5.defa sonuç negatif,artık vazgeçtim...

kotyora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
75
0
Evet 3 aşılama 2micro ve sonuç hep aynı. Oysa bu kez o kadar ümitlenmiştim ki mutluydum,neşeliydim bu sefer oldu gibi geliyordu. 12.gün hcg düşük çıktı bi daha da yükselmedi. Teselliler de boş,durup durup ağlamak da boş hatta herşey boş. Artık denemek istemiyorum. Kendimi kimyasal sıvılarla dolu şiş bir balon gibi hissediyorum. İki yıldır yediğim iğneler, geçirdiğim muayeneler, hastanelerde saatlerce beklediğim zamanlar gelince aklıma çok kötü oluyorum. Çok isterdim kucağıma bebeğimi almayı, onunla gözgöze gelmeyi, eşimin baba olmasını...... Ama olmadı işte. Belki defalarca deneyenler, maddi manevi daha çok şey kaybedenler bana kızabilir, herkesin Allah yardımcısı olsun ama ben daha fazla yapamicam. Evlatla da evlatsızlıkla da imtihan olmayı kimse istemez, Varsa , yazılmşsa olur olmazsa da Allah'ın takdirine birşey diyemem. Dua eden, destek olan herkese teşekkür ediyorum. Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin.

Arkadaşım, şuan da sana söyleyeceğim hiçbir söz, seni teselli etmeye yetmeyecek biliyorum. Sadece şunu söyleyebilirim; sen de çok iyi bilirsinki herşey de mutlaka bir hayır vardır. Böyle düşün ve umutlarını yitirme ne olur. Bu mübarek günlerde, Yüce Rabbim hepimizin hakıında en hayırlı olanları versin.

ah canım ah hep aynı 2 aşılama 2 tüp bebek maalesef ama sabır hayat evlatsıda olsa yaşamaya değer izmirde yaptırdın heralde hangi merkezde canım tedavi görüyordun

arkadaslar bended hıc asılama yapılmadan hmn tup bebk yapıldı 1tup bebk gecn sene yapıldı2.tup bebk 2008nısanında yapıldı sımdı ıse dondurulmus emrıyolar var onlar yapılacak ama bu sons sansım oldugu ıcın korkuyorum

rabbım bu mubarek gecelerde herkesın yardımcısı olsun bu yol zor bu imtıhan çetınn.........yaşayan bılır elbette................rabbım sıkıntıları gidersin çekemeyeceğimiz sıkıtılar vermesınnnnnn............hayırlı gceler arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr

canım ya yaşadıkların seni olumsuzluğa götürmesin lütfen...Evet bişeylerin mücadelesini veriyoruz sonuç negatif olunca gerçekden çok üzülüyoruz ama vardır bundada bi hayır demek gerekiyor...Bu kadar harab etme kendini Rabbim eğer nasip etmişse zaten zamanı vardır elbet...Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin.Bizim hayır bildiğimizde şer de olabilir....Sadece sen değilsin canım ya bak sen ben ve bir çok arkadaşımız aynı durumdayız ama sabretmekden başka çare yok ....
Allaha emanet ol ve biraz zaman ver kendine......Allahım sana ve isteyen herkese hepimize hayırlısını nasip etsin canım

canım denemelerin başarısızlıkla sonuçlanmış olabilir, sen artık işlemlerden de vazgeçmiş olabilirsin ama sakın ümidini yitirme, ben hastanede biriyle tanıştım, 6 yıllık evliydi kadın, defalarca aşılama ve tüp bebek yaptırmış olmamış, sonra kendiliğinden hamile kalmış, geldiğinde ilk kez görecekti bebeğini, Allahtan ümit kesilmez, Rabbim istememizi istemeseydi isteme duygusunu vermezdi bize, hakkımızda hayırlısı diyelim, Rabbimden ümit kesilmez diyelim olur mu tatlım? bu iş için çaba sarfetmeyebilirsin artık ama ARTIK VAZGEÇTİM deme nolur. Mevlam Görelim Neyler Neylerse Güzel Eyler

Evet 3 aşılama 2micro ve sonuç hep aynı. Oysa bu kez o kadar ümitlenmiştim ki mutluydum,neşeliydim bu sefer oldu gibi geliyordu. 12.gün hcg düşük çıktı bi daha da yükselmedi. Teselliler de boş,durup durup ağlamak da boş hatta herşey boş. Artık denemek istemiyorum. Kendimi kimyasal sıvılarla dolu şiş bir balon gibi hissediyorum. İki yıldır yediğim iğneler, geçirdiğim muayeneler, hastanelerde saatlerce beklediğim zamanlar gelince aklıma çok kötü oluyorum. Çok isterdim kucağıma bebeğimi almayı, onunla gözgöze gelmeyi, eşimin baba olmasını...... Ama olmadı işte. Belki defalarca deneyenler, maddi manevi daha çok şey kaybedenler bana kızabilir, herkesin Allah yardımcısı olsun ama ben daha fazla yapamicam. Evlatla da evlatsızlıkla da imtihan olmayı kimse istemez, Varsa , yazılmşsa olur olmazsa da Allah'ın takdirine birşey diyemem. Dua eden, destek olan herkese teşekkür ediyorum. Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin.

