5 gün embriyosu 17 adet döndürüldü iyi mi sizce hanımlar

Lavinyamla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2022
1.007
215
Hanımlar 17 adet 5 gün (balast)embriyosu donduruldu ama kaliteleri söylenmedi iyi birşey demi hiç bilgim yok bu konularda

Evet vala canım ağır pcosluyum ah ah 17 tane ama ömrümden ömür aldı 76 yumurta toplandı ölümlerden döndüm şişkinlikten ağrılardan ay kabus gibiydi ee şimdi bunlar iyi bişey mi
Labavatuari arayıp bilgilerini iste canm söylüyorlar zaten en iyi kaliteyi transfer ederler ilk tedavinmi

Yani benim 3 tane 6.gün 3cc embriyolarm var tabiki nasip kısmet tutarları bilmiyorum ama cc ler çok kalite açısından en son sıralamada olduğu için ben koydurmuyorum 3. Tedaviye en baştan başlıcam nasipse

17 tane iyi mi diye soruyor musunuz cidden hiç mi forumda okumdınız embriyo hiç gelişmeyenler var alay edercesine bir soru olmuş biraz sanki

17 tane iyi mi diye soruyor musunuz cidden hiç mi forumda okumdınız embriyo hiç gelişmeyenler var alay edercesine bir soru olmuş biraz sanki
Ego tatmini için konu açmış resmen.

Daha dur anne olacak; normal mi doğurdun sezeryan mı, süt veriyormusun vermiyormusun diye… Milleti zorbalayacak…

Bu konuya cuk oturacak bir anım var.
Anne olma yolunca mücadele eden kadınlara saygımdan yazmıcam…

Tek embriyo ile 2. Kez mücadeleye yeniden başlamış biriyim valla hiç anlatmayın en iyisi Allah empati yapabilme duygusu versin bu gibi arkadaşlarn içine....

Tek embriyo ile 2. Kez mücadeleye yeniden başlamış biriyim valla hiç anlatmayın en iyisi Allah empati yapabilme duygusu versin bu gibi arkadaşlarn içine....
Benim de hikayem çok uzun.
Bende neler yaşadım.
Yeminle okurken kusasım geldi…

Mücadele eden arkadaşlarım olduğu icin bir kere hamilelik fotoğrafı paylaşmadım, oğlum da kızım da doğdugunda sadece kapı süsü fotosu paylaştım.

Allah bu yolda mücadele eden tüm kadinlara kolaylıkla evlat nasip eylesin…

Güzel haberlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…