Kuzum kim ki oburda bir üyeliği olduğunu bile unutmuş
Yine ne oluyor
Nevoşun yapacağı birşey değil zaten ona yollanan herşey onda kalır çünkü asla paylaşmaz ben bşle okadar şeyler sordum asla sunum yapılan fotolardan atmadı.Kırıldı oda yani..Ay abla şaka yaptım tabiki saçmalamayın lütfen yaa
Değil tabiki ya ben bunu gerçek olarak yazmadimki bak abla altta hepimiz takılmıyor muyuz her konuda şaka yapmiyormuyuz birbirimize birde ben çok yaparım yani .Nevoşun yapacağı birşey değil zaten ona yollanan herşey onda kalır çünkü asla paylaşmaz ben bşle okadar şeyler sordum asla sunum yapılan fotolardan atmadı.Kırıldı oda yani..
Hiç biririmiz istemeyiz burada kırgınlıklar olsun değilmi,işte oluyor arada maalesef.Değil tabiki ya ben bunu gerçek olarak yazmadimki bak abla altta hepimiz takılmıyor muyuz her konuda şaka yapmiyormuyuz birbirimize birde ben çok yaparım yani .
Eki Görüntüle 2933212
Ben burda nevos ablanın gerçekten birilerine atacağını mi dusunuyorum .ozaman niye atıyorum her seferinde foto nevos ablaya koşuyorum hep abla nasıl yapayım bu nasıl olmuş diye ,böyle bir endişem olsa zaten bukadar zaman foto atarmiyim . Bide kaldiki gösterdi göstersin bunda benim ona diyecek tek lafım bile olmaz gırgirini yapar geçeriz çünkü bende kendimde onun sayesinde düzeltmek gerekenleri öğrendim . Attığım fotolarda bana şöyle yap böyle yap diye fikir verdiği seylerde hep önceki sonraki sunumlarimi bakıyorum farkı görüyorum oda biliyor. Böyle biseyi yaparmiyim ben orda takıldım . Okadar karaktersiz bir insan değilim ben bulunduğum yere ihanet etcek hele nevosagerçekten şuan hiç iyi değilim okadar yanlış anlasildimki
Kendimi ifade edemedim değil abla bak orda ince bir çizgi var lütfen şakaya vurarak falanda yazmadım ben yani gerçekten düşüncem orda kesinlikle atma etme demek degildi ben bunu anlatamıyorum yaHiç biririmiz istemeyiz burada kırgınlıklar olsun değilmi,işte oluyor arada maalesef.
Belki sen burada kendini tam olarak ifade edemedin şakaya vurarak söyledin silinsin kmseye atma fotoları dyerek.
Ben kendi adıma üzüldüm açıkcası keşke olmasaydı diyorum.
Biraz hatırım varsa düzeldin bu durumu olurmuNevreste Blue_Peri seviyotum sizleri
Abla ben seni suçlamıyorum ya sen niye beni böyle anladın şimdi ya off gerçekten bu şaka olsun gerçektenOlay bana nasıl dönüp suçlandım anlamıyorum
Çok sıkıldım yapıp yapıp şaka yaptım denmesinden
Keşke şaka dedim diye belirtseydin,dediğim gibi arada takılıyoruz bunlara işte.Kendimi ifade edemedim değil abla bak orda ince bir çizgi var lütfen şakaya vurarak falanda yazmadım ben yani gerçekten düşüncem orda kesinlikle atma etme demek degildi ben bunu anlatamıyorum ya. Ben onu şakasına dedim yoksa ben direk nevosa yazarım ki özelden abla nolur atma kimseye derim net şekilde .burda gerçekten düşüncem sizin anladiginiz gibi olsa neden ulu ortaya yazayım bunuya gerçekten iyi değilim suan hiç
Abla böyle anlasilacagini bilsem derdim çünkü burda her konuda birbirimize rahatça konuşuyoruz takılıyoruz bunun gereğini bile duymadım oyuzden yaKeşke şaka dedim diye belirtseydin,dediğim gibi arada takılıyoruz bunlara işte.
Herkes sakin olsun olurmu rica ediyorum.
Anladım ben seni en azından bunun farkında olmanda güzel.Abla böyle anlasilacagini bilsem derdim çünkü burda her konuda birbirimize rahatça konuşuyoruz takılıyoruz bunun gereğini bile duymadım oyuzden ya
Ben dışardayımTıpmı oynuyoruz nerdesiniz bakalım
Ayazı okula bıraktım geldim kahvemi içtim oturuyorum benTıpmı oynuyoruz nerdesiniz bakalım
Alışverişemi gittin yoksaBen dışardayım
Afiyetlerolsun berrecimAyazı okula bıraktım geldim kahvemi içtim oturuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?