Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 3 aşılama 2micro ve sonuç hep aynı. Oysa bu kez o kadar ümitlenmiştim ki mutluydum,neşeliydim bu sefer oldu gibi geliyordu. 12.gün hcg düşük çıktı bi daha da yükselmedi. Teselliler de boş,durup durup ağlamak da boş hatta herşey boş. Artık denemek istemiyorum. Kendimi kimyasal sıvılarla dolu şiş bir balon gibi hissediyorum. İki yıldır yediğim iğneler, geçirdiğim muayeneler, hastanelerde saatlerce beklediğim zamanlar gelince aklıma çok kötü oluyorum. Çok isterdim kucağıma bebeğimi almayı, onunla gözgöze gelmeyi, eşimin baba olmasını...... Ama olmadı işte. Belki defalarca deneyenler, maddi manevi daha çok şey kaybedenler bana kızabilir, herkesin Allah yardımcısı olsun ama ben daha fazla yapamicam. Evlatla da evlatsızlıkla da imtihan olmayı kimse istemez, Varsa , yazılmşsa olur olmazsa da Allah'ın takdirine birşey diyemem. Dua eden, destek olan herkese teşekkür ediyorum. Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin.
Aşılamalarımı Adnan Menderes Ünv. de mikroenjeksiyonları da Bornova Şifa Hastanesi'nde yaptırdım.
Arkadaşım üzme kendini.Benim alt komşum, üst komşum ve büro arkadaşım hamile.Hemde hepside aynı zamanda hamile kalmış.Ben onlar adına çok seviniyorum onlardan hamile tecrübeleri ediniyorum.Ben biliyorum ki Allah bir gün beni de meleğime kavuşturacak.Ne olur sende böyle düşün.Umutsuz olma...selam arkadaşlar kalabalık bir kurumda çalışıyorum ve çevremde o kadar çok hamile arkadaşım varki daha bugün 2 kişinin hamile olduğunu öğrendim daha dün bir arkadaşımın ve bir akrabamın doğum yaptığını öğrendim şu an göz yaşlarımla akmasın diye büyük bir mücadele veriyorum. Yok hayır inanın kıskanmıyorum ama bu okadar garip bir duyguki adını koyamıyorum arkadaşlarımın adına inanın çok seviniyorum ama içimi büyük bir acı kaplıyor yoksa kıskanıyormuyum bilmiyorum ama ruhen çok kötüyüm her ne kadar belli etmesemde yüreğim acıyor en yakın dostum arkadaşım karşı masadaki arkadaşım hamile bazen görmeye tahammül edemiyorum. böyle hiçkimsenin olmadığı bir yere gitmek istiyorum kimseyi görmek istemiyorum bağıra bağıra ağlamak istiyorum.senağlama senağlama