Çok geçmiş olsun bende yaşadım geçen yıl. Önce değer normal hamilelik gibi yükseliyor ama kese gozukmeden düşüyor kimyasalda. Benim de hiçbir şeyim yoktu sabah uyandığımda iç çamaşırmda kırmızı leke gördüm biraz bekledim sonra içim rahat etmedi eşimi uyandırdım hastaneye gittik kan verdim HCG m 48 çıktı doktor düşük yapıyorsun dedi o zamana kadar aynı sekilde lekelenme vardı sadece ben düşük olduğunu duyunca ağlamaya başladım o an kanama deli gibi arttı adet olur gibi kanama oluyor ve büyük büyük parçalar geliyor ilk günler ağrı olmuyor ama sonra aşırı şekilde oluyor kanamayı etkilememesi için sadece parol kullanabiliyorsun kanama 8 9 gün sürüyor sonrası lekelenme olarak devam ediyor 20 gün falan HCG de 10 15 güne anca sıfırlanıyor sırt ağrıları 2 ay falan oluyor sonraki adetin geç geliyor 40. Gün falan ve düşük sonrası ilk üç dört adet ağrılı ve aşırı kanamalı geçiyor. Bir de düşük sonrası kendine çooookkk dikkat et enfeksiyon kapma ben bir yıl enfeksiyonla mücadele ettim sürekli antibiyotikler fitiller kullandım bir daha gebelik de olmadı ve sonuç olarak tüpüm tıkandı ameliyat olacağım haftaya tüpüm alınacak
inşallah bu süreci çabucak atlatırsın sağlıkla hamile kalırsın bir an önce. Sağlıksız gebelik olduğu için düşük oldu hayırlısı buymuş.