• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 5 aylık olmasına rağmen hala gaz sorunu yaşayan var mı lütfen yardımmmm

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
sab simplex muskat rezene bilumum ne varsa denedim ancak banamısın demiyor ne yapmalıyım

benm oğlumun 5,5 aylık olana kadar geçmedi gaz sorunu.hatta yine devam etti ama eskisi gibi değildi.bence ilacı bi değiştir bende senn gibi çok şey denedim ama hiç bişey fayda etmedi.ben en son nurse harveys kullandık şişe bitmeen geçti.ama yinede bi danışın sizin bebeğinize olup olamayacağını.biz bi eczacı tavsiye tti öyle kullandık.umarım çabucak geçer.

benimde kızıma 5 aylık oldu ama bizdede devamediyo gaz ama gündüz ve gece gaz azaldı akşamları biraz zorlanıyo ara sıra gu geçer inşallah benim tavsiyem gaz şurubu herbix diye bi şurupbizede eczacı biarkadaş tavsiye etti en iyisi bu dedi gerçektende iyi geldi çünkü içinde dere otu parçaçıgı var ve dere otu gaz çıkartma da karın agrısında çocuğu rahtlatıyo bakın netten dere otunufaydalarına hai bütün anişlere kolay gelsin

Back