5. Hafta ultrasonlarınız, belirti ve yaşadıklarınızı konuşalımm

• Konu Sahibi Konu Sahibi btozgr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

btozgr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2025
4
0
1
29
Merhaba sevgili arkadaşlar. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Dün ilk kontrolüme gittim. 5 haftalık karnımdan göründü kese çok küçük dedi doktor ama haftayla uyumlu. 10-12 gün sonra tekrar çağırdı. Boş gebelik yada herhangi bir başka ihtimal olabilme ihtimali bile korkutmaya fazlasıyla yetti aklımdan çıkmıyor. Çok korkutuyor bu durum biliyorum risk hep var 3 ay ama insan düşünmeden edemiyor. Siz neler yaşadınız bu zamanda?

Hayırlı olsun, sağlıkla devam etsin inşallah

Boş gebelik geçiren biri olarak, ilk başlarda herhangi bir belirtisi olmuyor, normal gebelik gibi devam ediyor ama sizinki çok erken şayet eğer boş gebelikse ki değildir, lütfen güzel enerjiler gönderin bebeğinize, artık o sizi duyuyor, hissediyor, biliyor

Merhabalar bende 4+4'te kese gördüm 10 gün sonra çağırdı 6+0'da kalp atışı duyduk çok şükür içinizi ferah tutun güzel haberler alın inşallah

Sizin ne zaman ne şekilde belli oldu boş olduğu.. İnşallah çok teşekkür ederimm

Merhabalar bende 4+4'te kese gördüm 10 gün sonra çağırdı 6+0'da kalp atışı duyduk çok şükür içinizi ferah tutun güzel haberler alın inşallah
İnşallahh teşekkürler sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Sizin ne zaman ne şekilde belli oldu boş olduğu.. İnşallah çok teşekkür ederimm

58 günlükken kürtaj olmak zorunda kaldım, zaten kanamalarım oluyordu, kahverengi lekelenmelerim oluyordu, kendisi düşmedi. Mecburen kürtaj oldum

Merhaba benimde son adetim 12 Aralıktı. 14 ocakta özel hastanede ilk muayeneme gittim doktor ultrasonla baktığında keseyi gördü ve kan tahlili yapmadı gerek yok dedi. 20 ocakta devlet hastanesinde doktora gittim o da ultrasonla baktı kesey gördü ve içinde bebek görünmedi 2 hafta sonra tekrar gel erken daha dedi. Sizce betahcg değerine iki doktorunda bakmaması normal mi ve kalp atışını diğer gitmemde duymam için dua eder misiniz insan çok tedirgin oluyor

Yani beta değeri belirleyici olduğundan bakılması gerek diye düşünüyorum ama çok yeniyim benimde pek bilgim yok. İnşallah sizde bana edin ikimizde duyalım inşallah sorunsuz sağlıkla kucağımıza alalım

Ederim tabiki inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırım benim de ilk bebeğim olacak çok tecrübesizim

Canım kese görünmüş zaten, bundan sonra beta takibinin bir anlamı olur mu ki? Kimyasal gebelik değil, dış gebelik değil. Geriye boş gebelikle normal gebelik kalıyor ki boş gebelikse de normal betahcg değerleri çıkar yani. Beta bir şey belirlemez artık.
Bu saatten sonra sabırla bekleyip bebeğinin kalp atışını dinlemeye gidersin adet tarihine göre bakınca 4 haftalıkta görmüşsün keseyi ki çok küçük yani kalp atışı duymaman normal canım. Ben 7+4te duymuştum mesela. İki hafta sonra sen de duyarsın, tedirgin olma

Çevremdeki herkesin betahcg sine bakılınca bana bakılmayınca öyle bir eksikli oldu ama açıklamanız için çok teşekkür ederim evet sabırlı bir şekilde beklemem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…