Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yaptırmadımMerhaba. PGT yapıldı mı?
Çok hakim değilim ama PGT yapılmadığında belli oluyor mu kalitesi? Belki onunla ilgisi olabilir bu durumun..Yok yaptırmadım
Benim 2 tane 5. Gün embriyosu tuttu. En kaliteli ve oluşmuş embriyo 5. günündür.Kalite sayısı bile yok kızlar sadece 2 tane 5. Gün embriyom var dondurulmuş. Transfer olacağım hiç böyle duydunuz mu tutan ?
Nezaman transfer olacan, bende haftaya 5 ci gun embryosu transferi olacam. Korkuyom tutmucak diye..Kalite sayısı bile yok kızlar sadece 2 tane 5. Gün embriyom var dondurulmuş. Transfer olacağım hiç böyle duydunuz mu tutan ?
Yarın rahim aşısı olucam doktor transfer gününü söylecek bayramdan hemen önce olucam . Senin tam ne zamanNezaman transfer olacan, bende haftaya 5 ci gun embryosu transferi olacam. Korkuyom tutmucak diye..
Benim daha belli degil sanirim haftayaYarın rahim aşısı olucam doktor transfer gününü söylecek bayramdan hemen önce olucam . Senin tam ne zaman
Bende mayista transfer oldum AA kalite tutmadi. Simdi histeroskopi yapilacak bir sonraki adetimdn sonra..Kalite sayısı bile yok kızlar sadece 2 tane 5. Gün embriyom var dondurulmuş. Transfer olacağım hiç böyle duydunuz mu tutan ?
Pgt nin kaliteyle ilgisi yok muhakkak kalitesi vardır embiriyolarının iyide olsa kötüde olsa bir kalitesi oluyor kalitesi olmayan embiriyo hiç duymadım.
İnşallah canımm Rabbim nasip etsin bizlereBende mayista transfer oldum AA kalite tutmadi. Simdi histeroskopi yapilacak bir sonraki adetimdn sonra..
iki embriyom kaldi biri bc
digeri gelisim asamasinda deniyor herhangi bir kalite soylenmedi sayı harf yok
blastikist dondurulmus embriyolar doktor kullanilabicek durumdalar ikisini de transfer ederiz dedi. Cok da onemli degil takılma kalitelerine dedi 5. Gün olduklari icin transfere değer buluyorlar sanırım
Ben yanlış bilgilendirme yapmadım. Embiriyonun kalitesi olur iyi kalite ortakalite diye degeri olur bu konuda yazdım. Embriyonun saglıklı Saglıksız genetik sorun olup olmadığı belli olması hakkında yazmadım. Birsey yazarken iyi okuyun. Ayrıca 9 yumurta toplama 3 transfer olmuş biri olarak hiç kimseyi yanlış yönlendirme yapmıcagımıda bilmiş olun.Yanlış bilgilendirmeyin.
Pgtde transfer edilir veya edilemez dönüyor.
Edilemez embriyolar bilmeden transfer edilirse sağlıksız kimyasal gebelik olabilir veya hiç tutmayabilir.