• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Gün dondurulmuş embriyo düşük kan testi sonucu

aaaiseee

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2023
23
7
6
31
Merhabalar kızlar ben 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum dün 4. Günümdü idrar testi yaptım çok çok silik çıktı. Bugün tekrar idrar yaptım koyu olmuştu. Kan verdim erkenden sonucum 11.1 çıktı hanımefendi bunu gebelik olarak algılama dedi çok üzüldüm benim gibi olan var mı

Merhabalar kızlar ben 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum dün 4. Günümdü idrar testi yaptım çok çok silik çıktı. Bugün tekrar idrar yaptım koyu olmuştu. Kan verdim erkenden sonucum 11.1 çıktı hanımefendi bunu gebelik olarak algılama dedi çok üzüldüm benim gibi olan var mı
Boşa kendinizi üzmeyin 4.güne göre gayet normal çıkmış 5in üstü gebelik

Çok çok erken yapmışsınız kan testini bence var 2 gün sonra tekrar verirsiniz şayet 2 katına çıkarsa inşallah bebeğiniz sizinledir🤲🏻🤲🏻

Çok çok erken yapmışsınız kan testini bence var 2 gün sonra tekrar verirsiniz şayet 2 katına çıkarsa inşallah bebeğiniz sizinledir🤲🏻🤲🏻
Öyle mi diyorsun çok üzüldüm ya ama dün yaptığım test çok çok silikti bugün artmıştı koyuluk olmuştu aslında biraz da o yüzden umutlandım ama ne bileyim 🥺

Öyle mi diyorsun çok üzüldüm ya ama dün yaptığım test çok çok silikti bugün artmıştı koyuluk olmuştu aslında biraz da o yüzden umutlandım ama ne bileyim 🥺
Yani umudunuzu kaybetmeyin bence ben buralarda 9 la gebe olduğunu öğrenip sağlıklı ilerleyenleri gördüm. Erken yaptığınız için düşük çıkmıştır. İlaçlarınıza devam edin lütfen bırakmayın ilerlemesini takip edin artar inşallah size sımsıkı tutunur

Yani ben 6.günde yapmıştım çok silik çıkmıştı sonrasında 11.günümde kan testi yapmıştım öyle müjdeli haberi almıştım çok şükür 7 buçuk aylık hamileyim şuan. Bence bekleyin birkaç gün öyle kan testi yapın. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız🤲🏻💓

İşte tüp bebek olduğu için sanırım kullandığımız ilaçlar pozitif yapabiliyormuş laboratuvarda ki hanımefendi öyle dedi. Ama benim bildiğim kadarıylada eğer çatlatma iğnesi kullanırsak kanda yalancı pozitiflik çıkar bilmiyorum ya değer çok düşük çok üzüldüm

Yani ben 6.günde yapmıştım çok silik çıkmıştı sonrasında 11.günümde kan testi yapmıştım öyle müjdeli haberi almıştım çok şükür 7 buçuk aylık hamileyim şuan. Bence bekleyin birkaç gün öyle kan testi yapın. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız🤲🏻💓
Sizinde mi dondurulmuş embriyo.
Bu arada sizin adınıza çok çok sevindim♥️

Yani umudunuzu kaybetmeyin bence ben buralarda 9 la gebe olduğunu öğrenip sağlıklı ilerleyenleri gördüm. Erken yaptığınız için düşük çıkmıştır. İlaçlarınıza devam edin lütfen bırakmayın ilerlemesini takip edin artar inşallah size sımsıkı tutunur
Çok teşekkür ederim umarım yalancı gebelik değildir

Çok teşekkür ederim umarım yalancı gebelik
Belki değerim 50 falan çıkmış olsaydı biraz daha umutlu olmuş olurdum

Sizinde mi dondurulmuş embriyo.
Bu arada sizin adınıza çok çok sevindim♥️
Evet elhamdülillah ilk denemede bebeğimiz bizimle oldu. Dondurulmuş embriyoydu pcos olduğu için çok yumurta olmuştu bende rahim dinlendirme yapmıştık. İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin. Zorlu bir yoldayız rabbim her birimizin yoluna çiçekler açtırsın❤️

Çok teşekkür ederim umarım yalancı gebelik

Belki değerim 50 falan çıkmış olsaydı biraz daha umutlu olmuş olurdum
Ama çok erken yapmışsınız kan testini bu değerin çıkması çok normal önemli olan sonraki testlerde değerinizin 2 katına çıkması bekleyin birkaç gün daha inşallah güzel sonuçlar alacaksınız🤲🏻

Evet elhamdülillah ilk denemede bebeğimiz bizimle oldu. Dondurulmuş embriyoydu pcos olduğu için çok yumurta olmuştu bende rahim dinlendirme yapmıştık. İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin. Zorlu bir yoldayız rabbim her birimizin yoluna çiçekler açtırsın❤️
Sizin adınıza gerçekten çok sevindim peki siz kaçıncı gün kan testi verdiniz
4.günde betanın 50 çıkması imkansız.
O zaman baktığımız zaman 11.1 de normal beşinci gün için

Normal tabi ki. Çatlatma iğnesi de olmamışsınız bence gebelik var.

4.günde betanın 50 çıkması imkansız.
O zaman baktığımız zaman 11. de normal beşinci gün için
Normal tabi ki. Çatlatma iğnesi de olmamışsınız bence gebelik var.
İşte o laboratuvardaki kadın hormon ilaçları alıyorsun onlar yapmıştır dedi

O zaman baktığımız zaman 11. de normal beşinci gün için

İşte o laboratuvardaki kadın hormon ilaçları alıyorsun onlar yapmıştır dedi
Laboratuvar görevlisi acilen istifasını vermeli bence, estrofem ve progesteron hormonu betayı nasıl yükseltecek şaka mı 😂 çatlatma iğnesi yükseltir ama. Ayrıca transferin 4.günü kaç çıkmasını bekliyor acaba, Simla Canpolat diye bir influencer var belki bilirsiniz 5.gün 17 ile öğrenmiş. Siz artışı takip edin önemli olan sağlıkla artması.

10. gün değil mi normal test gününüz hadi dayanamaz 8-9da verirsiniz de 4. 5. gün çok erken bence
çok erken verdiğiniz için bu sefer yükselecek mi, azalacak mı strese giriyorsunuz, daha zorlu bir duruma giriyor
umarım sağlıkla yükselir :dua:

Laboratuvar görevlisi acilen istifasını vermeli bence, estrofem ve progesteron hormonu betayı nasıl yükseltecek şaka mı 😂 çatlatma iğnesi yükseltir ama. Ayrıca transferin 4.günü kaç çıkmasını bekliyor acaba, Simla Canpolat diye bir influencer var belki bilirsiniz 5.gün 17 ile öğrenmiş. Siz artışı takip edin önemli olan sağlıkla artması.
Ay içimi o kadar çok rahatlattınız ki gerçekten içim içimi yiyordu ne yapacağımı bilemedim içim içime sığmıyordu yani çok garip bir his içerisindeydi gerçekten ya ben de ilk kez duydum işte bu fitille ya da estrofem ile olacak bir iş değildi bunu anlatmaya çalıştım ama anlamadı ben de moralimi bozmak istemedim gerçekten🥹🤲🏻♥️

Back