım.7. haftamın içindeyim.5 haftalıkken bende de kahverengi yoğun bi akıntı oldu devlet hastanesine gittik gece 10 da doktor yatırdı beni 2 gün tedbir amaçlı dedi serum verdi.sonra 10 gün falan bende öyle renkli akıntı olmadı ama 3 gündür yine başladı ara ara kahverengi ve açık sarı oluyo çok fazla değil ama gördükçe rahatsız oluyorum.burdaki doktor progestan verdi ama Ankaradaki doktorumu aradım gerek yok kullanma normal bunlar dedi.Kullanmıyorum ama kafam karıştı napsam ki.Bide bende 3 kese var biri büyük ihtimalle canlanmayacakmış birinin kalp atışını duyduk diğeride kararsız 3 güne belli olur dedi doktor.

Bugün bende yaşadım kızlar kahverengi ve pembe arası bir renk ne olur yaşayanlar yorum yapsınlar :KK61:

Canım kahverengi akıntıdan korkma açık, parlak kırmızı renk akıntıdan kork. Kahverengi akıntı çok aşırı olmadığı sürece sıkıntı yok.
İnşallah canım bir sorun yoktur doktoruma ulaşamadım korkuyorum kasıklarımda ağrıyor

Aynı durumu bende yaşadım önceki gün kahve rengi dünde kırmızı kan geldi igne verdi istirat et hiç kalkma dedi 5 haftalık kalp atışı yok henüz kese küçük bir hafta sonunda neler olacak bilmiyorum hayırlısı.

Back
X