5 gun adet gecikmem var

Buss22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
14
5
1
24
Merhaba kizlar araniza yeni katiliyorum , 5 gun adet gecikmem var döngümün 37. Günündeyim hamile olma ihtimalim var mıdır sizce?

Test yap sabah ilk idrarla

Sabah ilk İdrar ile test yapabilirsin
Yada sağlık ocağından kan tahlili..
Ancak içimde ki his hamilelik olabilir diyor.
Umarım banada nasip olur

Adet gecikmesi zaten hamileliğin birincil belirtisi. Değil mi? Bunun nesini soruyorsunuz anlamadım. Test alıp uygulamak çok basit bişey.

Göğüs ağrım , akıntı , kasık ağrısı ve mide yanması var bilmiyorum bunlar belirti mi acaba daha 5 aylık evliyim
Bende yeniyim kuzum 4 aylık evliyim geçen ay gebelik yasadm ama düşükle sonuçlandı geçen ay bende de kasik ağrısı beyaz akıntı meme hassasiyeti gibi belirtiler çok vardı yani bunlar tabikide belirti bu ayda var bu belirtiler bende adetime 5 gün kala test yaptım çok çok silik çizgi gördüm bakalm cumartesi gidip kan vercemseninde adetin geçmiş bence bı test yap

evet çok doğru bakın ne de güzel biliyorsunuz:) biz nasıl bileceğiz neyden dolayı geciktiğini? Neden test almıyorsunuz mesela?
Çünkü polikistik over sendromu olduğumu söylediler ve zor çocuk sahibi olacağımı oyüzden cesaret edemiyorum

Bende Cumartesi günü kan testi vermeyi düşünüyorum eğer adet görmezsem inşallah hamilesindir canım

Çünkü polikistik over sendromu olduğumu söylediler ve zor çocuk sahibi olacağımı oyüzden cesaret edemiyorum

ama burda kimse bilemez adetinizin neden geciktiğini. Evet adet gecikmesi gebelik bekleyen adeti düzenli bir kadın için gebelik belirtisi olabilir. Ama pkoslu bir kadın için de olmayabilir. O yüzden güzelce testinizi yapın öğrenin. Olmadı bi doktora gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…