Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5. Gün embriyosuna ne zaman test yaptınız
- Konu Sahibi Zeynepqq
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 5.gün embriyosu tüp bebek transfer
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Kasım 2018
- 119
- 97
- 48
- 36
- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Darısı başıma inşallahtransfer günü hariç 8.günü idrarda pozitif almıştım
- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Erken olmuş 8.günde tekrarlayın hayırlı haberler alın inşallahKızlar selam. Ben 5.gün embriyo transferi oldum 2 tane. Bugün 5.günümdü idrar testi yaptırdım negatifti erkenmiydi acab çok morelim bozuldu çünkü.
Umutsuz olmak istemiyorm ama elimde de değil. 2 gün snra tekrarlıycam dediğiniz gibi bakalım kosmetimizde ne varsa o olucakErken olmuş 8.günde tekrarlayın hayırlı haberler alın inşallah
- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Birde transfer günü dahil mi 5.gün umutsuz olmayınUmutsuz olmak istemiyorm ama elimde de değil. 2 gün snra tekrarlıycam dediğiniz gibi bakalım kosmetimizde ne varsa o olucak
Erken gebelik testinde bile 6. Günde çıkıyor hangi testten almıştınKızlar selam. Ben 5.gün embriyo transferi oldum 2 tane. Bugün 5.günümdü idrar testi yaptırdım negatifti erkenmiydi acab çok morelim bozuldu çünkü.
Erken gebelik testinden aldım. 6 gün öncesdnden olan işte.Erken gebelik testinde bile 6. Günde çıkıyor hangi testten almıştın
Transfer günü hariç 5.gün bugünBirde transfer günü dahil mi 5.gün umutsuz olmayın
Herkeste erken çıkmıyor işte inş pozitif görürsünErken gebelik testinden aldım. 6 gün öncesdnden olan işte.
- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
- 22 Ağustos 2015
- 29.615
- 1
- 86.356
- 598
Cok erken test gunune kadar gidisat degisebilir.Arkadaslar benim 5nci gun embryomdu. Bugun transferin 6nci gunu. Ve sabah idrar testi yaptim negatifti. Nadirmi pozitif cikabilmesi
- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
Evetde kendimi hazirliyayim. Degismesi nadir diyorlar dogrimu nadir olduguCok erken test gunune kadar gidisat degisebilir.
- 22 Ağustos 2015
- 29.615
- 1
- 86.356
- 598
Gebelik isleri karisik maalesef. Kendini neye hazirlarsan hazirla yasaman gerekenleri yasiyorsun.ben 8nci gunu idrarda cok silik sekilde pozitifi gordum en erken. Ama sagliksiz gebelikmis 15 gundur takipteydim betanin dusmesini bekliyoruz. O yuzden akisina birak hayirlisi neyse o olsun.Evetde kendimi hazirliyayim. Degismesi nadir diyorlar dogrimu nadir oldugu