• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Gün embriyosuna ne zaman test yaptınız

Zeynepqq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
3
6
1
5. Gün embriyosu transfer edildi perşembe günü. Yarjn test yapsam çıkar mı kasıklarımda 2 gündür batma rahimde kasılmalar hissediyorum kasıklarımdaki ağrı bacaklarımı diz kapaklarıma kadar ağrıtıyor tutmuşmudur ?

Agri sancilara aldanma cnm yerlesmede olabilir birsuru hormon ilaci aliyosun ondanda olabilir ben transferin 7yada 8.gunu yaptim cikti sonuc pozitif.insallah guzel haberler alirsin🤗🙇‍♀️

Kızlar selam. Ben 5.gün embriyo transferi oldum 2 tane. Bugün 5.günümdü idrar testi yaptırdım negatifti erkenmiydi acab çok morelim bozuldu çünkü.

Arkadaslar benim 5nci gun embryomdu. Bugun transferin 6nci gunu. Ve sabah idrar testi yaptim negatifti. Nadirmi pozitif cikabilmesi

Evetde kendimi hazirliyayim. Degismesi nadir diyorlar dogrimu nadir oldugu
Gebelik isleri karisik maalesef. Kendini neye hazirlarsan hazirla yasaman gerekenleri yasiyorsun.ben 8nci gunu idrarda cok silik sekilde pozitifi gordum en erken. Ama sagliksiz gebelikmis 15 gundur takipteydim betanin dusmesini bekliyoruz. O yuzden akisina birak hayirlisi neyse o olsun.

Back