• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 gün sonra yaşayacagım evim...

Canım Allah cc hayırlı etsin
çok güzel olmuş evin
yatak odanın markası nedir
bende açık renk yatak odalarını beğeniyorum

sevgiler

evin harika Allaah bizlerede nasip etsin iyi günlerde oturun Şeniz

hersey çok guzle canım gule gule oturun.oturma odası konuusnda bıtavsıyem olucak ama.oda kucuk galıba.koltuklarınkenarlarını çıkartın ve bırlestırn koşem takımı gibi oluyor bız oyle kullanıyoruzda hem daha çok yer kalıyor

yeni eviniz ve hayatiniz herdaim mutlulukla dolu gecsin . bisey ogrenmek istiyorum eger sakincasi yoksa salon ve antredeki halilariniz ne marka , ne kadar, ve burdan shagyy gibi gorunuyo yoksa farkli bi model mi.

tesekkurler:1hug:a.s.

salon
1003660ij4.th.jpg

Son düzenleme:
canım allh mesut etsin. evin çok güzel olmuş. yeni gelin evinede bayılırım. tepeden tırnağa herşey yeni ve temizdir.....oturma odan bana çok huzurlu geldi..... çok dinlendirici...yeşilin o tonlarınaa bayılırım zaten......

yorumlarınız için herkese teşekkürler begendiginize sevindim
halılarım royal marka kople evin halıları 1,500 tl tuttu evet segaa
koltuk ve yatak odasını ankarada sitelerden aldım
ama koltukların kumaşını özel aradım bal rengi kumaşıda sitelerden alıp koltukçuya ve sandalyeciye verdik
şimdii bazı süs eşyalarım tamam sadece plazma tv yok :))

Allah mutluluklar nasip etsin inşallah....bu eşyaların hiç birinin güzelliği 5 gün sonra yaşayacağınız mutluluktan önemli ,değerli ve güzel olamaz....umarım çok çok mutlu günler yaşarsanız orda...onlar eskisin sizler eskimeyin...

Back
X