Canim yureginin en derinlerinden akan su sozcuklerle sanki benim duygularimi anlatmissin...Seni cok iyi anliyorum benimde bugun moralim bozuk biraz ama hayatta hicbirseyden hemen vazgecmek yok..Simdi icindeki bu aciyla boyle soyluyorsun bende oyleydim ama insan bir iki ay sonra yine umitleniyor umutlanmak zorunda ...Umut olmadan yasanmaz canim....a.s.

canım benim hiç üzülme allah tan her şey veren rabbim 10 yıl sonra bile veriyo bu tür örnekler çok sen üzülme yeter allah dua et hakkında hayırlısını dile ve umudunu hiç yitirme bak ben de 4 yıldır bebek özlemi çekiyorum ve tiroid yüksek ama ben yine umudumu yitirmedim tedaviye devam sende yılmıycaksın tamam mı bu arada hemşeriymişiz bende aydın dayım hangi dr gidyorsun bilmiyorum ama sana iyi bir merkez ve aydın da iyi bir dr önerebilirim kendine iyi bak canıma.s. :1hug:

sakın ümidini yitirme herşeyin zamanı vardır bizlerde büyük heyecanlarla bekleyenlerdeniz allah kolaylık versin

Bu çektiklerinden sonra Allah inşallah sana ve tüm bebek isteyenlere kendiliğinden verir şu mübarek günler yüzü hörmetine Allah yardımcımız olsun.

:emir_bebek:canım bende bebek özlemi çekenlerdenim ben 12yıllık evliyim bir aşılama ikide tüp bebek yaptırdım olmadı allah dan ümit kesilmez inşallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürür

Canim.Sanirim sonucu yeni almissin.Bu duygular en fazla bir hafta yogun devam eder ve sonra azalir.Simdi biz sana ne desek te bos.Yuregin aciyacak ama inanki bir hafta sonra toparlanacaksin ve eger maddi imkanin varsa bir sonraki denemeyi yaptirmak icin mucadele edeceksin.Allah sabrini verecek insallah

canım üzülme diyeceğim ama insan duygularına hakim olamıyor anlıyorum ama hayırlısı allahtan bende 2 aşılama va 1 tüp bebek yaptırdım sonuç negatif bu ay 2 tüp bebek tedavisi için merkeze gitmem lazımdı fakat tekrar negatif sonuç korkusuyla gidemedim ne zaman gideceğimede karar veremiyorum bizler busorunlarla uğraşırken kimileride şükretmeyi bilmiyor dün olan bir olayı paylaşayım sizlerle. Teyzemin gelini 4 aylık hamile dün doktora gitmiş usg içi doktor cinsiyetinin kız olduğunu soylemiş bu gerizekalıda hastanenin içinde ağlamaya başlamış neden erkek değilde kız diye bu arada daha ilk çocuğu:1no2: yaaa işte birde böyle tipler var arkadaşım herşeye rağmen pes etme hayırlısını ite ve şükret.

kimi bilemez,kimi bulamaz demişler.arkadaşım senin anlattığın olayda aynen buna benziyor.
ben de 2 mikro hüsranı yaşadım.
ama hayat devam ediyor ne yapalım.bu şekilde de mutlu olmayı bilmek lazım.
her ailenin sorunları var.çocuklu arkadaşlarım var.ama bu mutlu olmaları için yeterli değil .bazılarının sağlık problemi,bazılarının eşleriyle problemleri var.
yani kısacası herkesin bir sorunu var.
genede bu günümüze şükür diyelim ve sabredelim.her karanlığın bir sabahı mutlaka vardır..:a015:

3 aşılama 3tüp bebek üç PGT ile tüp bebek deyip eşinin hiçbir zaman çocuğu olamayacağını öğrenmiş ve eşi bu yüzden bırakıp gitmiş bir insan olarak ben Rabbimden ümidimi kesemiyorum.önce öleceğini böyle yaşayamayacağını sanıyorsun ama onu bile yapamıyor insan rabbim ne kadarına izin verirse elimizden geleni yaptık tevekkül sahibi miyiz ?bilmiyorum....

Arkadaslar hepimize Allahim yardimci olsun! Bizi biraraya getiren cocuk ozlemidir.degisik hayatlar degisik tecurbeler... Umutunuzu kaybetmeyin diyorum ama yavas-yavas o da uzaklasiyor.Hayat surprizlere doludur.Allahim biz bilemedigimiz bize diyen bir mucizesi vardir...Suan yanimda cocugum var hamile kalip kendim dunyaya geriren cocuk degil yardima aile ortamina ihtiyaci var cocuk var. Cok sukur ediyorum yarin beni birakir gider diye endiselenmiyorum sadece mutlu olmaya calisiyorum....Allahim bize gonderen hediyesidir.Bu yuzden uzulmeyin kim istemes kendi kanindan kendi canindan cocugu olmasini ama elimizde degil bazi seyleri ne kadar agir olsa bile kabul etmeliyiz.Insallah umutleriniz gerceklesmesini istiyorum.....

Hayirlisi.Arkadasim uzulme dua et elinden geleni yapmalisin baskasini Allaha birak.Baskasinin cocugun alarak mutlu olabilecegimi dusunemiyordun kabul edilmeyecek durum idi sukur oyle degilmis...................Hayirlisi........

ah canım ah hep aynı 2 aşılama 2 tüp bebek maalesef ama sabır hayat evlatsıda olsa yaşamaya değer izmirde yaptırdın heralde hangi merkezde canım tedavi görüyordun

Aşılamalarımı Adnan Menderes Ünv. de mikroenjeksiyonları da Bornova Şifa Hastanesi'nde yaptırdım.

X