5 aylık kahverengi lekelenme

Misafirkiz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
59
46
35
Merhaba kızlar ben 20+2 haftalik hamileyim başından beri hiç böyle bir şey olmamıştı dün kahverengi bir lekelemem oldu doktorumu aradık korkulacak bir şey değil dedi dün gece sabaha kadar bir daha olmadi ama biraz önce çok hafif yine olmuş ya hiç böyle bir şey yaşamadığım için tedirginim daha da stres oluyorum normal mi böyle bir durum yasayan var mi yardimci olabilir misiniz

Doktora görünmenizde fayda var. Bazen hamile olunsa bile adet gunu gelince hafif kanama olur demişti benim doktorum. Fakat siz yine de bir görünün.. geçmiş olsun...

Valla 33 haftalık hamileyim hemen hemen 2 aydan fazladır kahverengi akıntı lekelenmelerle boğuşuyorum. Doktor hep düşük tehtiti diyerek progestan kullanmamı istedi. hem hapını hafta da 1 tane de iğnesini kullanıyorum. Ultrasonda bebek iyi görunuyor sıkıntı yok diyor doktorum ama yine de kullanıyorum. Sizde bir dahaki kontorulunuzde progestan isteyin erken doğuma karşı kullanılması gerekiyormuş. Ben doğuma kadar devam edicem kullanmaya..

Valla 33 haftalık hamileyim hemen hemen 2 aydan fazladır kahverengi akıntı lekelenmelerle boğuşuyorum. Doktor hep düşük tehtiti diyerek progestan kullanmamı istedi. hem hapını hafta da 1 tane de iğnesini kullanıyorum. Ultrasonda bebek iyi görunuyor sıkıntı yok diyor doktorum ama yine de kullanıyorum. Sizde bir dahaki kontorulunuzde progestan isteyin erken doğuma karşı kullanılması gerekiyormuş. Ben doğuma kadar devam edicem kullanmaya..

Yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız benim kahverengi akintim bir daha olmadi ama tabi insan sürekli tetikte tedirgin oluyor yarın kontrolüm var bakalim ne diyecek doktor

• Beğen
Reactions: M01
Kizlar konu acmayi bilmiyorumnarabizda yeniyim.benim duzenli giden bir adetim vardi. Ama adet tarihimden iki gun once pembe akinti basladi adet olacagimi sandim 8 gundurde devam edio mide bulantisi bas agrisi da var.sersem gibim.sizce yerlesme kanamasi olabilirmi hamilelik testleri negatif cikti.ve gunde bi damala pembemsi akinti hala devam ediyor

Kizlar konu acmayi bilmiyorumnarabizda yeniyim.benim duzenli giden bir adetim vardi. Ama adet tarihimden iki gun once pembe akinti basladi adet olacagimi sandim 8 gundurde devam edio mide bulantisi bas agrisi da var.sersem gibim.sizce yerlesme kanamasi olabilirmi hamilelik testleri negatif cikti.ve gunde bi damala pembemsi akinti hala devam ediyor
Yerleşme kanaması 8 gün surmeyebilir bence doktora gözükmelisiniz adetiniz sokulemiyor olabilir

• Beğen
Tesekkur ederim cevabin icin.ama internetten bakiorum kasik agrim bulantim bas donmem hepsi var ve hunde bi damla gelio yada gelmio oda peceteye akinti halonde dgl

Yerleşme kanaması 8 gün surmeyebilir bence doktora gözükmelisiniz adetiniz sokulemiyor olabilir
Bilmiorum isten gucten gidemiorum kahverengi akimti beyaz oldu simdide adet olur gibi gunu gune sadece gunde bidamla peceteye gelen pembe sonra kahve akinti...simdide beyaza dondu anlamadim

Bilmiorum isten gucten gidemiorum kahverengi akimti beyaz oldu simdide adet olur gibi gunu gune sadece gunde bidamla peceteye gelen pembe sonra kahve akinti...simdide beyaza dondu anlamadim
Hamile olabilirsin aynı durumdaydık. Benimkide şuan normal akıntıya döndü. Geç döllenmedir belki. Kan testiyle kesinleşir. Hayırlısı olsun

