5. Haftada gelen kanama

ysmckn

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
21
3
16
30
Merhaba arkadaşlar,
9 ocakta hamile olduğumu ogrendim.
Ogün beta verdim 129.98 cikti.
11inde tekrar verdim 300.08 cikti.
16 sinda doktoruma gittik ama ne alttan
Ne normal ultrasonda kese gözükmedi.sonrasinda gec dollenme olabilir dedi tekrar beta ver dedi 16 sinda tekrar beta verdim 2191.49 cikti. 18 inde gel dedi amaa bugün kanamam oldu oda idrarla birlikte geldi korktum hastaneye gittik tekrar beta yapildi bu sefer 3708.96 cikti diger kan tahlillerim cok iyi cikti tedbir amaçlı progestan igne yaptilar. Benimle ayni durumu yasayan var mi biraz tedirgin oldum. Bu arada ilk gebeligim ve kanama sadece tuvalete cikinca geliyo oda peceteye

Yerleşme kanaması olabilir mi rengi falan nasıl

Sürekli uzanın hiç kalkmayın tuvalete kalkın sadece

Ne yazikki bebegim tutunamadi pazartesi kontrole gitmistim hicbisey yoktu eve geldikten 2 saat sonra cok fazla kanamam meydana geldi tekrar doktora gittim kese asagi kaymis dusecek bebegi almamiz lazim dedi korktum baska doktora da gittim beta istediler beta sonucum iyice gerilemis o doktor da malesef sagliksiz alinmasi lazim dedi dun kendi doktorum tekrar kontrol etti kese buzusmus almamiz gerek dedi ve kürtaj olmak zorunda kaldim kismeti yokmus yavrumun demek

İnşAllah bi daha olur sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız üzülmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…