• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 günde 4 kg verdiren diyetime bugün başlamış bulunmaktayım!

dontt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
323
2
46
Ankara
Şuanda 58 kiloyum, 5 gün boyunca linkte bulunan diyeti uygulamaya karar verdim.. Baya basit, sadece balık veya et veya tavuk yiyoruz ve 2.5 lt su içiyoruz. Dün butlarımı alıp haşladım yağsız tuzsuz şekilde ve dolaba attım, her öğünde(3) bir parça yiyorum. Sabah mesela 40 dakikalık yürüyüşümden gelince ilk butumu yedim, gayet doyurucu, aç kalmadan kg vermeyi umuyorum. Hedef 50! Ben Çarşambaya kadar devam edicem, duruma göre 5 gün daha devam edicem bu sefer de sadece yağsız tuzsuz sebze yemeği ve haşlanmış tavuk ile. Sonrasında sadece PERŞEMBE günleri bu diyeti uygulayacağız kiloları sabitlemek için. Belki birlikte yapmak isteyen olur diye konu açmış bulunmaktayım :) 5 günde 5 kg veren bile varmış bu arada!

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ce-kirmizi-beyaz-et-yiyerek-5-kilo-verin.html

Son düzenleme:
Bahsetmiş olduğunuz diyet Dukan Diyeti... Ben de bir dönem yapmıştım.Diyetle ilgili bir çok haber çıktı sağlıksız olduğuna dair.Yapmanızı tavsiye etmem ama illaki yapacaksanızda kitabını alın okuyun derim.Çünkü et ve tavuk yemek dışında dikkat etmeniz gereken noktalarda var :34::34::34: Sağlığınızdan olmayın :50::50:

Bünyem güçlüdür ve yapanların yorumlarını okudum kimsede sorun çıkmamış uzun vadede haklısınız da 5 günden birşeycik olmaz diye düşünüyorum yinede teşekkürler:)

-Ek olarak az önce 3 kuru kayısı yedim kabızlık için..

takipteyim başlangıc ve bitişteki kilonu yazarsan neler yaptıgını yazarsan seviniriz :3:

4. günüm 4 kg vermişim 54 olmuşummm! Sabah öğle akşam bir orta boy but (yağsız tuzsuz haşlanmış) yiyorum 2.5 lt de su içiyorum:)

Ben tek başıma bu işi kesinlikle yapamıyorum, 2 hafta sonrasına randevu aldım, diyetisyen kontrolünde vereceğim inşallah..

sonucun çok iyi :46: inşallah koruyabilirsin.. ben başlayamıyorum bi türlü, kendimi hazırlayamıyorum.. şimdi 1 hafta sonra regl olucam zaten bildiğiniz gibi 2-3 gün önceden şişlik başlıyor.. bu beni etkilerde hevesim kırılır diye de korkuyorum.. acaba bittikten sonra mı başlasam..

tebrık ederım arkadasım rıca etsem gün içinde neler yaptın ne gıbı aktıvıtelerde bulundun ve en son butunu kacta yedın yazar mısın tesekkurler şimdiden :)

Sabah 10:00 bir but, ardından bir iki kuru kayısı (kabızlık yoksa yemeyin). Öğlen 15:00 bir but. Akşam 18:30 gibi bir but. Ve gün boyunca 2.5 lt su içilecek. Teşekkürler de kilomu nasıl koruyabilirim fikri olan var mı:)

teşekkür ederim cevapsız bırakmadıgın için peki herhangı bı spor ya da yürüyüş yaptın mı ..? kilonu koruma durumuna gelınce 2 bucuk lıtre su tuketmee devma et gunluk ve gunde 2 ya da 3 bardak yesılcay ciddi iştah kapatıyor ve yağ yakıyor şekerli ve çikolatalı tatlılardan da uzak durman gerekır olursa da tadımlık.. :):56:

uuu kardescım hadı bakalım super gıdıyosun gorunen o kı :)

son durum nedır cok merak ettım ?
bıde kılo kaybı nedır suanda :)
bı an once 5. gun gelsıııııııııınnn heycanla beklıyorum sonucu :)

teşekkür ederim cevapsız bırakmadıgın için peki herhangı bı spor ya da yürüyüş yaptın mı ..? kilonu koruma durumuna gelınce 2 bucuk lıtre su tuketmee devma et gunluk ve gunde 2 ya da 3 bardak yesılcay ciddi iştah kapatıyor ve yağ yakıyor şekerli ve çikolatalı tatlılardan da uzak durman gerekır olursa da tadımlık.. :):56:

İlk gün yürüyüş yaptım halsizlik olduğundan ve hava da soğuduğundan bıraktım hava güzel olduğunda devam edicem yürüyüşüme. Evde 20-30 mekik çektim. Teşekkürler:)

uuu kardescım hadı bakalım super gıdıyosun gorunen o kı :)

son durum nedır cok merak ettım ?
bıde kılo kaybı nedır suanda :)
bı an once 5. gun gelsıııııııııınnn heycanla beklıyorum sonucu :)

54 gözüküyorum tartıda hala, yarın ne olacak bakalım:))

Ben diyeti burada kesiyorum arkadaşlar.. Yeteri kadar kilo verdim ve cidden sağlıksız, normal yaşantıma dönüyorum geri almazsam bide süper olacak! Benim tavsiyem yapmak isteyenler 5 günü geçmesin halsizlik, üşüme ve kabızlık yaptı bende :(

Back