• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 5 aylık oğluma ek besin olarak neyle başlayabilirim. sütüm yetmiyo ne verebilirim:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esransh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
153
47
28
arkadaşlar oğlum 21 haftalık oldu bugün. yaklaşık bir haftadır sütüm azaldı yada bebeğim çok sık emdiğinden yetmiyo dolmadan bitiriyo sanırım. gece hiç kalkmadığından sabaha kadar doluyo ama öğlen ve sonra sıkıntı yaşıyoruz ne yapmam gerekiyo aç uyutmak zorunda kaldım:( o uyuyunca hemen çorba içtim komposto içtim hurma yedim. ama galiba bu böle olmaz ek besin vermem gerekiyo siz neyle başladınız ne kadar verdiniz günde. yardım edin bu gece rahat uyusun bebeğim :(

bebeğime iki gündür bebe bisküvisi veriyorum kakası katılaştı rengi koyulaştı kokusuda çok kötü kokuyo :( besinler bu kadar etkiliyomuydu. ben sütümü arttıracak şeyler yesem daha mı iyi ne. ayran sütü çoğaltır mı

benim kızım da 5 aylık.4-6 ay arası ek gıda alıştırma dönemi olmalı zaten.artık yalnızca kendi sütünü çoğaltmaya çalışmak yerine ek gıdaya geçmelisin.bebe bisk.önermem hem hazır hem de şeker miktarı fazla.elma armut şeftali havuç muz en uygun meyveler önce suyunu zamanlada püresini verirsin.pirinç unlu muhallebi akşam yatmadan yedirebilirsen gece tok tutar.ben şimdi hero baby nin meyve püresini yediriyorum çok seviyo kapak vakumlama yöntmi kullanılmış etiketinde katkı maddesi ggörmedim ama yinede ne kadar güvenilir bilmem tabi.hazır yoğurt yerine kendin mayala çok basit.yeni tatlara bir an önce alışsın ki 6 aylıkken ek gıdaya tam geçilsin.kolay gelsin:56::emir_bebek:

Back