5. Gün 4aa dondurulmuş transfer

10. Günüm canım yarın test günüm
Erken gebelik testi falan bir şey yapmadın sanırım. Beni 12. Gün cagirmislardi sen bir gün daha erken gidiyormussun :) Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah var mı belirti ya da his?

Erken gebelik testi falan bir şey yapmadın sanırım. Beni 12. Gün cagirmislardi sen bir gün daha erken gidiyormussun :) Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah var mı belirti ya da his?
6. Gün lekelenme yaşadım 7. Gün yaptım negatif çıktı. Sonra bir daha yapmadım. Evet normalde 12. Gün ama yarın gideceğim . İnşallah amin kasık ağrım oluyor ara sıra, bel ağrısı, bir de lekelenme oldu işte doktorum yerleşme kanaması olabilir dedi tabi kesin bişey yok ama belirti mi bilmiyorum inşallah öyledir

Bende lekelenme olmamıştı ama kasık ağrım oluyodu ara ara hafif :) regl olacağım zamandan daha hafif yani. Güzel haberlerle gelirsin umarimm

Sen

Ewet ben varım hamileyim 4Aa ile ikizlere
Simdi ne durumdasiniz? Ben sizin yorumlarinizi bi kav grupda okudum. Dünya ifv de yaptirmissiniz. Ben Dünya ifv ve Crown ifv Dr hit arasinda kaldim yumurta donasyonu yapmaya kararsizim
Hangi klinik diye

Simdi ne durumdasiniz? Ben sizin yorumlarinizi bi kav grupda okudum. Dünya ifv de yaptirmissiniz. Ben Dünya ifv ve Crown ifv Dr hit arasinda kaldim yumurta donasyonu yapmaya kararsizim
Hangi klinik diye
Merhaba şimdi gördüm yazınızı bende dünya ivfde tedavi görüyorum doktor ile görüştünüz mu siz

Evet Alper bey ve Berk bey ben iki defa yaptım pozitif gördüm ama kalbi durdu kaybettim şimdi dondurulmuş embriyom kaldı iki tane onları transfer edeceğim ama hemen değil
Evet tanıyorum Bende orda yaptırdım 3 kere kalbi durdu hamile kalıp . Sonra kılınık değiştim istemedim orda yaptırmak başka yerde yaptırdım hamile kaldım ilkinde şimdi bebeklerim dünyaya geldi bir ay önce ikiz .

Başınız sağolsun bende kaybettim bebeklerimi iki kez kalbi durdu benimde test falan yaptırdınız mi siz kan pıhtılaşması için falan .Sonradan hangi kliniğe gittiniz peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…