• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Düşük kürtaj olucak artık tükeniyorum

serap9628

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2020
115
28
13
28
Merhaba arkadaşlar, daha önce 4 erken düşük yasadıgımı yazmıştım gerçi 2 si kimyasaldi 2 düşük diyelim tekrar hamileydim ve ilk defa 10. Haftaya kdr sorunsuz geldim cok heyecanlıydım bu sefer tuttu derken 2 gün önce akıntım oldu önemsemedim pek dünde leke gelince gece hemen doktora gittik haftamla uyuşmadıgını ve kalp atısı olmadıgını söyledi kendi doktoruma gittim hemen oda 1 hafta önce kalp atısın durdugumu söyledi dünyam başıma yıkılmıştı nefes alamam bittim tükendim derken malesef hayat devam ediyor bugün kürtajım var patolojiye ve genetiğe gidicek çok dua edin neolur hıcbır sorunum yok nabarsak olmuyor her nasip vaktine esir demekki vakti var daha elden bısey gelmıyor😔

Allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda alırsınız yavrunuzu kucağınıza 🙏

Merhaba arkadaşlar, daha önce 4 erken düşük yasadıgımı yazmıştım gerçi 2 si kimyasaldi 2 düşük diyelim tekrar hamileydim ve ilk defa 10. Haftaya kdr sorunsuz geldim cok heyecanlıydım bu sefer tuttu derken 2 gün önce akıntım oldu önemsemedim pek dünde leke gelince gece hemen doktora gittik haftamla uyuşmadıgını ve kalp atısı olmadıgını söyledi kendi doktoruma gittim hemen oda 1 hafta önce kalp atısın durdugumu söyledi dünyam başıma yıkılmıştı nefes alamam bittim tükendim derken malesef hayat devam ediyor bugün kürtajım var patolojiye ve genetiğe gidicek çok dua edin neolur hıcbır sorunum yok nabarsak olmuyor her nasip vaktine esir demekki vakti var daha elden bısey gelmıyor😔
İki dusugun var kan sulandirici igne, asprin vs kullandin mi bu gebeliginde benimde iki dusugum var kimyasallari saymiyorum onlari gebelik olarak kabul etmiyor doktorlar. Önlem amacli igne asprin kullaniyorum. Gerci ikincidede kullanmistim olmayinca olmuyor gercekten ne yaparsan yap. Genetik temiz geldi bizimde pihtilasma vs yoktu. Tesaduf dusukler oldu demekki ikiside sagliksiz gebelikti oyle dusunuyoruz

Allah evlat sahibi isteyen herkese nasip etsin inşallah sızede nasip etsin tez zamanda hayırlısıyla. Herseyı nasip edende etmeyen de vaktini belirleyen Allah o yuzden herseyde vardır bir hayır elbet zor şeyler yaşadığınız ama sabır dilerim tez zamanda nasip olur 🙏

ALLAH yardimcin Olsun Rabbim saglikli sihhatli gebelikler evlatlar nasip etsin canim cok uzuldum besmele duasini yap canim duaya sarilicaz onlar ahirette cennetin kapisinda bekliycekler seni inseALLAH kendine hem dunyada hem ahirette evlat edinisn

İki dusugun var kan sulandirici igne, asprin vs kullandin mi bu gebeliginde benimde iki dusugum var kimyasallari saymiyorum onlari gebelik olarak kabul etmiyor doktorlar. Önlem amacli igne asprin kullaniyorum. Gerci ikincidede kullanmistim olmayinca olmuyor gercekten ne yaparsan yap. Genetik temiz geldi bizimde pihtilasma vs yoktu. Tesaduf dusukler oldu demekki ikiside sagliksiz gebelikti oyle dusunuyoruz
Asprin kullandım sadece bundan sonrakı gebelıkte ıgneyede baslıcaksın dedı doktor ama rahmın dınlenmesı ıcın 3 4 ay gebelık dusunme dedi sızın suan varmı saglıklı gebelık

Allah evlat sahibi isteyen herkese nasip etsin inşallah sızede nasip etsin tez zamanda hayırlısıyla. Herseyı nasip edende etmeyen de vaktini belirleyen Allah o yuzden herseyde vardır bir hayır elbet zor şeyler yaşadığınız ama sabır dilerim tez zamanda nasip olur 🙏
Öyle rabbime sıgınıyoruz buda bızım ımtıhanımız sabredenlerden olmalıyız rabbim ısteyen herkese nasip etsın cok zor

ALLAH yardimcin Olsun Rabbim saglikli sihhatli gebelikler evlatlar nasip etsin canim cok uzuldum besmele duasini yap canim duaya sarilicaz onlar ahirette cennetin kapisinda bekliycekler seni inseALLAH kendine hem dunyada hem ahirette evlat edinisn
Sagol canım ınsallah gebelıgımn ılk zamanleı cok kotu ruyalar gordum sonra karnımda sancıyla cok uyandım alakası varmı bılmıyorum rabbim bızede ısteyen herkesede saglıklı bebekler nasip etsin

