- 1 Eylül 2022
- 1.007
- 215
- Konu Sahibi Lavinyamla
Hanımlar 17 adet 5 gün (balast)embriyosu donduruldu ama kaliteleri söylenmedi iyi birşey demi hiç bilgim yok bu konularda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
17 adet mi yanlış okumuyorum değilmi maşallah canmHanımlar 17 adet 5 gün (balast)embriyosu donduruldu ama kaliteleri söylenmedi iyi birşey demi hiç bilgim yok bu konularda
Evet vala canım ağır pcosluyum ah ah 17 tane ama ömrümden ömür aldı 76 yumurta toplandı ölümlerden döndüm şişkinlikten ağrılardan ay kabus gibiydi ee şimdi bunlar iyi bişey mi17 adet mi yanlış okumuyorum değilmi maşallah canm
Günü kaliteleri önemli tabiki ama sonuçta blast olmuş gebelik beklenilmeyen embriyoyu dondurmuyolar zaten canmHanımlar 17 adet 5 gün (balast)embriyosu donduruldu ama kaliteleri söylenmedi iyi birşey demi hiç bilgim yok bu konularda
Öyle mi diyosunuz ay insalah yaGünü kaliteleri önemli tabiki ama sonuçta blast olmuş gebelik beklenilmeyen embriyoyu dondurmuyolar zaten canm
Labavatuari arayıp bilgilerini iste canm söylüyorlar zaten en iyi kaliteyi transfer ederler ilk tedavinmiEvet vala canım ağır pcosluyum ah ah 17 tane ama ömrümden ömür aldı 76 yumurta toplandı ölümlerden döndüm şişkinlikten ağrılardan ay kabus gibiydi ee şimdi bunlar iyi bişey mi
Onlarda aynı şeyi söyleyince buraya yazmak istedim evet canım ilk tedavimLabavatuari arayıp bilgilerini iste canm söylüyorlar zaten en iyi kaliteyi transfer ederler ilk tedavinmi
Allah gönlündekini nasip etsin canm inşallah ilk transferde olumlu haber alman dileğiyleOnlarda aynı şeyi söyleyince buraya yazmak istedim evet canım ilk tedavim
Çok teşekkür ederimAllah gönlündekini nasip etsin canm inşallah ilk transferde olumlu haber alman dileğiyle
Ego tatmini için konu açmış resmen.17 tane iyi mi diye soruyor musunuz cidden hiç mi forumda okumdınız embriyo hiç gelişmeyenler var alay edercesine bir soru olmuş biraz sanki
Tek embriyo ile 2. Kez mücadeleye yeniden başlamış biriyim valla hiç anlatmayın en iyisi Allah empati yapabilme duygusu versin bu gibi arkadaşlarn içine....Ego tatmini için konu açmış resmen.
Daha dur anne olacak; normal mi doğurdun sezeryan mı, süt veriyormusun vermiyormusun diye…
Bu konuya cuk oturacak bir anım var.
Anne olma yolunca mücadele eden kadınlara saygımdan yazmıcam…
Benim de hikayem çok uzun.Tek embriyo ile 2. Kez mücadeleye yeniden başlamış biriyim valla hiç anlatmayın en iyisi Allah empati yapabilme duygusu versin bu gibi arkadaşlarn içine....