• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Gün Geçti Hamile miyim

Kedilervekaranfil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
9
3
1
31
Merhaba. Normal adet döngüm 27, bugün 31. gün. 5 gün gecikti hala olmadım. Kanama ya da
leke hiç olmadı göğüs hassasiyetim var, hafif kasık ağrım var ve midem gün içinde yanıyor ağzıma acı su geliyor. İdrar testi için erken diye düşünüyorum hamile olabilir miyim? İdrar testi için erken mi?

Merhaba. Normal adet döngüm 27, bugün 31. gün. 5 gün gecikti hala olmadım. Kanama ya da
leke hiç olmadı göğüs hassasiyetim var, hafif kasık ağrım var ve midem gün içinde yanıyor ağzıma acı su geliyor. İdrar testi için erken diye düşünüyorum hamile olabilir miyim? İdrar testi için erken mi?
Erken degil canim bence hemen bi test yap çıkabilir

Akıntın ne durumda canım. Test alma imkânın varsa bence yap bir an önce güZel haberlerini alalım. İnşAllah hamilesindir.

Akıntı olunca mı anlaşılıyor hamılelik benım de gecıkmem oldu da akıntı var şefaf o yuzden acaba değilmiyim diyorum
Şimdi test alma imkanım yok, yarın alabilirim. Eşimden de istemiyorum belli olmadan beklentiye girebilir. Akıntım beyaz şeffaf ama kesik değil
Hamilelikte akıntı beyaz şeffaf oluyor. O yüzden sordum.Aynı yumurtlama gününde ki gibi benzeyebiliyor.

Hamilelikte akıntı beyaz şeffaf oluyor. O yüzden sordum.Aynı yumurtlama gününde ki gibi benzeyebiliyor.
Sizinde öyle mı oldu benım 6 gun gecıkmem var ama akıntı var aynen yumurtlama akıntısı gibi adette olacsk gibi hissetmiyorum arada bel agrısı oluyor sadece korkuyorum test yapmaya ay akıntı bir belirti ise umutlandım suan da :KK73:

Sizinde öyle mı oldu benım 6 gun gecıkmem var ama akıntı var aynen yumurtlama akıntısı gibi adette olacsk gibi hissetmiyorum arada bel agrısı oluyor sadece korkuyorum test yapmaya ay akıntı bir belirti ise umutlandım suan da :KK73:
Bi test yapsanda bizde bilsek hamile misin diye🤷🏻‍♀️

Sabah ilk işim test yapmak oldu. Altıncı günün sabahında yaptım çizgi silik ama hamile olduğumu düşünüyorum. Yarın sabah bir test daha yapıp hala regl olmazsam pazartesi kan testi yaptırıcam.
9124844D-9165-43C4-9F6C-E50031AEC343.jpeg

Sabah ilk işim test yapmak oldu. Altıncı günün sabahında yaptım çizgi silik ama hamile olduğumu düşünüyorum. Yarın sabah bir test daha yapıp hala regl olmazsam pazartesi kan testi yaptırıcam. Eki Görüntüle 2562357
Tebrıkler barız hamılesın canım ne zamandır denıyordun nasıl degerlendırdın bızede yardımcı olurmusun bılgı vererek bebısın saglıkla ılerlesın ınsallah❤️

Back