• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. cı gün transferi yaptıranlar burayaaaa

Kaçıncı denemeniz ?

• İlk denemem

• İkinci denemem

• Üçüncü denemem

• Dördüncü denemem

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Bernaistanbul

❤️🌿
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
1.082
657
73
35
Ben 30 nisan 2 adet donmuş blastokist transferi yaptırdım. Kalan blastokist embriyo sayısı 8.
Doktorum: Prof. Dr. Ulun Uluğ | Tüp Bebek ve Kadın Hastalıkları & Doğum Uzmanı

BETA HCG:
6. gün kan testi : 15,29
8. gün kan testi : 56
11. gün kan test : 208
13. gün kan testi : 545

27 mayıs bebek görme günü :rolleyes:

Sizlerde süreç nasıl gidiyor.... :KK200:

Son düzenleme:
Ben 30 nisan 2 adet blastokist transferi yaptırdım. Doktorum: Prof. Dr. Ulun Uluğ | Tüp Bebek ve Kadın Hastalıkları & Doğum Uzmanı

BETA HCG:

yarın test yaptırcam 11. gün olarak geçiyor.

Sizlerde süreç nasıl gidiyo.... :KK200:
29 Nisan bende ikinci tedavim ilk sonucum 10 gün 212 yarın tekrar kan vereceğim Süreç seninle güzel gidiyor kUzucum❤️

Ben 30 nisan 2 adet blastokist transferi yaptırdım. Doktorum: Prof. Dr. Ulun Uluğ | Tüp Bebek ve Kadın Hastalıkları & Doğum Uzmanı

BETA HCG:

yarın test yaptırcam 11. gün olarak geçiyor.

Sizlerde süreç nasıl gidiyo.... :KK200:
Hayirli olsun darisi basima ve tum istiyenlere inşallah tarnsfer sonrasi belirtiler nerlerdi acba belirti oldumu

HAyırlısı olur canım inşallah hep pozitif ol bu süreçte kendini kasma
Hayirli olsun darisi basima ve tum istiyenlere inşallah tarnsfer sonrasi belirtiler nerlerdi acba belirti oldumu
Bende sıfır belirti fakat edaaa arkadaşım da bu soruya cevap verebilir ikimizde aynı süreçteyiz. Belirti olarak ben şöyle diyebilirim. Adet olmadım ve adet öncesi sivilcelerim çıkardı çıkmadı sivilcelenmedim

Bende sıfır belirti fakat edaaa arkadaşım da bu soruya cevap verebilir ikimizde aynı süreçteyiz. Belirti olarak ben şöyle diyebilirim. Adet olmadım ve adet öncesi sivilcelerim çıkardı çıkmadı sivilcelenmedim
Bende belirti yok ondan sordum sizin kacinci gününüz transferin

Back