5.gün embiryo taze transfer

cicipamuk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2024
171
140
30
Selam kızlar. 31 ekim saat 17.00 da 5.gün embiryosuyla taze transfer oldum. Şu an transferin 4.günündeyim .18 ekim test günüm. Ben 2. 3. ve 4.günde transfer saatine denk gelen zamanlarda alt karında kasılma hissediyorum 3 gündür. Benim gibi hisseden olumlu sonuç alan oldu mu :)

Silik çıkanların hepsi pozitifi görüyor sonunda hayırlı olsun ınsallah çok sevındım sizin adınıza rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Selam kızlar. 31 ekim saat 17.00 da 5.gün embiryosuyla taze transfer oldum. Şu an transferin 4.günündeyim .18 ekim test günüm. Ben 2. 3. ve 4.günde transfer saatine denk gelen zamanlarda alt karında kasılma hissediyorum 3 gündür. Benim gibi hisseden olumlu sonuç alan oldu mu :)
Toplamadan kaç gün sonra transfer oldunuz acaba

merhaba. ilk transferimde benim de kasıklarımda sızı şeklinde ağrı olmuştu. hafif bel ağrısı da olmuştu. forumdan yorumlara bakmıştım, pozitif olanları okumuştum. bu arada bende de pozitif çıkmıştı. ilk 2 kan testim pozitifti. sonra yükselmedi beta değerim. umarım hamilesinizdir ve sonu benzemez.

Toplamadan kaç gün sonra transfer oldunuz acaba
Ya ben heyecandan günleri ve ayları hep yanlış yazmışım:))))
1 kasım yumurta toplama işlemi yapıldı
6 kasımda 5.gün embiryosu transfer edildi taze transfer oldu yani.
18 kasım test tarihiydi.:)

Yani sizin sorunuza göre cevap verirsem yumurta toplamadan sonra 5 gün sonra hemen transfer oldum :)

merhaba. ilk transferimde benim de kasıklarımda sızı şeklinde ağrı olmuştu. hafif bel ağrısı da olmuştu. forumdan yorumlara bakmıştım, pozitif olanları okumuştum. bu arada bende de pozitif çıkmıştı. ilk 2 kan testim pozitifti. sonra yükselmedi beta değerim. umarım hamilesinizdir ve sonu benzemez.
Merhabalar ben bu yazıyı yazdıktan sonra hiç belirtim olmadı aslinda. Sonra bi anda 10.gunden sonra tekrar hafif adet sancısı gibi bi gelip bi giden ağrılar oldu. Zaten 12.gun test yaptık pozitif Allah şükür. Beta 393 çıktı keseyi görmeyi bekliyoruz :) Rabbım sizede mutlu haber almayı nasip etsin 💖💖💖

Ya ben heyecandan günleri ve ayları hep yanlış yazmışım:))))
1 kasım yumurta toplama işlemi yapıldı
6 kasımda 5.gün embiryosu transfer edildi taze transfer oldu yani.
18 kasım test tarihiydi.:)

Yani sizin sorunuza göre cevap verirsem yumurta toplamadan sonra 5 gün sonra hemen transfer oldum :)
Çok teşekkür ederim

X