Canım benim çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.. :(Kimyasallar gebelik bile değil onları sayma hiç iki tane düşüğün olmuş gerçekten çok yıpratıcı ama sende biliyorsun ki sağlıklı olsaydı böyle olmazdı.. Ama bundan sonrası için gerekli tüm testleri yaptırın.. Sadece sen değil eşin için de yapın bunları.. Bebeğin genetiğine de baksınlar iyi düşünmüşsünüz ama eşinle beraberde genetik için kan verin.. Eşinin sperm testi hormon testi falan bakılsın.. Sebebi belirleniyor artık.. Nedense sadece kadını araştırıyorlar anlam veremiyorum buna.. En azından sizden kaynaklı bir sorun mu yoksa bebekle alakalı mı bilip yolunuza öyle devam edersiniz..Bende 2 kez kayıp yaşadım biri aynı sizin gibi küçük haftada kürtajla son buldu diğeri maalesef 4. 5 aylıkken ölü doğumla son buldu.. Ama bakın şimdi Allah 3. Kez nasip etti bana anneliği.. Eminim sana da nasip edecektir yeter ki isyan etmeyelim kendimizi umutsuzluğa teslim etmeyelim.. Ondan gelen herşeye razıyız elimizden birşey gelmiyor.. Rabbim sana da tez vakitte sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah 🙏

Sagol canım ınsallah gebelıgımn ılk zamanleı cok kotu ruyalar gordum sonra karnımda sancıyla cok uyandım alakası varmı bılmıyorum rabbim bızede ısteyen herkesede saglıklı bebekler nasip etsin
Canim bazen Kotu ruyalarin etkisi oluyor demir bi bileklik tasi rica ediyprum inseALLaH ise yariycak

Geçmiş olsun cnm benimde 1 kimyasal 2 düşük 2 side hiç bir sorun yokken kalp atışı durduğu için kaybettim bizde de hiç bir proplem yoktu genetik olarak daha önce de çok doktora gittim maalesef bilen fark eden olmamıştı 2 ay önce sezaryen yapan doktor fark etti rahimde perde olduğu için bebeklerin gelişimi duruyor dedi. Belki sizde de aynı sorun olabilir Çok zor seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🙏

Canım benim çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.. :KK43:Kimyasallar gebelik bile değil onları sayma hiç iki tane düşüğün olmuş gerçekten çok yıpratıcı ama sende biliyorsun ki sağlıklı olsaydı böyle olmazdı.. Ama bundan sonrası için gerekli tüm testleri yaptırın.. Sadece sen değil eşin için de yapın bunları.. Bebeğin genetiğine de baksınlar iyi düşünmüşsünüz ama eşinle beraberde genetik için kan verin.. Eşinin sperm testi hormon testi falan bakılsın.. Sebebi belirleniyor artık.. Nedense sadece kadını araştırıyorlar anlam veremiyorum buna.. En azından sizden kaynaklı bir sorun mu yoksa bebekle alakalı mı bilip yolunuza öyle devam edersiniz..Bende 2 kez kayıp yaşadım biri aynı sizin gibi küçük haftada kürtajla son buldu diğeri maalesef 4. 5 aylıkken ölü doğumla son buldu.. Ama bakın şimdi Allah 3. Kez nasip etti bana anneliği.. Eminim sana da nasip edecektir yeter ki isyan etmeyelim kendimizi umutsuzluğa teslim etmeyelim.. Ondan gelen herşeye razıyız elimizden birşey gelmiyor.. Rabbim sana da tez vakitte sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah 🙏
Sağol canım inşallah rabbim nasip eder tüm testlerı 2. Dusukten sonra yaptırdık bende esımde ama bı sorun yok rabbimin imtihanı dua etmekten baska caremız yok patoloji ve genetikte bısry cıkarmı bılmıyorum ama sanmıyorumda nıyeyse inşallahta cıkmaz

Geçmiş olsun cnm benimde 1 kimyasal 2 düşük 2 side hiç bir sorun yokken kalp atışı durduğu için kaybettim bizde de hiç bir proplem yoktu genetik olarak daha önce de çok doktora gittim maalesef bilen fark eden olmamıştı 2 ay önce sezaryen yapan doktor fark etti rahimde perde olduğu için bebeklerin gelişimi duruyor dedi. Belki sizde de aynı sorun olabilir Çok zor seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🙏

Rahim filmi cektırdım ondada bisey cıkmadı perde ve olsaydı cıkardı yani🤦‍♀️ Hayırlısı böyleymıs vakti var daha demekki benımde sınavım bu sekılde

Rahim filmi cektırdım ondada bisey cıkmadı perde ve olsaydı cıkardı yani🤦‍♀️ Hayırlısı böyleymıs vakti var daha demekki benımde sınavım bu sekılde
Ben açık miyom amaliyati oldum ilk düşük den sonra rahim Mr si istedi çektirdim rahim filmi çektirdim ama maalesef hiç birinde fark eden doktor olmadı cnm evet bu bizim sınavımız rabbim kolaylastirsin inşallah

Back