Bende varım lütfen yapalım yalnız irademe sahip çıkamıyorumDiyetim önceden kendime uyguladigim bir diyet olacak.herkes serbest bir nevi yarış yapalım
. Ben ekmek yemicem. Salata yogurt ve haşlanmış patates .sadece bunları yiyeceğim midemin aldığı kadar sınırsız
Ama tuz yağ vs kullanmayacağım. Günde 2 litre de su içemeye çalışacağım.katilmak isteyen var mi birlikte zayiflayalim.
Hergün güncel kilomuzuda yazalım
Her sabah 8 de güncel kilomu yazacağım.
Bende varım lütfen yapalım yalnız irademe sahip çıkamıyorum
Diyetim önceden kendime uyguladigim bir diyet olacak.herkes serbest bir nevi yarış yapalım
. Ben ekmek yemicem. Salata yogurt ve haşlanmış patates .sadece bunları yiyeceğim midemin aldığı kadar sınırsız
Ama tuz yağ vs kullanmayacağım. Günde 2 litre de su içemeye çalışacağım.katilmak isteyen var mi birlikte zayiflayalim.
Hergün güncel kilomuzuda yazalım
Her sabah 8 de güncel kilomu yazacağım.
5-10 günlük diyetlerle bir sonuç elde edilebileceğini sanmıyorum, edilse bile ne olacak ki? Tekrar geri alınır.
Sürdürülebilir olması lazım arkadaşlar bunun. Eskiden çok denedim bu yöntemleri ama aralıklı oruç ile bütün kilo sıkıntılarım bitti. Tavsiye ederim.
Yarin başlayalım miNezaman basliyoruz
Yarin baslayalimBende varım lütfen yapalım yalnız irademe sahip çıkamıyorum
Yarın baslayalim mie hadi ozaman. hafta sonu hazirlayin kendinizi. pazartesi kilolari paylasip baslayalim. irade, hirs ve motive olalim hep birlikte.
Yarin başlayalımBen de varımm:)
Canim misafir geldi donemedim.yarin başlayalım miKonuyu acan arkadasimiz nerelerde :)
Yarin başlıyoruzbende kendime tam diyetbuddy arıyodum,ben de varıım
Canım.nekadar sağlıklı bilmiyorum ama kalori hesabı yapacam. Az kalori almaya calisacagimCanim, biraz bilgi verirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?