5 haftada kaç kilo verebilirim

Oreskyblue

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
17
14
Merhaba arkadaslar. Ben şuana kadar yavas yavas biraz spor biraz düzenli beslenme ile 7kilo verdim. Ama şimdi 5 hafta zamanım var. Ve benim ideal kiloma ulasmam icin yani fazla kilom 27 kilo. Ve 21 yaşındayım. Sizce 5 haftada bunun ne kadarını verebilirim? Gercekten benim icin cok önemli lütfen yardımcı olur musunuz

Tas catlasa haftada 1 kg ile 10 kg verebilirsin 5 haftada.
Ama ideali 5 6 kg civaridir

Vermem gereken kilom fazla oldugu icin verme hızım da daha yüksek olur diye düsünmüştüm
Her vucut farklıdır. Bilemem ki ben simdi sen kasmadan haftada kac kg verebiliyosun.bunu az cok kendin tahmin edebilirsin diye düşünüyorum.
Birde yaptigin spora da bagli tabiki

Canım 5 haftada düzgin diyet yaparsan ve spor yaparsan bence 6-7 kilo garanti verirsin. Ama bu sana sanki 10 kilo vermişsin gibi dönecek. Görenler daha çok verdin sanacaklar çünkü spor yapıp sıkılaşmış olacaksın. Öncelikle stres yapma kilo vermen zorlaşır.
Ben vidyılardan evde spor yapıyorum salona yazılmak zorunda değilsin.

Çok teşekkür ederim canım:) inşallah. Ben de öyle düsünüyorum ama ister istemez stres yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…