Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 günde 4 kg verdiren diyetime bugün başlamış bulunmaktayım!
ben bugün başladım, sabah çok az ızgara balık yedim midem bulandı.. öğlen hiç bişey yiyemedim.. 3 gibi az yağlı kırmızı et yedim.. şimdi de akşam yemeğimi yiyeceğim... o da balık olur muhtemelen.. yalnızca 1 bardak portakal suyu kaçamağım oldu şu ana kadar.. onu da evde kendim sıktım..
gerçekten mi, süper bi haber bu :) inşallah almazsın hiç birini geri :) asıl bundan sonrası zor çünkü, kiloyu korumak.. neyse, ben bu sabah yine çok az ızgara balık yedim, öğlen ton balığı yedim, akşamda ton balığı yiyeceğim..
bu diyeti yaparken mutlaka ve mutlaka yulaf kepeği yenmeli kabızlığa özellikle iyi geliyor..bir buçuk yemek kaşaığı 3 e bölerek yani gunde 3 defa bir çorba kaşığı
markette light bulamadım malesef .s ama yağını iyice süzdüm öyle yedim.. 1 bardak portakal suyu içtim, 5-6 tane de kuru kayısı yedim.. 4-5 bi yana 5 günde 3 kilo verirsem süper olacak benim için..