• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5.gün Embriyo Transferi

Zeynep828282

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2022
7
19
3
42
Merhabalar Arkadaşlar,
Ben 40 yaşındayım. Geçtiğimiz Salı günü 2 adet 5. gün A kalite embriyo transfer edildi. Şu an Progestan fitil, Progestan Dex ve Coraspin kullanıyorum. Benim yaşımda transfer geçiren arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi ?
Çok heycanlı süreç, Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏

Merhabalar Arkadaşlar,
Ben 40 yaşındayım. Geçtiğimiz Salı günü 2 adet 5. gün A kalite embriyo transfer edildi. Şu an Progestan fitil, Progestan Dex ve Coraspin kullanıyorum. Benim yaşımda transfer geçiren arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi ?
Hakkinizda hayirlisi olsun saglikli bir hamilelik gecirip saglikla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin Allah inşallah 🙏🙏🧿

Merhabalar Arkadaşlar,
Merhaba

Sonucunuz ne oldu acaba ?

Yaa harika sonuç maşallah çok sevindim inşallah sağlıkla hayırla ilerlesin gebeliğiniz kaçıncı gün kan verdiniz 790 çıktı çok iyi bir değer 🍀
Son ölçülen beta hcg değerim bu. Pzt günü kesenin görülebileceğini söyledi doktorum. Yani Transferden sonraki 17. güne denk geliyor bu değer.
Aminn, inşallah, çook teşekkürler 🙏🙏

Back