Tsk ederim.cnm.insallah hamileyimdir bi on onbesgun gecsinde gec dollenmeyi ilk defa senden duydum.bilgim yoti bi suru siteye baktim butun benzerlikler var bende diorum.neden kahve akintim uzun surdu

Merhaba kızlar ben 20+2 haftalik hamileyim başından beri hiç böyle bir şey olmamıştı dün kahverengi bir lekelemem oldu doktorumu aradık korkulacak bir şey değil dedi dün gece sabaha kadar bir daha olmadi ama biraz önce çok hafif yine olmuş ya hiç böyle bir şey yaşamadığım için tedirginim daha da stres oluyorum normal mi böyle bir durum yasayan var mi yardimci olabilir misiniz
Devam ederse doktora gidin aynısını yaşadım çok şükür ki bebekte birşey yoktu idrar yolu enfeksiyonu yüzünden olmuş ilaç kullandım bol su içtim baya hafifledi hiç korkmayın

Devam ederse doktora gidin aynısını yaşadım çok şükür ki bebekte birşey yoktu idrar yolu enfeksiyonu yüzünden olmuş ilaç kullandım bol su içtim baya hafifledi hiç korkmayın

Teşekkür ederim çok şükür bir daha olmadi doktor da bir sıkıntı yok dedi bende bol bol su içtim inşallah bir daha da olmasın insan tedirgin oluyor

Teşekkür ederim çok şükür bir daha olmadi doktor da bir sıkıntı yok dedi bende bol bol su içtim inşallah bir daha da olmasın insan tedirgin oluyor
Aynen bende çok korkmuştum gebelerin çoğunda oluyormuş bol su ile atlatılıyor şükür tuvaletinizi hiç tutmayın her ay tahlil yaptırın çok geçmiş olsun

Gebeliginiz kesinleşti mi :)
Yok canm testler bos cikio gec dollenmeyi senden duymustum bi on on bes gun daha bekleyim diorum suan akintim lekelenmem gecti. Mide bulantimda gecti ama yataltan kalkamiyorum bas donmem gecmedi istahsizim goyuslerim.sisti bilmiorum

Yok canm testler bos cikio gec dollenmeyi senden duymustum bi on on bes gun daha bekleyim diorum suan akintim lekelenmem gecti. Mide bulantimda gecti ama yataltan kalkamiyorum bas donmem gecmedi istahsizim goyuslerim.sisti bilmiorum

Benim gebeligimden once böyle bir durumum olmuştu sürekli düzensiz olduğu için çok önemsememiştim adetim 8 9 gün gecikince herkes hamilesin bile demişti doktora gittiğimde adetim sokulemedigi için kist oluşturmuş sökülmesi için ilaç vermişti istersen çok beklemeden bir doktora görün

• Beğen
Canm ama benim adetim hic sasmaz bide hic korunmadik bebeknistiyoruz...doktora gidesim yok hayalmkirikligina ugramak istemiorum oyizdennburdan icimi rahatlatmaknistedim.acikcasi

24 haftalık hamileyim gebeliğm boyunca hiç kanamam olmadı ta ki 2 hafta önceye kadar.çok açık turuncu lekelenme şeklinde kanama oldu ertesi gün doktora gittik proluton iğne vuruldum ve progestan ilaç verdi hep diken üstündeyim erken doğum riski olabilirmi

24 haftalık hamileyim gebeliğm boyunca hiç kanamam olmadı ta ki 2 hafta önceye kadar.çok açık turuncu lekelenme şeklinde kanama oldu ertesi gün doktora gittik proluton iğne vuruldum ve progestan ilaç verdi hep diken üstündeyim erken doğum riski olabilirmi[/QUOTE

21 haftalıkkten bu yana düşük ve erken doğum tehtiti yaşıyorum. 35 hafta oldum halen progestan kullanıyorum. İhmal etmeyin. Erken doğum olabilir..

X