5 buçuk aylık bebeğim uyumuyor denecek kadar az uyuyor

İnşallah bizimde böyle düzene girer bebeğim uyumayınca hem o huysuz oluyo hem ben de haliyle gergin oluyorum yorgunluk uykusuzluk çok zor valla

İnşallah bizimde böyle düzene girer bebeğim uyumayınca hem o huysuz oluyo hem ben de haliyle gergin oluyorum yorgunluk uykusuzluk çok zor valla
Evet bende gec uyudugunda gec uyandıgunda öyle oluyodum ama sonra bajtımki aslında erken uyuyup erken uyanmak istiyo. Bence 7 7bucuk gibi uyandırıp ilk adımı böyle atın. İkinci uykuyada 9da gecirin

Uyku eğitimi almayı düşünürmüsünüz ? Ben 3ay önce aldım ve 3aydır çok iyi uykularımız gece 12saat uyuyor hiç uyanmadan gündüzleride 2uyku toplam 3saat uyuyor. Sizin bebeğiniz muhtemelen destekli uyuduğu için desteğinin olmadığını anladığı anda uyanıyor.

Evet bende gec uyudugunda gec uyandıgunda öyle oluyodum ama sonra bajtımki aslında erken uyuyup erken uyanmak istiyo. Bence 7 7bucuk gibi uyandırıp ilk adımı böyle atın. İkinci uykuyada 9da gecirin
Bunu deniycem bide sizden ricam saat kaçta kaçıncı uykusunda olması gerektiğini yazarmısın mesela 9 da ikinci uykusuna geçirsembi sonraki saat kaçta olacak

Bunu deniycem bide sizden ricam saat kaçta kaçıncı uykusunda olması gerektiğini yazarmısın mesela 9 da ikinci uykusuna geçirsembi sonraki saat kaçta olacak
Benim kızımın her gün degişiyo su an atak döneminde oldugu için cok cokta uyumuyo 40 50dk uyuyo eger uyandıgunda huzursuz aglıyosa uyutmaya calısıyorum biraz daha. 7de kalkıyo genelde ki bazen 6da 6bucukta kalksa da bekletiyorum malesef cünkü az uyuyo uyku araları cok acılıyo erken uyutursam.
7de uyanıs
9.00 10.00 ilk uyku
12.30 13.30 ikinci uyku
16.00 17.00 üçüncü uyku
19.30yataga geciş ve ne zaman uyutabilirsem...
Acıkcası uyku gerilemesinden dolayı günğ gününü tutmuyo zaten saatlere takılmasın 10 20 30dk mutlaka oynuyo robot degil bebekler bende cok takıyodum kafama eyvah uyumadı uyumayacak diye. Şimdi aman ne zaman uyursa artık diyorym misal aksam 9bucuga kadar ugrastım 2saat. Siz kararlı olun uyutmak icin benim kızıma bıraksam bizimle oturur gayette keyifli olur uyku zamanı geldiğinde oyun oynayası geliyo. Ki gündüz o kadar oynatıyorumki enerjisini almaya calısıyorum. Yani her bebek elbette farklıdır bende burdan ögrendim arastırdım ögrendim umarım faydası olur sizede saglıcakla kalın

Önerdiğiniz bi uyku eğitmenci varmj acaba bende düşündüm ama fiyatı 3bün tlydi fazla o yüzden vazgeçtim ama istiyorum uyku eğitimi almasını

Ayni biz. Gun icinde az az 1-2 saat uyuyor. Gece uykusuna 12 gibi geciyor. Bir turlu duzen oturtamadik.
Fiyatı ne kadardı acaba

Ayni durumdayi sizinle ozellikle son 4 gundur gece uykusuna geçişte cok ama cok zorlaniyor 11 e kadar falan surekli uyaniyir geri dondurmeye calisiyorum.4.ay uyku gerilemesini 5.ayda yasiyor olabilir miyiz.ne kadar surer acaba cunku kizim her aksam 7 bucuk gibi gece uykusuna gecer ve sadece mama icin uyanirdi.

Bebeğinize uyku öncesi güzel rahatlatıcı masaj yapın , mesela ben kızıma alıştırdım ve öyle çok rahat uyuyor . Başını okşayarak masaj yapın . 3 günde bir banyo yapın rahatlamasını sağlayın . Yada uyku öncesi tüm vücudunu bebe yağıyla massj yaparak rahatlatın . Emin olun düzenli yaptınızmı mışıl mışıl uyur ,uykusu düzene girer

Allah hrpimizin yardımsicısı olsun

Deniycem bunu teşekkür ederim

İnanın bende ne yasadıgımı bi türlü çözemiyorum tam bitti her sey düzeliyo diyorum ve bam... Demeniz gibi yarım saatte uyuttugum cocugumu su an saatlerce uyutamıyorum bu sefer uyumadıkca daha yorgun perişan oluyo ve bide üstüne aglama krizlerine giriyo. Doktora gittik bi sıkıntımız yok şükür demeniz gibi 4.ay sanırım bizde devam ediyo 4.ayla birlikte basladı hala devam rdiyoruz 5ay 1haftalık olduk. Bizimkide kucakta uyutuyorum aksam gündüz uykularında sıkıntı yok ama aksamı ne yaptıysam ne ettiysem yorulmuyoda saatlerine o kadar dikkat ediyorumki ama aksam olunca sanki bişey dürtüyo cocugu dün 11e geliyodu yatıra kaldıra artık bende üzülüyorum haline oturup agladım kucagımdan inmek istemiyo bizimki sma eskiden böyle bişeyide yoktu valla bi çözümü var mı zamanla gecicek mi tecrübeli anneler yazsa keşke

Bir de işin ilginc tarafı eskiden 7bucuk 8de uyanırdı şimdi 6 6bucukta uyanıyo kacta uyursa uyusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…