İnşallah bizimde böyle düzene girer bebeğim uyumayınca hem o huysuz oluyo hem ben de haliyle gergin oluyorum yorgunluk uykusuzluk çok zor vallaBenimde kızım 5aylık gündüzleri 3uyku yaptırıyorum sabah 7de uyanıyo uyku gerilemesinden dolayı her gün yatcagı vakit cok degişiyo ama ven 7bucukta odaya giriyorum 8 9gibi uyumus oluyo. Genelde cogu zaman geri uyanıyo yarım saate geri yatırıyorum odadan cıkarmadan ısık acmadan konusmadan. Böylelikle gece de uyandıgında sadece karnını doyurmak için uyanıp uykuya devam ediyo. Tabi her cocuk farklıdır aşıdır ataktır cok etkileniyolar malesefkesinlikle tecrübelediğim kadarı ile gündüz uykusunu yapan bebek gece uykusunu güzel kaliteli yapıyo. Erken uyanıyosa gündüz uykusundan uyutmayı deniyo musunuz geri aynı destek ile. Ben genelde kucakta pıspıslıyorum ninni söylüyorum bazen cocuk sarkıları söylüyorum sakinlestiriyorum bizimde bu ara uykularımız kısa. Sabah uyanınca da hemen 1saat olmadan bizimde uykumuz geliyo ama ben 2saat bekletiyorum uykuları kaymaması için. 7de uyanıyosa 9da ilk uyku. İkinci uykuyu 12bucuk civarı, üçüncü uykuyu 4te yatırıp 5olmadan kalkıyo genelde. 40dk 50dk uyuyo bizim kızda. Allah yardımcınız olsun
İnşallahhİnşallah bir gün mışıl mışıl güzelliklerle uyur annesi çabaların sonuç verir
Uyku aralıklarına nerden baktınız acaba bana da atarmısınızEmerek yada ayakta sallanarak uyuyor piş piş sesiyle
Evet bende gec uyudugunda gec uyandıgunda öyle oluyodum ama sonra bajtımki aslında erken uyuyup erken uyanmak istiyo. Bence 7 7bucuk gibi uyandırıp ilk adımı böyle atın. İkinci uykuyada 9da gecirinİnşallah bizimde böyle düzene girer bebeğim uyumayınca hem o huysuz oluyo hem ben de haliyle gergin oluyorum yorgunluk uykusuzluk çok zor valla
İnşallah Allah sağlık sıhhat versin hepimizwİnşallah bir gün mışıl mışıl güzelliklerle uyur annesi çabaların sonuç verir
Uyku aralıklarına nerden baktınız acaba bana da atarmısınız
Bunu deniycem bide sizden ricam saat kaçta kaçıncı uykusunda olması gerektiğini yazarmısın mesela 9 da ikinci uykusuna geçirsembi sonraki saat kaçta olacakEvet bende gec uyudugunda gec uyandıgunda öyle oluyodum ama sonra bajtımki aslında erken uyuyup erken uyanmak istiyo. Bence 7 7bucuk gibi uyandırıp ilk adımı böyle atın. İkinci uykuyada 9da gecirin
Benim kızımın her gün degişiyo su an atak döneminde oldugu için cok cokta uyumuyo 40 50dk uyuyo eger uyandıgunda huzursuz aglıyosa uyutmaya calısıyorum biraz daha. 7de kalkıyo genelde ki bazen 6da 6bucukta kalksa da bekletiyorum malesef cünkü az uyuyo uyku araları cok acılıyo erken uyutursam.Bunu deniycem bide sizden ricam saat kaçta kaçıncı uykusunda olması gerektiğini yazarmısın mesela 9 da ikinci uykusuna geçirsembi sonraki saat kaçta olacak
Önerdiğiniz bi uyku eğitmenci varmj acaba bende düşündüm ama fiyatı 3bün tlydi fazla o yüzden vazgeçtim ama istiyorum uyku eğitimi almasınıUyku eğitimi almayı düşünürmüsünüz ? Ben 3ay önce aldım ve 3aydır çok iyi uykularımız gece 12saat uyuyor hiç uyanmadan gündüzleride 2uyku toplam 3saat uyuyor. Sizin bebeğiniz muhtemelen destekli uyuduğu için desteğinin olmadığını anladığı anda uyanıyor.
Önerdiğiniz bi uyku eğitmenci varmj acaba bende düşündüm ama fiyatı 3bün tlydi fazla o yüzden vazgeçtim ama istiyorum uyku eğitimi almasını
Ayni biz. Gun icinde az az 1-2 saat uyuyor. Gece uykusuna 12 gibi geciyor. Bir turlu duzen oturtamadik.
