- 5 Ekim 2014
- 441
- 477
- Konu Sahibi secretlife
Kızlar bir tane 5. Gün embriyosunun transfer sonrası 8.günü kanda beta hcg 0 çıktı böyle olup yükselen var mı ? transfer 30 Mart asıl test günü 9 nisan ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah ama Ümit yokBenim 3.gün embriyosuydu 8.gün lekelenme oldu,kan verdim 0 çıktı, 10.gün 3,4 çıktı, 12.gün tekrar sıfırlandı.
Siz yinede asıl test gününüzde verin , dilerim pozitif olursunuz.
Kızlar bir tane 5. Gün embriyosunun transfer sonrası 8.günü kanda beta hcg 0 çıktı böyle olup yükselen var mı ? transfer 30 Mart asıl test günü 9 nisan ?
İnşallaj ama Ümit yokBenim 3.gün embriyosuydu 8.gün lekelenme oldu,kan verdim 0 çıktı, 10.gün 3,4 çıktı, 12.gün tekrar sıfırlandı.
Siz yinede asıl test gününüzde verin , dilerim pozitif olursunuz.
benim 9. Günde de sıfır çıktı hiç umut yok ya yarın 10 gün bidaha vericem doktorun neye dayanarak söyledi acaba. ilaçları bırakacaktım annem zorla kullandırdı o da ümitli ama bence imkansızGenetik tanımlı dondurulmuş embriyo transferi oldum.8n gün beta değerim 1.20 doktor ilaçlara devam etmemi ve 13.Gün tekrar test yapmamı söyledi.Bende Pazartesiyi bekliyorum bir umut artar diye.
Bilmiyorum.Pazartesi görücez artık.Rabbimden ümit kesilmez. Hakkımızda hayırlısı olsunİnşallaj ama Ümit yok
benim 9. Günde de sıfır çıktı hiç umut yok ya yarın 10 gün bidaha vericem doktorun neye dayanarak söyledi acaba. ilaçları bırakacaktım annem zorla kullandırdı o da ümitli ama bence imkansız
Benim de 3.gun embriyosu ve dün 9.gunum de kahverengi lekenmeler başladı gittim kan verdim değer 0,100 hastaneyi aradım ilaçlara devam 12. Gün kan ver diyolar bu umut bekliyorumKızlar bir tane 5. Gün embriyosunun transfer sonrası 8.günü kanda beta hcg 0 çıktı böyle olup yükselen var mı ? transfer 30 Mart asıl test günü 9 nisan ?
3. Gun emriyosuna 15. Gunu yap diyen derler var . Umut var yinedeBenim de 3.gun embriyosu ve dün 9.gunum de kahverengi lekenmeler başladı gittim kan verdim değer 0,100 hastaneyi aradım ilaçlara devam 12. Gün kan ver diyolar bu umut bekliyorum
3. Gun emriyosuna 15. Gunu yap diyen derler var . Umut var yine
Gerçekten mi hiç duymamıştim çok teşekkür ediyorum bilgi için Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ne zormuş bu süreç3. Gun emriyosuna 15. Gunu yap diyen derler var . Umut var yinede
3. Gun emriyosuna 15. Gunu yap diyen derler var . Umut var yinede
Ben umutsuzum 5.gün embriyosuydu herkese olmadığını ilan bile ettim yarın 10 gün son kez vericemBenim de 3.gun embriyosu ve dün 9.gunum de kahverengi lekenmeler başladı gittim kan verdim değer 0,100 hastaneyi aradım ilaçlara devam 12. Gün kan ver diyolar bu umut bekliyorum
Bende de lekelenme var ama pıhtılar da var düşürüyorum galiba adet de olcam 11 i günü adetin ama ilaçlar geçiktirir kesin estrofem falanBenim de 3.gun embriyosu ve dün 9.gunum de kahverengi lekenmeler başladı gittim kan verdim değer 0,100 hastaneyi aradım ilaçlara devam 12. Gün kan ver diyolar bu umut bekliyorum
Seni o kadar iyi anlıyorum ki şuan da ben de öyle herkese söyledim bile sabaha kadar ağladım ama elden ne gelir.. bi mucize olsa keşkeBen umutsuzum 5.gün embriyosuydu herkese olmadığını ilan bile ettim yarın 10 gün son kez vericem
Ben sadece progestan fitil kullanıyorum ama bıraktığım an adet olucam ağrılarından belli.. ilaçları kullandıkça adet olmazsınız diyorlar amaBende de lekelenme var ama pıhtılar da var düşürüyorum galiba adet de olcam 11 i günü adetin ama ilaçlar geçiktirir kesin estrofem falan
10. Gün ilaçları bıraktım ama regl olmayınca 12. Gün kendi isteğimle tekrar test verdim 2 çıktı. Bildiğim kadarıyla gebelik olunca 8. Günden itibaren küçükte olsa bir değer betada çıkması gerek, 5 ve üstü bir değerde olsa, sonra sayıların artması gerek, ben de ilk inanmak istemedim niye ilaçları bırakıyorum diye hayıflandım ama sonuç değişmedi, dilerim sizinki değişir. Allahtan umut kesilmez herkesinki farklı olabilir. 3. Gün embriyosu genelde 6.7. Günlerde tutunup kanda çıkıyor sonra. 5. Gün embriyosu daha erken.İnşallaj ama Ümit yok
benim 9. Günde de sıfır çıktı hiç umut yok ya yarın 10 gün bidaha vericem doktorun neye dayanarak söyledi acaba. ilaçları bırakacaktım annem zorla kullandırdı o da ümitli ama bence imkansız
Gördüğüm kadarıyla hamilesiniz bu harika Rabbim sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenim de dondurulmuş 5. Gün embriyosu, 7. Gün beta 62.65 çıktı asıl test günüm yarın 13. gün ama sevinemiyorum. Kimyasal olmasından çok korkuyorum regl sancılarım vuruyor çünkü arada
Evet çok şükür hamileyim, Allah razı olsun, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahGördüğüm kadarıyla hamilesiniz bu harika Rabbim sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Pardon bisey soracaktım da bende suan 6+3 deyim benimde 25 martta 2 tane 1.kalite dondurulmuş 5.gün embriyodu transfer edildi ve 5. Haftamda 2 tane kese görundu bende siz kalp atısını duydunuz mu kese icin ne denildi söylermisin iz bende sizinle aynı durumdayımBenim de dondurulmuş 5. Gün embriyosu, 7. Gün beta 62.65 çıktı asıl test günüm yarın 13. gün ama sevinemiyorum. Kimyasal olmasından çok korkuyorum regl sancılarım vuruyor çünkü arada
Benim de bugün tam 6+3 ben geçtiğimiz çarşamba günü yani 5+6 da hem keseyi hem bebeği hemde kalp atışlarını gördüm. Sesi açtı ama duyulmadı henüz çok küçük haftaya duyarsın dedi ama atışlarını gösterdi doktorum ekranda gördümPardon bisey soracaktım da bende suan 6+3 deyim benimde 25 martta 2 tane 1.kalite dondurulmuş 5.gün embriyodu transfer edildi ve 5. Haftamda 2 tane kese görundu bende siz kalp atısını duydunuz mu kese icin ne denildi söylermisin iz bende sizinle aynı durumdayım