• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık hamileyim,kahverengi bi akıntı gördüm bugün :(

Meridaa

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
25
17
8
Kızlar merhaba,
5 haftalık hamıleyım ve az once kahverengi bı akıntı,leke gordum ic camasırımda.
normal midir acaba? yerleşme kanaması mıdır? kesınlıkle pembe ya da kırmızı kan değil ama.
lutfen yardım gece gece :(:18:

merhaba canım. ben de yaklaşık 4 haftalıkken pembelik görmüştüm. hatta beraberinde fena bir sancı da olmuştu. sonra doktorumdan öğrendim ki yerleşirken pembe ya da kahverengi lekelenme olabiliyormuş. hatta çok yakın bir arkadaşımda ikisi birden oldu. sen içini rahat tut. umarım her şey gönlünce olur :)

merhaba canım. ben de yaklaşık 4 haftalıkken pembelik görmüştüm. hatta beraberinde fena bir sancı da olmuştu. sonra doktorumdan öğrendim ki yerleşirken pembe ya da kahverengi lekelenme olabiliyormuş. hatta çok yakın bir arkadaşımda ikisi birden oldu. sen içini rahat tut. umarım her şey gönlünce olur :)

cnm bnmde ilk haftalarda oldu ama sen gene ihmal etme dra görün hemen progestan filan verir belki

Teşekkür ederim.Biraz araştırdım ben de,korkulacak bişey yok galiba. Çünkü dün gece olmuştu çok az,bir daha da kanama yada leke olmadı.
Az önce doktordan geldim,progesteron iğnesi oldum,daha iyi tutunsun diye dedi doktor. Kese de göründü ama bebek görünmedi çok erkenmiş henüz. İki hafta sonra ultrasona tekrar çağırdı.
İlgin iiçin tekrar teşekkür ederim.

Teşekkür ederim.Biraz araştırdım ben de,korkulacak bişey yok galiba. Çünkü dün gece olmuştu çok az,bir daha da kanama yada leke olmadı.
Az önce doktordan geldim,progesteron iğnesi oldum,daha iyi tutunsun diye dedi doktor. Kese de göründü ama bebek görünmedi çok erkenmiş henüz. İki hafta sonra ultrasona tekrar çağırdı.
İlgin iiçin tekrar teşekkür ederim.

Sorun olmamasına çok sevindim. Evet 5. haftada keseyi görebiliyorlar. 2hafta sonra gittiğinde kesede bebeğini görür ve kalp atışlarını duyarsın inşallah :) tekrar geçmiş olsun

Kızlar merhaba,
5 haftalık hamıleyım ve az once kahverengi bı akıntı,leke gordum ic camasırımda.
normal midir acaba? yerleşme kanaması mıdır? kesınlıkle pembe ya da kırmızı kan değil ama.

Canım ben 26 haftalık hamileyim.
Hamileliğimin 6. Ayında kahverengi lekelenmeler yaşadım.
İstirahat ve ilaçla atlattım bak 26. Haftaya geldim :16:
Panik olma doktoruna danış.
G e ç e c e k

Kızlar merhaba,

Dr mutlaka git ama ben söylede biliyorum genelde erkek bebeklerde üstüne leke görme oluyo die devamı yoksa sıkıntı yapma bence şimdiden hayırlı ugurlu bir evlat olur ini canım 😘😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

Bendede bugun bi leke vardi cok az bende korktum biraz doktor bana progestan ilac verdi ister kullan ister kullanma dedi ama ben lekeyi gorunce hemen kullanmaya basladim.kesemizi gorduk ama bebisimiz gorunmedi 2 hafta sonra tekrar gidicem insallah ilk bulusmamizi yasariz.

Kızlar Merhaba;

Benimki geç döllenme imiş c.tesi doktora gittim henüz göremeyiz, haftaya c.tesi gel bakalım dedi...

Dün akşamda çamaşırımda biraz kahverengi akıntı gibi vardı çok korktum çok moralim bozuldu normal mi sizce? :18::18::18::18:

Kızlar Merhaba;

Benimki geç döllenme imiş c.tesi doktora gittim henüz göremeyiz, haftaya c.tesi gel bakalım dedi...

Dün akşamda çamaşırımda biraz kahverengi akıntı gibi vardı çok korktum çok moralim bozuldu normal mi sizce? :18::18::18::18:

merhaba canımm.
kahverengi leke önemli olabilir doktoruna git aksatma açık renkli olsa yerleşme falan olabiliyor
ama koyuysa önemli olabilir.çok takılma hemen bi doktora git.

merhaba canımm.
kahverengi leke önemli olabilir doktoruna git aksatma açık renkli olsa yerleşme falan olabiliyor
ama koyuysa önemli olabilir.çok takılma hemen bi doktora git.

Dün akşam gelmişti biraz ama durdu akşamdan beri hiç gelmedi... Doktorda aşırı kanaman veya aşırı ağrın olursa gel demişti:26::26:

Dün akşam gelmişti biraz ama durdu akşamdan beri hiç gelmedi... Doktorda aşırı kanaman veya aşırı ağrın olursa gel demişti:26::26:

bekle bakalım ozaman gün içinde gene olıcakmı boşluklarında falan bi ağrı
varmı ufakda olsa karın bölgene doğru

Back
X