5 buçuk aylık bebeğim var çok öksürdüğü için doktora götürdüm bronşit olmuş dedi antibiyotik vermemiz gerek dedi hava verdi ve zatiden diye damla verdi antibiyotik verdiğim için isal olabilir diye probiyotik de vereyim dedi istemeye istemeye antibiyotik verdim vermesem ilerler dedi çünkü ama ilaçları kullandıktan sonra mız mız ve öksürdüğünden kötü öksürüyor kontrolüne daha var napmam gerek acaba ya doğal yollarla iyi gelen bişey varmı rahatlatan
İlaçlarınızı kullanın, antibiyotiksiz geçmez. Ben bir kere atladım antibiyotiği çünkü gerçekten içiremedim yani zorla soktum tükürdüler hep. 20 gün sürdü. O da en son antibiyotiği zorla içirdik de öyle geçti.
5,5 aylık bebişe evde pek bir şey yapılmaz ya. Anca işte peteğin üstüne ıslak havlu koyup havayı nemlendirebilirsiniz.
Bronşit ilaçları daha çok öksürük yapar ki bronşlar açılsın diye. Her ilaç öksürüğü keser diye beklentiniz olmasın.
İlaçları aksatmadan verin, geçmiş olsun
5 buçuk aylık bebeğim var çok öksürdüğü için doktora götürdüm bronşit olmuş dedi antibiyotik vermemiz gerek dedi hava verdi ve zatiden diye damla verdi antibiyotik verdiğim için isal olabilir diye probiyotik de vereyim dedi istemeye istemeye antibiyotik verdim vermesem ilerler dedi çünkü ama ilaçları kullandıktan sonra mız mız ve öksürdüğünden kötü öksürüyor kontrolüne daha var napmam gerek acaba ya doğal yollarla iyi gelen bişey varmı rahatlatan
Merhaba, geçmiş olsun. Benim bebeğim de 5.5 aylık, hastanede şu an 2.günümüz, bebeğimi serum ( antibiyotik ile) ve 3 'er saat arayla hava veriyorlar. Ne zaman iyileşti acaba bebeğiniz, benim bebeğimin halen sırtındı cızırtı, hırıltı hissediyorum elim ile. Şu an durumu nasıl bebeğinizin?
Merhaba benim çocuğum 40 liyken bronşit oldu yanlış ilaç yanlış tedavi derken çocuğum daha kötü oldu. Şuan 6 yaşında bu sefer de astıma çevirmiş dedi doktor o kadar ilgisiz doktorlar var ki. Benim çocuğum hastaneye yatmadan damardan ilaç almadan düzelmiyor. Bir ay önce gene öksürük şikayetiyle doktora gittik kortizon hap verdiler fayda etmedi sonra kortizon iğne verdiler oda fayda etmedi öksürük atağı geçirdiği için adrenalin veriyorlardı fayda etmiyordu en son yatırdılar damardan serum verdiler on gün hastanede kaldı biraz iyi oldu doktor şuan takip ediyor zatüre olmuş dedi vede ciğeri hava toplamis oyuzden her ay kontrole gidiyoruz ne olur sizde çok iyi doktorlara götürün ilerlemisin daha fazla