5 aylık ilişki ve ilk ayrılık

Aysecik98

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2019
337
53
32
İlgisizlikten ötürü 5 aylık ilişkim bitti. İkimizken herşey çok güzeldi ama ne zaman kalabalık ortama girsek daha sonra konuşcak bişi bulamazdık ve görüşmediğimiz günlerde 6-7 mesaj atardı çalıştığı için ve işten çıkınca beni hiç aramazdı naptın bugün diye. Bunları istiyorum diye ben çabaladım sen görmedin dedi ve ortak bi kararla daha yıpranmamak için ayrıldık. Ama özledim.. neden benimle tekrardan konuşmak istemedi anlamıyorum. Moralim bozuk ve bu durumdan ötürü uyku düzenimden tutun da işthım bile kapandı. Aklımda ayrılık yokken nolcak şimdi napalım ne edelim diye diye ayrılık noktasına getirdi durumu.

her gün gördüğüm bir insan değildi haftada 2 kez görüyorsam geri kalan günlerde hiç aramazdı sadece az mesaj atardı bana ve durağan mesajlaşmalar olurdu

5 ay çok uzun bi zaman değil. Bu davranışların aksine sende yer etmek için ağzından girip burnundan çıkması gerekirdi. Şimdiden böyleyse ilerisi ne olurdu Allah bilir. Bence bekle kendini düzeltip gelsin gelecekse yoksa gelmesin yani. Daha fazla bağlanmadan biter gider.

5 ay çok uzun bi zaman değil. Bu davranışların aksine sende yer etmek için ağzından girip burnundan çıkması gerekirdi. Şimdiden böyleyse ilerisi ne olurdu Allah bilir. Bence bekle kendini düzeltip gelsin gelecekse yoksa gelmesin yani. Daha fazla bağlanmadan biter gider.
Sadece ilk 1 ay ağzımdan girdi burnumdan çıktı inanın canım yanıuor ben bunu hak etmedim. Ben kendisini düzeltip gelir mi bilmiyorum hiç iletişim kurmadık 1 haftadır.

beni hiçbir yerden silmedi ben sildim engelledim o da benden takibi cıkmış engellediğim için sonra engelini açtım

beni hiçbir yerden silmedi ben sildim engelledim o da benden takibi cıkmış engellediğim için sonra engelini açtım
Tamam da 1 ay ne ki tavlama aşaması. Bi zahmet ilişki başlasın diye öyle olsun. Ama insan evlenince bile korkuyor ya ilk yıllar böyle ilgiliyse sonra geçerse diye. Sizin bi ciddiyete ulaşamadan bitmiş. Aklı başına gelip de dönerse ne ala dönmezse kurcalama derim. Kaçan kovalanır her zaman.

Tamam da 1 ay ne ki tavlama aşaması. Bi zahmet ilişki başlasın diye öyle olsun. Ama insan evlenince bile korkuyor ya ilk yıllar böyle ilgiliyse sonra geçerse diye. Sizin bi ciddiyete ulaşamadan bitmiş. Aklı başına gelip de dönerse ne ala dönmezse kurcalama derim. Kaçan kovalanır her zaman.
Hiçbir şekilde iletişime geçmeyeyim yani öyle mi? Sadece sosyal medyalardan sildim iletişim kurmadık bi daha ama ben arar veya yazar zannettim hiç öyle bir şey yapmafı

Tabiiki de geçme. Hatta önüne bak. Hatalı olan, eksik olan o. Bırak o düşünsün.
İş yoğunluğuyla aklına gelir miyim bilmiyorum ama şundan eminim beni suçlu olarak görüyor en kötüsü de bu zaten o yüzden dönmez gibime geliyor keşke suçlu olduğunun farkına varsa

Simdiden boyleyse sonrası daha ilgisizlik olur. Suan birbirinize en ilgili olmaniz gereken zamanlar. Biz esimle bu donemdeyken her firsati gorusmek icin degerlendirirdik. 5 dk 10 dk olsa bile. Kavga etsek bulusalim konusalim derdik. Ama siz kavga bile yapamiyosunuz sanirim ilgisizlikten

İş yoğunluğuyla aklına gelir miyim bilmiyorum ama şundan eminim beni suçlu olarak görüyor en kötüsü de bu zaten o yüzden dönmez gibime geliyor keşke suçlu olduğunun farkına varsa
Dönmezse dönmesin çok mu lazım Allah aşkına şunun şurasında 5 aydır hayatında.

Tabiiki de geçme. Hatta önüne bak. Hatalı olan, eksik olan o. Bırak o düşünsün.
Bana saygı göremiyorum senden dddi bi de sırf sıkıntıları yüzüne söyledim diye ve benimle mutsuz olduğunu hissediyodum başkalarkyla gülüyodu neden böyle oldu anlamadım

Simdiden boyleyse sonrası daha ilgisizlik olur. Suan birbirinize en ilgili olmaniz gereken zamanlar. Biz esimle bu donemdeyken her firsati gorusmek icin degerlendirirdik. 5 dk 10 dk olsa bile. Kavga etsek bulusalim konusalim derdik. Ama siz kavga bile yapamiyosunuz sanirim ilgisizlikten
İlk 5 ay en önemli zaman değil mi? Yaşımız da az değil ama neden böyle oldu bilemedim

İlk 5 ay en önemli zaman değil mi? Yaşımız da az değil ama neden böyle oldu bilemedim
Bence kurtuldugun icin sevin. Şu forumda eşinin ilgisizliginden sikayetci ne kadar kadin var. En azindan simdi biraz ayrilik acisi cekip sonra hayatin normale döner. Gercek sevgi bu degildir. Ciddi bir anlasmalik olur, tartisma olur. O zaman tamam hatalar vardir. Ama boyle ilgisizlik sebebiyle ayrilip sonrada hatasini anlamiyorsa bana gore sevgisinde eksiklik vardir

Bence kurtuldugun icin sevin. Şu forumda eşinin ilgisizliginden sikayetci ne kadar kadin var. En azindan simdi biraz ayrilik acisi cekip sonra hayatin normale döner. Gercek sevgi bu degildir. Ciddi bir anlasmalik olur, tartisma olur. O zaman tamam hatalar vardir. Ama boyle ilgisizlik sebebiyle ayrilip sonrada hatasini anlamiyorsa bana gore sevgisinde eksiklik vardir
Beni hatalı görüyor ki ne yazık ki o yüzden moralim bozuldu ben problem çıkartan çözüm aramayan biriyim onun gözünde

Tarzı,ilişki yaşama şekli bu ise değişmeyecektir.Bunu yaşayarak hayatı kendinize zindan edeceğinize bir kac gün ağlayın üzülün.Ama bir sonraki beraberliğinizde beklentilerinizin uyuşacağı,beklentilerinize karşılık verecek birisi olmasına özen gösterin.
İlgisizlik,bir insanı yavaş yavaş bitiren bir şey ama ya şüpheler?
Önce kendinizi sevin ve değer verin.Altın kural bu.👍

X