Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 buçuk aylık bebeğime su verebilir miyim
- Konu Sahibi beyzaakk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Teşekkürler herkes ver dedi bu güne kadar dayandım çiş rengi biraz koyu gibi o yüzden endişelendim ama daha sık emzirmeye çal işiyorumGenelde ek gıda ile beraber 6. Ayda başlanmasına izin veriyor doktorlar Anne sütünün % 80 i su zaten ama içinize sinmiyor bebeğinin susadığını düşünüyorsanız ufak bi çay kaşığı ile deneyin ya da suluğu varsa az bir miktar bebekler için böyle suluk minik biberonlar var
Benim bebeğimde idrar yolu enfeksiyonu olduğundan beri 4 aylıktı su içirin her öğünden sonra demişti doktor şuan 5 buçuk aylık hala içiyor ama anne sütü almıyor en son idrarında kristal de görününce daha da artırın demişti dediğiniz gibi havalar çok sıcak ama tek anne sütü alıyorsa ihtiyacı olur mu bilemedim
Teşekkürler cevabınız için tatile gidicez orada başlıcam azıcık azıcıkİhtiyaç duymayabilir anne sütü aldığı için fakat vermenizin de bir zararı olmaz isterseniz azıcık azıcık verebilirsiniz
Azıcık vermeye başlıcam sanırım en azından tadını öğrensinBenim bebeğimde idrar yolu enfeksiyonu olduğundan beri 4 aylıktı su içirin her öğünden sonra demişti doktor şuan 5 buçuk aylık hala içiyor ama anne sütü almıyor en son idrarında kristal de görününce daha da artırın demişti dediğiniz gibi havalar çok sıcak ama tek anne sütü alıyorsa ihtiyacı olur mu bilemedim
Azıcık vermeye başlıcam sanırım en azından tadını öğrensin
Çok geçmiş olsun bu aradaBenim bebeğimde idrar yolu enfeksiyonu olduğundan beri 4 aylıktı su içirin her öğünden sonra demişti doktor şuan 5 buçuk aylık hala içiyor ama anne sütü almıyor en son idrarında kristal de görününce daha da artırın demişti dediğiniz gibi havalar çok sıcak ama tek anne sütü alıyorsa ihtiyacı olur mu bilemedim
Ben iki aylık oldu veriyorum suKızlar merhaba oğlum 5 buçuk aylık oldu havalarda sıcak sadece anne sütü içiyo ama az az su vermeye başlıyabilir miyim
Bingildagi içe cokukse verin değilse gerek yok ama ama emzirmelerden sonra bir çay kaşığı vermenin de zararı olmaz. Artık 5 buçuk aylık olmuş. Sadece çok su verirseniz onun midesi zaten küçük olduğu için alacağı besinden mahrum kalırKızlar merhaba oğlum 5 buçuk aylık oldu havalarda sıcak sadece anne sütü içiyo ama az az su vermeye başlıyabilir miyim
Neden su verme ihtiyacı doğuyor içinize emen bebekse? Sizce 6ay su içmeden yaşayamıcak olsa doktorlar vermeyin der mi? Ha zaten anne sütünün %70i su 6. Ayda içmeye başlayıncada içiyorlar yani alışıyorlar,ömrünü alışmadığı için su içmeden geçiren birini görmedim.Bebeklere su verilmemesinin sebebi şu zehirlenmesi yaşadiklari içinmiş.ben ilk kızımda bilmediğim için vermiştim hep az az da olsa.tum doktorlar kesinlikle su verilmesini önermiyor smdi ikinciye hamileyim kafam çok karışık az az da olsa vermeli miyim ?
Annelik iç güdüsü olsa gerek ilk kızım 2 ay emdi.sonra stresten sütüm kesildi.mecbur mamaya gecmistim.30 CC bile süt cikmiyordu sürekli sağmama rağmen.Neden su verme ihtiyacı doğuyor içinize emen bebekse? Sizce 6ay su içmeden yaşayamıcak olsa doktorlar vermeyin der mi? Ha zaten anne sütünün %70i su 6. Ayda içmeye başlayıncada içiyorlar yani alışıyorlar,ömrünü alışmadığı için su içmeden geçiren birini görmedim.
Mama alıyorsa verin diyor doktor ama anne sütünde gerek yok biliyorsunuz zaten sizde ihtiyaç duymayın hiç ekstra bir durum olmadıkça. Birde sağınca doğru sonuç vermez emerken cok daha fazla süt çekiyor bebekler yine hamilesiniz diye diyorum ölçüp az demeyin sakınAnnelik iç güdüsü olsa gerek ilk kızım 2 ay emdi.sonra stresten sütüm kesildi.mecbur mamaya gecmistim.30 CC bile süt cikmiyordu sürekli sağmama rağmen.
Evet tutmadığı için mecbur sağmak zorundaydim.yataktan uyandığımda yatak ıslanmış oluyordu.sutum akıyordu.emmedigi için de mastıt olmuştum.Mama alıyorsa verin diyor doktor ama anne sütünde gerek yok biliyorsunuz zaten sizde ihtiyaç duymayın hiç ekstra bir durum olmadıkça. Birde sağınca doğru sonuç vermez emerken cok daha fazla süt çekiyor bebekler yine hamilesiniz diye diyorum ölçüp az demeyin sakın
Evet bende cok cebelleştim ikinci bebekte emme konusunda hatta daha yeni yeni düzgün emmeye başladı diyebilirim ikincisinde inşallah sıkıntı yaşamazsınızEvet tutmadığı için mecbur sağmak zorundaydim.yataktan uyandığımda yatak ıslanmış oluyordu.sutum akıyordu.emmedigi için de mastıt olmuştum.
İnsallaahhhEvet bende cok cebelleştim ikinci bebekte emme konusunda hatta daha yeni yeni düzgün emmeye başladı diyebilirim ikincisinde inşallah sıkıntı yaşamazsınız