5.GÜN EMBRİYO tutar mı ?

rosemihra

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2023
446
180
31
Kalite sayısı bile yok kızlar sadece 2 tane 5. Gün embriyom var dondurulmuş. Transfer olacağım hiç böyle duydunuz mu tutan ?

Pgt nin kaliteyle ilgisi yok muhakkak kalitesi vardır embiriyolarının iyide olsa kötüde olsa bir kalitesi oluyor kalitesi olmayan embiriyo hiç duymadım.

Kalite sayısı bile yok kızlar sadece 2 tane 5. Gün embriyom var dondurulmuş. Transfer olacağım hiç böyle duydunuz mu tutan ?
Bende mayista transfer oldum AA kalite tutmadi. Simdi histeroskopi yapilacak bir sonraki adetimdn sonra..
iki embriyom kaldi biri bc
digeri gelisim asamasinda deniyor herhangi bir kalite soylenmedi sayı harf yok
blastikist dondurulmus embriyolar doktor kullanilabicek durumdalar ikisini de transfer ederiz dedi. Cok da onemli degil takılma kalitelerine dedi 5. Gün olduklari icin transfere değer buluyorlar sanırım

Pgt nin kaliteyle ilgisi yok muhakkak kalitesi vardır embiriyolarının iyide olsa kötüde olsa bir kalitesi oluyor kalitesi olmayan embiriyo hiç duymadım.

Yanlış bilgilendirmeyin.
Pgtde transfer edilir veya edilemez dönüyor.
Edilemez embriyolar bilmeden transfer edilirse sağlıksız kimyasal gebelik olabilir veya hiç tutmayabilir.

Bende mayista transfer oldum AA kalite tutmadi. Simdi histeroskopi yapilacak bir sonraki adetimdn sonra..
iki embriyom kaldi biri bc
digeri gelisim asamasinda deniyor herhangi bir kalite soylenmedi sayı harf yok
blastikist dondurulmus embriyolar doktor kullanilabicek durumdalar ikisini de transfer ederiz dedi. Cok da onemli degil takılma kalitelerine dedi 5. Gün olduklari icin transfere değer buluyorlar sanırım
İnşallah canımm Rabbim nasip etsin bizlere

Yanlış bilgilendirmeyin.
Pgtde transfer edilir veya edilemez dönüyor.
Edilemez embriyolar bilmeden transfer edilirse sağlıksız kimyasal gebelik olabilir veya hiç tutmayabilir.
Ben yanlış bilgilendirme yapmadım. Embiriyonun kalitesi olur iyi kalite ortakalite diye degeri olur bu konuda yazdım. Embriyonun saglıklı Saglıksız genetik sorun olup olmadığı belli olması hakkında yazmadım. Birsey yazarken iyi okuyun. Ayrıca 9 yumurta toplama 3 transfer olmuş biri olarak hiç kimseyi yanlış yönlendirme yapmıcagımıda bilmiş olun.

Benimde 5.gün 4a kalitede genetik test saglıklı geldı transfer için adet olmayı beklıyorum sizce tutar mı yasım 42 rahım duvarı kalınlassın dıye ıgneler ılaclar verecekler belkı o zamwn tutar dıye dusunuyorum ınsallah

X