D dilarakarann Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2023 104 58 27 2 Eylül 2024 Konu Sahibi dilarakarann #1 Kızlarım dünde açmıştım konu eğer transfer gününü saymazsak 5.6 günler oluyor test. Üstteki 2 mavi 5. Gün pembe olan bugün sizce var mı? Pembede ilk 3 dakikada belirdi
Kızlarım dünde açmıştım konu eğer transfer gününü saymazsak 5.6 günler oluyor test. Üstteki 2 mavi 5. Gün pembe olan bugün sizce var mı? Pembede ilk 3 dakikada belirdi
jelibonn35 Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2024 260 176 27 2 Eylül 2024 Konu Sahibi dilarakarann #2 Koyulaşma var gbi canm ama tabi takibini daha net yapman için aynı test olsa daha iyi olur hayırlı olsun
Koyulaşma var gbi canm ama tabi takibini daha net yapman için aynı test olsa daha iyi olur hayırlı olsun
D dilarakarann Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2023 104 58 27 2 Eylül 2024 Konu Sahibi dilarakarann #3 jelibonn35 .!.: Koyulaşma var gbi canm ama tabi takibini daha net yapman için aynı test olsa daha iyi olur hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Canım ilk mavi testler artimed markasıydı, bu blogda bu markanın yalancı pozitif verdiği okudum o yüzden bugün farklı marka ile yaptım
jelibonn35 .!.: Koyulaşma var gbi canm ama tabi takibini daha net yapman için aynı test olsa daha iyi olur hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Canım ilk mavi testler artimed markasıydı, bu blogda bu markanın yalancı pozitif verdiği okudum o yüzden bugün farklı marka ile yaptım
jelibonn35 Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2024 260 176 27 2 Eylül 2024 Konu Sahibi dilarakarann #4 Doğrudur canm ama kaset teste artk silik şekilde çıkar gbi hem dağa kesin olur kasetle devam et istersen
Doğrudur canm ama kaset teste artk silik şekilde çıkar gbi hem dağa kesin olur kasetle devam et istersen
D dilarakarann Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2023 104 58 27 2 Eylül 2024 Konu Sahibi dilarakarann #5 jelibonn35 .!.: Doğrudur canm ama kaset teste artk silik şekilde çıkar gbi hem dağa kesin olur kasetle devam et istersen Genişletmek için tıkla... Yarın deneyeceğim canım zaten çıkarsa kafamı daha fazla karıltırmayıp kan vereceğim Allahın izniyle
jelibonn35 .!.: Doğrudur canm ama kaset teste artk silik şekilde çıkar gbi hem dağa kesin olur kasetle devam et istersen Genişletmek için tıkla... Yarın deneyeceğim canım zaten çıkarsa kafamı daha fazla karıltırmayıp kan vereceğim Allahın izniyle