Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 haftalık hamileyim,kahverengi bi akıntı gördüm bugün :(
- Konu Sahibi Meridaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Mayıs 2014
- 115
- 42
- 73
merhaba canım. ben de yaklaşık 4 haftalıkken pembelik görmüştüm. hatta beraberinde fena bir sancı da olmuştu. sonra doktorumdan öğrendim ki yerleşirken pembe ya da kahverengi lekelenme olabiliyormuş. hatta çok yakın bir arkadaşımda ikisi birden oldu. sen içini rahat tut. umarım her şey gönlünce olur :)
- 4 Nisan 2013
- 3.100
- 829
- 123
merhaba canım. ben de yaklaşık 4 haftalıkken pembelik görmüştüm. hatta beraberinde fena bir sancı da olmuştu. sonra doktorumdan öğrendim ki yerleşirken pembe ya da kahverengi lekelenme olabiliyormuş. hatta çok yakın bir arkadaşımda ikisi birden oldu. sen içini rahat tut. umarım her şey gönlünce olur :)
cnm bnmde ilk haftalarda oldu ama sen gene ihmal etme dra görün hemen progestan filan verir belki
- 20 Mart 2014
- 25
- 17
- 8
Teşekkür ederim.Biraz araştırdım ben de,korkulacak bişey yok galiba. Çünkü dün gece olmuştu çok az,bir daha da kanama yada leke olmadı.merhaba canım. ben de yaklaşık 4 haftalıkken pembelik görmüştüm. hatta beraberinde fena bir sancı da olmuştu. sonra doktorumdan öğrendim ki yerleşirken pembe ya da kahverengi lekelenme olabiliyormuş. hatta çok yakın bir arkadaşımda ikisi birden oldu. sen içini rahat tut. umarım her şey gönlünce olur :)
Az önce doktordan geldim,progesteron iğnesi oldum,daha iyi tutunsun diye dedi doktor. Kese de göründü ama bebek görünmedi çok erkenmiş henüz. İki hafta sonra ultrasona tekrar çağırdı.
İlgin iiçin tekrar teşekkür ederim.
- 20 Mart 2014
- 25
- 17
- 8
Merhaba,cnm bnmde ilk haftalarda oldu ama sen gene ihmal etme dra görün hemen progestan filan verir belki
Bugün doktora gittim ve dediğin gibi progesteron iğne verdi,yaptırdım.
Cevabın ve ilgin için teşekkür ederim.
- 29 Mayıs 2014
- 115
- 42
- 73
Teşekkür ederim.Biraz araştırdım ben de,korkulacak bişey yok galiba. Çünkü dün gece olmuştu çok az,bir daha da kanama yada leke olmadı.
Az önce doktordan geldim,progesteron iğnesi oldum,daha iyi tutunsun diye dedi doktor. Kese de göründü ama bebek görünmedi çok erkenmiş henüz. İki hafta sonra ultrasona tekrar çağırdı.
İlgin iiçin tekrar teşekkür ederim.
Sorun olmamasına çok sevindim. Evet 5. haftada keseyi görebiliyorlar. 2hafta sonra gittiğinde kesede bebeğini görür ve kalp atışlarını duyarsın inşallah :) tekrar geçmiş olsun
Kızlar merhaba,
5 haftalık hamıleyım ve az once kahverengi bı akıntı,leke gordum ic camasırımda.
normal midir acaba? yerleşme kanaması mıdır? kesınlıkle pembe ya da kırmızı kan değil ama.
lutfen yardım gece gece :18:
Canım ben 26 haftalık hamileyim.
Hamileliğimin 6. Ayında kahverengi lekelenmeler yaşadım.
İstirahat ve ilaçla atlattım bak 26. Haftaya geldim
Panik olma doktoruna danış.
G e ç e c e k
- 4 Nisan 2013
- 3.100
- 829
- 123
Merhaba,
Bugün doktora gittim ve dediğin gibi progesteron iğne verdi,yaptırdım.
Cevabın ve ilgin için teşekkür ederim.
Ne demek cnm her zaman allah yardimcin olsun o igneler cok zor bacaga oturuyo valla cnm
- 7 Nisan 2014
- 288
- 9
- 38
Kızlar merhaba,
5 haftalık hamıleyım ve az once kahverengi bı akıntı,leke gordum ic camasırımda.
normal midir acaba? yerleşme kanaması mıdır? kesınlıkle pembe ya da kırmızı kan değil ama.
lutfen yardım gece gece :18:
Dr mutlaka git ama ben söylede biliyorum genelde erkek bebeklerde üstüne leke görme oluyo die devamı yoksa sıkıntı yapma bence şimdiden hayırlı ugurlu bir evlat olur ini canım 😘😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...
- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
- 13 Ağustos 2013
- 3.953
- 2.123
- 173
Kızlar Merhaba;
Benimki geç döllenme imiş c.tesi doktora gittim henüz göremeyiz, haftaya c.tesi gel bakalım dedi...
Dün akşamda çamaşırımda biraz kahverengi akıntı gibi vardı çok korktum çok moralim bozuldu normal mi sizce? :18::18::18::18:
merhaba canımm.
kahverengi leke önemli olabilir doktoruna git aksatma açık renkli olsa yerleşme falan olabiliyor
ama koyuysa önemli olabilir.çok takılma hemen bi doktora git.
- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
merhaba canımm.
kahverengi leke önemli olabilir doktoruna git aksatma açık renkli olsa yerleşme falan olabiliyor
ama koyuysa önemli olabilir.çok takılma hemen bi doktora git.
Dün akşam gelmişti biraz ama durdu akşamdan beri hiç gelmedi... Doktorda aşırı kanaman veya aşırı ağrın olursa gel demişti:26::26:
- 13 Ağustos 2013
- 3.953
- 2.123
- 173
Dün akşam gelmişti biraz ama durdu akşamdan beri hiç gelmedi... Doktorda aşırı kanaman veya aşırı ağrın olursa gel demişti:26::26:
bekle bakalım ozaman gün içinde gene olıcakmı boşluklarında falan bi ağrı
varmı ufakda olsa karın bölgene doğru
- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
bekle bakalım ozaman gün içinde gene olıcakmı boşluklarında falan bi ağrı
varmı ufakda olsa karın bölgene doğru
Yok ağrım ara ara hafif hafif oluyor ama geçiyor
- 13 Ağustos 2013
- 3.953
- 2.123