5+aylik kızım var ek gıdaya geçiş yaptık sizde nasıl ayarlamaliyim

Ebru Tatar

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2019
10
4
36
26
Merhaba arkadaşlar kızım 5aylik danone bebek bisküvili olanindan ve hipp in 4.ay sonunda başla yazan kavanoz ek meyve pureleri var onlardan başladım ama ne bilim içim rahat değil bir de kızım emiyorda beni

Neden acele ettiniz? Hem de neden bebe biskuvisi? İcinde seker var 🤦🏼‍♀️
Kesinlikle size katılıyorum bn kızımı emziremedigim için erken başladım ama cici mama kndim yaptım yoğurt verdim kndim yaptım bu konuyu görünce üzüldüm neden hemen ek gıda :(

Evet arkadaşlar biliyorum. Acele ettim ama sütüm ilk zamanlar daki Gibi çok gelip doyurmuyor kızımı ondan başladım kızım emzik emmedigi için kendine uyuması için emzikmis gibi kullanıyor memeyi

Kesinlikle size katılıyorum bn kızımı emziremedigim için erken başladım ama cici mama kndim yaptım yoğurt verdim kndim yaptım bu konuyu görünce üzüldüm neden hemen ek gıda :KK43:
Evet tatlım biliyorum hemen verdiğim için ama sütüm yeteri kadar doyurmuyor galiba onu çünkü hani emerler 2-3saat sonra bir daha emer ama benimki saat başı emiyor bende doymadigina inandim

Evet tatlım biliyorum hemen verdiğim için ama sütüm yeteri kadar doyurmuyor galiba onu çünkü hani emerler 2-3saat sonra bir daha emer ama benimki saat başı emiyor bende doymadigina inandim
Hayır bnim yigenim 1.5 yaşına kadar saat başı emdi sen böyle düşünürsen sütün de gider :( bu senin bebişden kaynaklı (:

Çevrem deki insanlar doymuyor dur kızım dedikleri için canm 🤪🙄inandık buyuklere
Aynn işte o çevredeki insanlar yüzünden bnim evladım 3. Aylıkken emmeyi bıraktı mama ver zayıf doymuyo diye diye yok ettiler sütünü sonra kızım mana içti bn göğüs ağrısıyla uğraştım sağ sam olmuyo sagmasam olmuyo herkese kulak ardı et

Aynn işte o çevredeki insanlar yüzünden bnim evladım 3. Aylıkken emmeyi bıraktı mama ver zayıf doymuyo diye diye yok ettiler sütünü sonra kızım mana içti bn göğüs ağrısıyla uğraştım sağ sam olmuyo sagmasam olmuyo herkese kulak ardı et
[/QUOT
Çok üzüldüm 😭 benim kızım prematüre doğdu yoğun bakımda kaldi orada ilk ağız sütünden sonra mama verdiler kızım yoğun bakımdan çıktı bana verdiler ozman mama verdim ama 1 ay içti sonra beni tercih etti çeke çeke sütüm geldi

Maşallah canım benim ne güzel makamdan sonra anne sütü içmiş bnim kızım biberon kolayına geldi emmedi :( bak kızın ne çok inatçı sende öyle ol annesi onu senin sütünden mahrum etme ☺️ tabiki de yemeklerden minik minik tattır ama doyuracak kadar değil ☺️

Maşallah canım benim ne güzel makamdan sonra anne sütü içmiş bnim kızım biberon kolayına geldi emmedi :KK43: bak kızın ne çok inatçı sende öyle ol annesi onu senin sütünden mahrum etme ☺ tabiki de yemeklerden minik minik tattır ama doyuracak kadar değil ☺
Sizin gibi sevgi değer insanlar olunca gerçekten sevgiyle bağlanıyor insan evladına 😍🥰

Yogurt elma puresi karisimi yapabilirsiniz bunlara yulafda ekleyebilirsiniz havuc suyu elma suyu muhallebiyi tadlandirirken ayni sekilde boyle sıktiginiz meyve sulariyla tadlandirabilirsiniz

Yogurt elma puresi karisimi yapabilirsiniz bunlara yulafda ekleyebilirsiniz havuc suyu elma suyu muhallebiyi tadlandirirken ayni sekilde boyle sıktiginiz meyve sulariyla tadlandirabilirsiniz
AA teşekkür ederim canım yulaf larda bebek olanı varmı

AA teşekkür ederim canım yulaf larda bebek olanı varmı
Bebek olarak ayri yok ben eti nin yulaf ezmesini aliyordum ..kahvaltisina koyardim haslayip meyve puresi yapardim onunla hatta yulaf ezmesi ve gun kurusu karisimi yapardim demir ilaci aldigi donem hic kabiz olmadi cok iyi gelmisti ben 4. Ayda basladim ek gidaya

Doymadigindan degil buyuyo kesifler basliyo ve korkular basliyo. Benim kizim 7bucuk aylik ve biz saatlerce memedeyiz cunku guvende hissediyolar. Limanlari, ilk asklari meme. Bide ac bebek uyumaz hele 5aylik vebek ac olsa kesinlikle durmaz. Cis kaka sayisina bakarak emin olabilirsin ama acliktan degil vence. Bide memeler terbiye oluyo eskisi kadar dolgunluk hissetmedigin icin sana sut azalmis gelebilir

Back
X