• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Gün dondurulmuş embriyo düşük kan testi sonucu

11 Aralıkta 5.gün embriyosu transferini olmuştum 20 aralıkta kan testi vermiştim
10. gün değil mi normal test gününüz hadi dayanamaz 8-9da verirsiniz de 4. 5. gün çok erken bence
çok erken verdiğiniz için bu sefer yükselecek mi, azalacak mı strese giriyorsunuz, daha zorlu bir duruma giriyor
umarım sağlıkla yükselir :dua:

Evet işte Allah kahretmesin benim şu aceleliyim bilmiyorum yani her zaman böyle beni kötüye sürüklüyor inşallah dua edeceğim bebeğim benimle kalır

Ay içimi o kadar çok rahatlattınız ki gerçekten içim içimi yiyordu ne yapacağımı bilemedim içim içime sığmıyordu yani çok garip bir his içerisindeydi gerçekten ya ben de ilk kez duydum işte bu fitille ya da estrofem ile olacak bir iş değildi bunu anlatmaya çalıştım ama anlamadı ben de moralimi bozmak istemedim gerçekten🥹🤲🏻♥️
İnsanlar çok bilgisiz bu konularda, tüp bebek apayrı bir konu. Artış varsa sıkıntı yoktur.

İşte tüp bebek olduğu için sanırım kullandığımız ilaçlar pozitif yapabiliyormuş laboratuvarda ki hanımefendi öyle dedi. Ama benim bildiğim kadarıylada eğer çatlatma iğnesi kullanırsak kanda yalancı pozitiflik çıkar bilmiyorum ya değer çok düşük çok üzüldüm
Dondurulmuş embriyoda çatlatma iğnesi kullanılmadıysa öyle bir risk yok kendinizide bebeğinizide üzmeyn inşAllah kucağınıza alırsınız 🙏 bende 2. Transfere başlıycam Allah nasip ederse inşAllah bende bu sefer pozitifi görürm 🥰

Merhabalar kızlar ben 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum dün 4. Günümdü idrar testi yaptım çok çok silik çıktı. Bugün tekrar idrar yaptım koyu olmuştu. Kan verdim erkenden sonucum 11.1 çıktı hanımefendi bunu gebelik olarak algılama dedi çok üzüldüm benim gibi olan var mı
Yaa benimde bugün transfer günü hariç dördüncü günü sabahtan beri 5 tane test yaptım hepsinde de bariz silik ama pembe çizgi var😍😍😍 rabbim hayırlısıyla nasip etsin bizlere 🤗 kan vermekten korkuyorum 😐

Dondurulmuş embriyoda çatlatma iğnesi kullanılmadıysa öyle bir risk yok kendinizide bebeğinizide üzmeyn inşAllah kucağınıza alırsınız 🙏 bende 2. Transfere başlıycam Allah nasip ederse inşAllah bende bu sefer pozitifi görürm 🥰
İnşallah canım gerçekten şu an nasıl yapacağımı ne yapacağımı hiç bilmiyorum tek umudum duam Rabbim senin de kucağına boş bırakmasın inşallah🤲🏻

Yaa benimde bugün transfer günü hariç dördüncü günü sabahtan beri 5 tane test yaptım hepsinde de bariz silik ama pembe çizgi var😍😍😍 rabbim hayırlısıyla nasip etsin bizlere 🤗 kan vermekten korkuyorum 😐
Ben de tam olarak senin gibi yani beşinci gün kan vermeye gittim ve dönerken de test yaptım koyuluk artmıştı teste işte kan testi de 11.1 çıkmıştı inşallah Rabbim kucağımızı boş bırakmaz🥰♥️

Ben de tam olarak senin gibi yani beşinci gün kan vermeye gittim ve dönerken de test yaptım koyuluk artmıştı teste işte kan testi de 11.1 çıkmıştı inşallah Rabbim kucağımızı boş bırakmaz🥰♥️
Rabbim hakkimizda hayırlısını nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın 🤲🤗 testlerimi paylaştım bakarmisin acaba var mi

Merhabalar kızlar ben 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum dün 4. Günümdü idrar testi yaptım çok çok silik çıktı. Bugün tekrar idrar yaptım koyu olmuştu. Kan verdim erkenden sonucum 11.1 çıktı hanımefendi bunu gebelik olarak algılama dedi çok üzüldüm benim gibi olan var mı

İyide doktor 10ncu gün yapın diyor en erken neden beklemiyorsunuz?

Yani ben 6.günde yapmıştım çok silik çıkmıştı sonrasında 11.günümde kan testi yapmıştım öyle müjdeli haberi almıştım çok şükür 7 buçuk aylık hamileyim şuan. Bence bekleyin birkaç gün öyle kan testi yapın. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız🤲🏻💓
Merhabalar donduurlmuş embriyo muydu acaba benimde 8. günüm bugün test yaptım ne çok belirgin ne de silik ama çift çizgi çıktı

Merhaba,gününüze göre değeriniz 5in üzerinde çıkmış. Sizi umutlandırmak istemem ama ben olumlu gibi hissettim,umarım da öyle olur🙏 ama siz çok erken test yapmışsınız😊 emin olmak için şimdi iki günde bir testi tekrarlamanız gerekecek. Şansınız bol olsun inşallah güzel haberi alırsınız 🌸

Merhaba,gününüze göre değeriniz 5in üzerinde çıkmış. Sizi umutlandırmak istemem ama ben olumlu gibi hissettim,umarım da öyle olur🙏 ama siz çok erken test yapmışsınız😊 emin olmak için şimdi iki günde bir testi tekrarlamanız gerekecek. Şansınız bol olsun inşallah güzel haberi alırsınız 🌸
Canım şükürler olsun pozitif oldu hatta şuan 11 haftalık olduk 🥰🥰🤲🏻

Kızlar transferin 17. Günü yani 4 hafta 3 günlük gebelikde beta hcg nin 6357 çıkması normal mi

Back