çok şükür arkadaşlar değerim 131 olmuş
umarım böyle güzel gider
bugün 12. gün
allah nazardan korusun kicagina al saglicakla insallah cnm brnde alti yil olacak iki aylik hamisim iki tup iki asi negstifdi. yumos takibi ile kuzum geldi drum salim cuceloglu herkese tavsiye ederim isteyen herkrse versin rabbim
nasıl yani tüp bebekle tutmadı doğal yolla mı oldu ne guzel..
evet aynen blastokist embiriyom tutmadi bi donmus bi taze. ama tuplerim tikali cikti laproskopi oldum iki asilama da ondan sonra yaptirdik negatif. (laproskopi de tuplerim acildi).sonrasi nda ucuncu tup dusunuyoduk ki yimos takibi ile famera kullandim allahima bin sukur iki aylik hamisim nazar: darisi tum isteyip ugrasanlara allah nasip etsin insallahnasıl yani tüp bebekle tutmadı doğal yolla mı oldu ne guzel..
testi tekrarladınmı bugün tekrarlıycaktın testini...inş güzel haberler veririsin bizlere..
ya benim anladıgım kısmet nasip zamanı var her seyin yazılmış degişmiyor ne yaparsak artık mudahale edemeden beklicez..umarım senin yeni denemende olur canım..
çok şükür arkadaşlar değerim 131 olmuş
umarım böyle güzel gider
bugün 12. gün
tabi canım nasip kısmet allahım ol dedikten sonra olur...ben 4 defa tüp tedavisi gördüm son 3ünde yumurta ya gelişmedi ya kalitesiz çıktı bidaha transfere gidemedim maddi manevi çok yıprandım oyüzden uzun bi süre yeni bi tedavi düşünmüyorum akışına bıraktım inşallah doğal yoldan olsun istiyorum 2 aydır spor diyet yapıyorum yaklaşık 8 kilo verdim tedavilerde aldığım kiloları vermeye çalışıyorum allaha şükür psikolojim düzeldi spor çok iyi geldi inşallah herşey hepimiz için çok güzel olur...senin değerinde 9.güne göre güzel 12.gün güzel bi değer çıkacaktır inşallah...
en guzelini yapmısşın canım 4denemeyi cok sık yaptın galiba sadece 1kez transfer oldun degilmi diger 3u yarım kaldı o zaman?nasip canım ama benim degerim kimyasal olup kalabilir öyle gibi..
10 ay içinde 4 deneme oldu 3üde opudan sonra iptal oldu 1 kere transfer oldu sadece.. ilk denemede tuttu ama değer düşüktü sonra düzenli bişekilde katlanmaya devam etti 1600civarıydı son baktırdığımda doktorda gerek yok artık baktırma demişti ultrasondan takip edicez dedi sonra benden hafif kanama gelmeye başladı düşük riskim vardı 3 hafta yattım sürekli bişey olmasın diye sonra kalp atışlarının olmadığını öğrendim sonuda kürtaj işte sen nekadar dikkat edersen et allahım nasip etmicekse olmuyo nasipte varsa hopla zıpla yaşıycaksa yaşıyo onu anladım..inşallah kimyasal olmaz canım allah inşallah ömür vermiştir bebeğine kucağına almakta nasip olur..
allah nazardan korusun kicagina al saglicakla insallah cnm brnde alti yil olacak iki aylik hamisim iki tup iki asi negstifdi. yumos takibi ile kuzum geldi drum salim cuceloglu herkese tavsiye ederim isteyen herkrse versin rabbim
gözünaydın canım çok güzel maşallah..allah kucağınada almayı nasip etsin..
Arkadaşlar 10.gun test yaptırdım değeri m 24.34 çıktı bugün 15.gun tekrar test yaptırdım sonuç 41 küsür çok kötüyüm ümitlerim bitti bu saatten sonrada yükselmez, ikinci denememizdi çok yoruldum artık hem fiziken hemde ruhen((
Arkadaşlar 10.gun test yaptırdım değeri m 24.34 çıktı bugün 15.gun tekrar test yaptırdım sonuç 41 küsür çok kötüyüm ümitlerim bitti bu saatten sonrada yükselmez, ikinci denememizdi çok yoruldum artık hem fiziken hemde ruhen((
Ilk değerim 24.34 katlanmasi gerekirken katlanmadi bu saatten sonrada katlanmaz .estrofem içiyorum onu bıraktığımda adet olurmusum sanirim(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?