- 27 Aralık 2018
- 380
- 452
- 53
- 32
- Konu Sahibi Kelebegim2512
-
Bana da çok koyu geldi yani bu testin üretiminde sıkıntı yoksa gebelik var
Çok teşekkürler inşallah dediğiniz gibi olurBence de ikiz olabilir 8. Güne göre baya koyu rengi. Maşallah diyelimAllah kucağına almayı nasip etsin.
Bende hala inşallah diyorumMaşallah diyelimm
Ne guzell inşallah seninde sonucun güzel olur ikiside tutsunnnBence sonuc güzel olcakk. İçini ferahlatbenmde salı günü transverim oldu. İki embriyo transver edildi. Zaman gecmiyor kızlar
Benmki 10. Gün test dedi canımKizlar birde Dr test gününü kaç gün sonraya vermişti normalde 5. Gün embriyosu 10.gune test günü veriyorlar ama benimki 12. Güne verdi
Hayırlı olsun inşallah güzel haberler almamız dilegiyleMerhaba kızlar. Bana da Salı günü 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Test tarihi 17 Mayıs verdi doktor. Umarım hepimiz olumlu sonuç alırız.
Merhaba canım bugün aşırı midem bulaniyor istifra etmedim ama. Sende de böyle olmuş muydu 9. GunumdeyimBana da çok koyu geldi yani bu testin üretiminde sıkıntı yoksa gebelik var
Benim hiç belirtim olmadı canım ilk 3 ay boyunca. Sonra da mide yanması cıktı sadeceMerhaba canım bugün aşırı midem bulaniyor istifra etmedim ama. Sende de böyle olmuş muydu 9. Gunumdeyim
Anladım canimm sabahtandir var da merak ettimBenim hiç belirtim olmadı canım ilk 3 ay boyunca. Sonra da mide yanması cıktı sadece
Benmde salı transverim oldu canımMerhaba kızlar. Bana da Salı günü 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Test tarihi 17 Mayıs verdi doktor. Umarım hepimiz olumlu sonuç alırız.
Maşallahhh canımm dua et bizede nolursunKizlarrr günaydın 10. Gün değerim 589. 46 iki embriyo tutmuş olabilir mi sizin değeriniz kaçtıçok heyecanlıyım suan
Yaa etmem mi Rabbim bu mübarek günlerde bütün isteyenlerin yüzünü güldürsünMaşallahhh canımm dua et bizede nolursun
Bnde dün oldum aynı şekildeMerhaba 29 Nisan'da 5. Gün embriyosu iki tane aynı kalitede (4ab) transfer oldum benim gibi olan var mıydı
Hayırlı olsunBnde dün oldum aynı şekilde
Ama bugun test yaptım negatfHayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?