• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Gün embriyo transferi deneyimleri

byumut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2017
12
17
38
Herkese merhaba,
4. Tüp bebek denemem ve 1 adet 5. Gün embriyo transferi yapıldı, bugün 6. Gün ve çok heyecanlı ve korkuyorum, bana yazar mısınız deneyimlerinizle ilgili, testim salı günü bu arada

Benim de ilk defa dondurulmuş beşinci gün aa kalite pgt ki transferim oldu bugün onuncu gün test günüm daha gitmedim oğlumunki beş sene önce ikinci gün taze transferdi belirti aynı adet ağrıları gibi oluyor tabii o zamanı pek hatırlamıyorum bakalım inşallah tutar

Benim de ilk defa dondurulmuş beşinci gün aa kalite pgt ki transferim oldu bugün onuncu gün test günüm daha gitmedim oğlumunki beş sene önce ikinci gün taze transferdi belirti aynı adet ağrıları gibi oluyor tabii o zamanı pek hatırlamıyorum bakalım inşallah tutar
Merhaba cevabın için teşekkür ederim, umarım sonuç istediğin gibi olur...
benim belirtilerim bir var bir yok, biran adet sancısı gibi kasıklarım ağrıyor sonra da geçiyor, ne düşüneceğimi şaşırdım, umarım bu sefer olur...

Aynı belirtiler benim bugün çıktı sonucum 156 bakalım doktor ne diyecek
Bence sonucun harika, hamilesin, tebrikler, umarım doktorun da istediğin cevapları verir
Darısı başıma en büyük sonucum 8 di, umarım bu sefer ben de olumlu cevap alırım

Merhaba kızlar ben de ayın 1 i 6. gün embriyosu transfer edildi. Belirti yok yani adet ağrıları bazen var bazen yok. Belimde bazen sğrı var bazen yok. Bazen akşamlar karnımda şişlik hissi oluyor 5 aylık hamile gibi. Gaz oluyor. 2. denemem. Bu gün transfer günün de sayarsak 4. gün, internette belirti aradım durdum, çoğu insanda kanama olmuş bende olmayınca tutunmadı mı acaba deyip içim içimi yedi. filizim26 filizim26 cnm tebrik hamilesin inşAllah bizde de değer yükselir

Benim kanamam olmadı oğlumda da olmamıştı öyle bir şart yok bence ama ağrı gaz hala var belki de çok hareket etmememizden pek kendimi yormadım bu süreçte bakalım yarın ne çıkacak inşallah artar değerim pozitif almakla bitmiyor yolumuz çok uzun

Benim kanamam olmadı oğlumda da olmamıştı öyle bir şart yok bence ama ağrı gaz hala var belki de çok hareket etmememizden pek kendimi yormadım bu süreçte bakalım yarın ne çıkacak inşallah artar değerim pozitif almakla bitmiyor yolumuz çok uzun
İnşAllah cnm iyi haberlerini bekliyoruz darısı nizlerin başına. Ben bi 3-4 gün daha bekleyip kan testi yapmak istiyorum

Bence gününde yaptır erken yaptırıp boşuna daha strese girme benim de dördüncü denemem bu hiç erken test yapmadım nasipten öte gidilmiyor sabret

Pazartesi transferim oldu
ilk denemem ve cuma test günüm
Sabırsızlıkla bekliyorum
Rabbim pozitif versin inşallah

Testim salı günü ve artık beklemek çok zor geliyor, umarım hepimizin sonucu pozitif olur ve hayırlısıyla kucağımıza alırız

5. Gun ile hamile kalmistim. Simdi inşallah ikinci de hayirlisiyla olur. Allah herkesin gonlune göre versin insallah :)

Amin inşAllah. Sende hangi belirtiler var cnm?
Ara ara kasıklarıma kramp giriyor, adet sancısı gibi sancılarım var, ilaçlardan olduğunu düşündüğüm mide bulantılarım oluyor, bilemiyorum adet olacağım diye korkuyorum ama herkes aynı şeyi söylüyor, şimdi işe gidiyorum, yarın göreceğiz bakalım...

Ara ara kasıklarıma kramp giriyor, adet sancısı gibi sancılarım var, ilaçlardan olduğunu düşündüğüm mide bulantılarım oluyor, bilemiyorum adet olacağım diye korkuyorum ama herkes aynı şeyi söylüyor, şimdi işe gidiyorum, yarın göreceğiz bakalım...
İnşAllah pozitif haberini verirsin cnm. Aynı belirtiler bende de var. Adet ağrısı batma bel ağrısı. Bazen sıcak basma. Akşama doğru karında şişlik ve nefes almada zorluk. Bende ilaçlara bağlıyorum ama inşAllah Allahın izniyle dikerim bebişlerim benledir bizledir

Back