5. Gün Embriyosu, Transferin 5. Günü İdrar Testi ve Belirtiler

Sabahı bekleyemeden akşam idrarıyla yaptım kaset test böyle çıktı
Maşallah hayırlı olsun tek embriyo transferiyle mi öğrendiniz bu 6. Gün sonucunz demi benimkide 5aa kalite tek embriyo transferi ve sabah 7. Günüm transfer günü haric. Sizce test yapmalı mıyım evde erken gebelik ve kaset test var. Cok korkuyorum cok fazla bel ve kasık ağrım var belirtim yoğun

Hayırlı olsun inşallah size hangi ilaçları önermişlerdi, meriofert dediler bana da ama asla bulamıyorum bildiğiniz eczane var mı acaba
Ben Kıbrıs'ta buldum ilacı ama Türkiye'de büyük hastanelerin civarındaki eczanelerde de olabiliyor

Bu arada pozitif çkan idrar testi negatife dönmez ama negatif çıkan pozitife dönebilir

Merhaba sizin de transferiniz hayırlı olsun inşallah yüzümüz güler evet transferin 6. günü 2 adet 5. gün embriyosuydu, bi daha test yapmadım yarın kan günüm. 7.-8. günlerde çok hafif kahverengi lekelenmem oldu, ara ara da kasık ağrılarım oluyor şimdilik başka bir şey yok

Henüz bilmiyorum tabi kan vermedim ama aslında 4. transferim biri değerlerim yüksek olduğu için yarıda kalmıştı. İlk transfer pozitifti, bebek oluşmadı, doktorum doğal yolla atayım diye bekletti 3 ay her hafta beta hcg baktırdım sonunda düştü. O yüzden temkinliyim tüp bebek sürecinde hepimiz için hayırlısı olur umarım

Test yapabilirsiniz bence 5.gün embriyoları çıkıyor genelde, ben negatif olsa da üzülmem diyerek yapmıştım ama ilk bir kaç saniye 2.çizgiyi göremeyince üzülmem diye kendimi kandırdığımı anladım:) kötü etkilenmeyecekseniz yapın ama olduğunu ya da olmadığını bilmek bekleme sürecinde bi şey değiştirmiyor, her durumda kan testi gününe kadar dikkatli bi şekilde bekleyeceğiz zaten:)

Sağlıcakla alalım kucağımıza amin

Ben yaptım test attım buraya ama siz görmemişiniz çok şükür pozitif

Hayırlı olsun var gibi duruyor benimde trasnferim 6.vunu bende yaptım bugün test hemde akşam üzeri benimde silik çizgi çıktı umarım sağlıcakla alırız kucaklarimiza

Merhabalar herkese,
Benim de 5. Gün dondurulmuş embriyo transferim oldu 25 Temmuz da yapıldığı günü sayarsak bugün 4.gün test yapmak için çok mu erken. Ara ara kaşık ağrılarım oluyor sonra geçiyor. Sabırsızlanıyorum

Hayırlı olsun inşallah size hangi ilaçları önermişlerdi, meriofert dediler bana da ama asla bulamıyorum bildiğiniz eczane var mı acaba
Baya geç gördüm fakat buket eczanesinde bulunmayan ilac yok. Sanirim cukurambardaydi. İletişim başkanlığının arka tarafında kaliyo gibi.

Merhaba ilaçları buldum ben 3 gün gonalf ve meriofert iğne kullan dediler yarın sabah hastanede olacağım sonra süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorum

Merhaba ilaçları buldum ben 3 gün gonalf ve meriofert iğne kullan dediler yarın sabah hastanede olacağım sonra süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorum
Yeni başladınız sanırım tedaviye ilaçları bulmaniza sevindim çünkü eczanelerde zor bulunuyor dozları ne ilaçların bende bir gonal f bir meriofert şeklinde başladım tedaviye 3 gün sonra görecekler büyük ihtimalle doz ayarı yapabilirler yumurtaların durumuna göre haydi hayırlı olsun tedaviniz güzel sonuçlar alın her aşamasında.

Teşekkür ederim

Merhabalar benimde.ikk deneme tutmadı.ikimci.deneme.rahime.cizik.atildi tarnsferin 4 günü yani dün hafif kahverengi.leke geldi dünden beli kasık ağrım rahim ağrım.var adet olma ağrısı çok korkuyo..ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…