Fiyatı ne kadardı acabaBahar Aktan l Uyku Danışmanı🌙 (@anne___saati) • Instagram photos and videos
82K Followers, 640 Following, 318 Posts - See Instagram photos and videos from Bahar Aktan l Uyku Danışmanı🌙 (@anne___saati)instagram.com
Ben bahar hanımdan almıştım memnunun kaldım
Ayni durumdayi sizinle ozellikle son 4 gundur gece uykusuna geçişte cok ama cok zorlaniyor 11 e kadar falan surekli uyaniyir geri dondurmeye calisiyorum.4.ay uyku gerilemesini 5.ayda yasiyor olabilir miyiz.ne kadar surer acabaBenimde kızım 5aylık gündüzleri 3uyku yaptırıyorum sabah 7de uyanıyo uyku gerilemesinden dolayı her gün yatcagı vakit cok degişiyo ama ven 7bucukta odaya giriyorum 8 9gibi uyumus oluyo. Genelde cogu zaman geri uyanıyo yarım saate geri yatırıyorum odadan cıkarmadan ısık acmadan konusmadan. Böylelikle gece de uyandıgında sadece karnını doyurmak için uyanıp uykuya devam ediyo. Tabi her cocuk farklıdır aşıdır ataktır cok etkileniyolar malesefkesinlikle tecrübelediğim kadarı ile gündüz uykusunu yapan bebek gece uykusunu güzel kaliteli yapıyo. Erken uyanıyosa gündüz uykusundan uyutmayı deniyo musunuz geri aynı destek ile. Ben genelde kucakta pıspıslıyorum ninni söylüyorum bazen cocuk sarkıları söylüyorum sakinlestiriyorum bizimde bu ara uykularımız kısa. Sabah uyanınca da hemen 1saat olmadan bizimde uykumuz geliyo ama ben 2saat bekletiyorum uykuları kaymaması için. 7de uyanıyosa 9da ilk uyku. İkinci uykuyu 12bucuk civarı, üçüncü uykuyu 4te yatırıp 5olmadan kalkıyo genelde. 40dk 50dk uyuyo bizim kızda. Allah yardımcınız olsun
Bebeğinize uyku öncesi güzel rahatlatıcı masaj yapın , mesela ben kızıma alıştırdım ve öyle çok rahat uyuyor . Başını okşayarak masaj yapın . 3 günde bir banyo yapın rahatlamasını sağlayın . Yada uyku öncesi tüm vücudunu bebe yağıyla massj yaparak rahatlatın . Emin olun düzenli yaptınızmı mışıl mışıl uyur ,uykusu düzene girerKızlar merhabalar oğlumun uyku düzeni çok kötü ne kadar rutin de oluştursam uyumuyor uyumuyor. Gündüz uykularını toplasak bir saat anca eder ve akşam saat 6 da gündüz uykusu bitmiş olması lazımken bizimki 4-5-6 civarı yapıyor gündüz uykusunu. Gece de yarım ya da bi saatte bi uyanıyo. Üstünü örtüyodum örttüğüm gibi ger uyanıyodu şimdi uyku tulumuyla yatırıyorum yine aynı yine.. emerek veya ayağımda sallayarak uyuyo sadece bi de sevdiği bi piş piş sesi var onu dinleyerek. Her gün böyle gerçekten psikolojikmen ve fiziken çok yoruldum uykusuzluktan her şeye sinirlenir oldum lütfen bu konu da tecrübeleriniz varsa yazın
Allah hrpimizin yardımsicısı olsunAyni durumdayi sizinle ozellikle son 4 gundur gece uykusuna geçişte cok ama cok zorlaniyor 11 e kadar falan surekli uyaniyir geri dondurmeye calisiyorum.4.ay uyku gerilemesini 5.ayda yasiyor olabilir miyiz.ne kadar surer acabacunku kizim her aksam 7 bucuk gibi gece uykusuna gecer ve sadece mama icin uyanirdi.
Deniycem bunu teşekkür ederimBebeğinize uyku öncesi güzel rahatlatıcı masaj yapın , mesela ben kızıma alıştırdım ve öyle çok rahat uyuyor . Başını okşayarak masaj yapın . 3 günde bir banyo yapın rahatlamasını sağlayın . Yada uyku öncesi tüm vücudunu bebe yağıyla massj yaparak rahatlatın . Emin olun düzenli yaptınızmı mışıl mışıl uyur ,uykusu düzene girer
İnanın bende ne yasadıgımı bi türlü çözemiyorum tam bitti her sey düzeliyo diyorum ve bam... Demeniz gibi yarım saatte uyuttugum cocugumu su an saatlerce uyutamıyorum bu sefer uyumadıkca daha yorgun perişan oluyo ve bide üstüne aglama krizlerine giriyo. Doktora gittik bi sıkıntımız yok şükür demeniz gibi 4.ay sanırım bizde devam ediyo 4.ayla birlikte basladı hala devam rdiyoruz 5ay 1haftalık olduk. Bizimkide kucakta uyutuyorum aksam gündüz uykularında sıkıntı yok ama aksamı ne yaptıysam ne ettiysem yorulmuyoda saatlerine o kadar dikkat ediyorumki ama aksam olunca sanki bişey dürtüyo cocugu dün 11e geliyodu yatıra kaldıra artık bende üzülüyorum haline oturup agladımAyni durumdayi sizinle ozellikle son 4 gundur gece uykusuna geçişte cok ama cok zorlaniyor 11 e kadar falan surekli uyaniyir geri dondurmeye calisiyorum.4.ay uyku gerilemesini 5.ayda yasiyor olabilir miyiz.ne kadar surer acabacunku kizim her aksam 7 bucuk gibi gece uykusuna gecer ve sadece mama icin uyanirdi.
Bir de işin ilginc tarafı eskiden 7bucuk 8de uyanırdı şimdi 6 6bucukta uyanıyo kacta uyursa uyusunAyni durumdayi sizinle ozellikle son 4 gundur gece uykusuna geçişte cok ama cok zorlaniyor 11 e kadar falan surekli uyaniyir geri dondurmeye calisiyorum.4.ay uyku gerilemesini 5.ayda yasiyor olabilir miyiz.ne kadar surer acabacunku kizim her aksam 7 bucuk gibi gece uykusuna gecer ve sadece mama icin uyanirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?