Geçmişler olsun canımBenim ferritin yükseliyordu sürekli. Hematolojiye gittim, o da gastroenteroloji ye sevk etti. Bugün kan verdim. 21 inde film çekecekler. Çocuklar da bir yandan hasta. Büyüğü bronşit, öksürük ten ağzını açamıyor. Diğeri de ateşli öksürüyor
Çok geçmiş olsun canımBenim ferritin yükseliyordu sürekli. Hematolojiye gittim, o da gastroenteroloji ye sevk etti. Bugün kan verdim. 21 inde film çekecekler. Çocuklar da bir yandan hasta. Büyüğü bronşit, öksürük ten ağzını açamıyor. Diğeri de ateşli öksürüyor
Geçmiş olsun canımBenim ferritin yükseliyordu sürekli. Hematolojiye gittim, o da gastroenteroloji ye sevk etti. Bugün kan verdim. 21 inde film çekecekler. Çocuklar da bir yandan hasta. Büyüğü bronşit, öksürük ten ağzını açamıyor. Diğeri de ateşli öksürüyor
Sen de sağol aşkomSağ ol aşkom
Şükür cancağızımÇok şükür cancağzım, bende bildiğin gibi
Sagol canımGeçmişler olsun canım
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Eşin uhi hindi bulabilir miBenim kızda öksürüyordu.2 günde geçirdi.
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Evet canım ben tozunu almıştım.Bal ya da pekmeze koyuyorum.Tabi içine zerdeçal,zençefilde koyuyorum.Sagol canım
Sağol canımbi bakayım. Aktardan mı alacağız
Sağol canım
Evet netten baktım şimdi. Bal ile veriliyormuş. Sağol canımEvet canım ben tozunu almıştım.Bal ya da pekmeze koyuyorum.Tabi içine zerdeçal,zençefilde koyuyorum.
Birde şey yaptım onuda dene.
1 bardak süt içine tarçın,zendeçal,karabiber ve bal koyup içiyorsun.Süt sıcağa yakın olsun
Zerdeçal iyi geliyorEvet netten baktım şimdi. Bal ile veriliyormuş. Sağol canım
Süt karabiber balı denedim. Onuda deneyeyim
Cok geçmiş olsun canımSagol canım
Sağol canımbi bakayım. Aktardan mı alacağız
Sağol canım
Şimdi aldırdım bakalım. İnşallah bizede fayda eder. Gece 4 den beri uyumadı öksürükten. Konuşturmuyor bileZerdeçal iyi geliyor
Ya işte bunları yaptım biri kesti bilmem
Sen de sağol canımSağol canım
Geçmiş olsun oğlumda öksürüyor burnu tıkalıydı Dr götürdüm sinüzit olmuşŞimdi aldırdım bakalım. İnşallah bizede fayda eder. Gece 4 den beri uyumadı öksürükten. Konuşturmuyor bile
Arka arkaya öksürüyor
Canım kkda bir iki arkadaşa söylemiştim.2-3 gün sonra bana özelden dönüş yaptılarŞimdi aldırdım bakalım. İnşallah bizede fayda eder. Gece 4 den beri uyumadı öksürükten. Konuşturmuyor bile
Arka arkaya öksürüyor
Canım ben tozunu kullanıyorumGeçmiş olsun oğlumda öksürüyor burnu tıkalıydı Dr götürdüm sinüzit olmuş
Bir arkadaşda udi hindi yağını burnuna damlat diyor
Tozunu duymamıştım canım yağı var evde amaCanım kkda bir iki arkadaşa söylemiştim.2-3 gün sonra bana özelden dönüş yaptılar
Onlarında kesilmiş
Çok faydalı ve etkili bir antibiyotikmiş
Ara ara verirsin bal ileEnerji verir
Oda olur canımTozunu duymamıştım canım yağı var evde ama
Sağol canım yarın çıkıp bakayım bendeCanım ben tozunu kullanıyorum
Covidte öksürüğümü bir o kesti neler denemedim.
Geçen hafta kızım hasta oldu.Çok öksürüyordu.2 günde kesildi
Şifa olsun inşaallahSağol canım yarın çıkıp bakayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?