5 aylık hamileyim ama nedense bebeğim çok az hareket ediyor

btlaltny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
146
33
98
28
Slm kızlar 5 aylık oldum ama bebeğim az hareket ediyor nedeninide bilmiyorm bi sorn mu var acaba içime kurt düştü
Bilgilerinizi bekliyorm

Korkma canim her bebek farkli oluyo herkesin hamileligi degisik geciyo.Kontrollerde bi sorunu cikmadiysa kalp atisi filan normal cikiyosa korkma senin minik sakin bi bebek olacak demektir :)

Korkma canim her bebek farkli oluyo herkesin hamileligi degisik geciyo.Kontrollerde bi sorunu cikmadiysa kalp atisi filan normal cikiyosa korkma senin minik sakin bi bebek olacak demektir :)
Hadi inşallah canm herşeyi normal gidiyo şükür aslnda sağlıklı olsnda gerisi teferruat ben çok endişe ediyorm heralde :)

Çok normal, hareketleri başladıysa sorun yok.. Benim haftalarda her saat başı hissediceksin merak etme ;)

Gülceksinz belki benm 2 buçuk aylıktı hissetmiştim iğne batar gibiydi :)
Kızlar sağlıklı olsnda bebeğim gerisi gerçekten boş sadece takip ediyorm etmiyo diye tedirgin oldm

Ben daha o haftalarda hareket mi bağırsak mı onu yrni yeni çözüyordum :)

Benimkininde hareketleri çok güçlü değil sanki hareket ediyor ama tekmelesem mi tekmelemesem mi diyor :) giddnce soracağım normalmi diye

Sen 28 haftadasn bide hissetmen gerekmiyomu :)
Sor canm bende gidince bi sorıym bakıyım boşunamı endişe ediyorm diye

Ben de daha az hissediyorum canım. İlerleyen haftalarda artar merak etme. Doktor henüz erken endişelenme demişti

Ben de daha az hissediyorum canım. İlerleyen haftalarda artar merak etme. Doktor henüz erken endişelenme demişti
İyi bakalm hadi inşallah :)
normalde etmesi lazm diyolardı öyle duymuştm ilk bebeğim bide tecrübemde yok takıntı yapıyorm ufacık bişeyde

İyi bakalm hadi inşallah :)
normalde etmesi lazm diyolardı öyle duymuştm ilk bebeğim bide tecrübemde yok takıntı yapıyorm ufacık bişeyde

Etraftan binbir çeşit şey diyorlar. Boşuna dikkate alıp kafana takma sakın. Doktor da diyor şimdi sana birsürü şey söylerler. Benim söylediklerim dışında bilimsel olmayan hiçbirşeye inanma diyor :anneadayı:

Sağol canm içimi ferahlattn işte bişey bilmeyince beyne yerleşiyor acaba demeye başlıyosn ☺☺
Allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Slm kızlar 5 aylık oldum ama bebeğim az hareket ediyor nedeninide bilmiyorm bi sorn mu var acaba içime kurt düştü
Bilgilerinizi bekliyorm
Ben 20 haftalıkken hissetmeye baslamstm zaten o zamanlar çok anlamiyodm hareketlerini smdi hiç durmyo masallah

Maşallah canm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben çok erken davrandm demekki hareket eder ilerki zamanlarda :)

Maşallah canm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben çok erken davrandm demekki hareket eder ilerki zamanlarda :)
Eder merak etme smdi geriliyor içerde karnimin bi yerine top gibi oluyo nefesm kesiliyo valla genelde akşamları hareket edyo sırt ustu yatnca :)

Oyy maşallah ona yaa çok değişik bi duygu inşallah sağlıkla eline alırsn canm :))

Eder merak etme smdi geriliyor içerde karnimin bi yerine top gibi oluyo nefesm kesiliyo valla genelde akşamları hareket edyo sırt ustu yatnca :)

Aynısı bende de oluyor yaa
Kafayı biyere yaslıyor heralde nası sert oluyo:)
Gün içinde pek yapmazdı da artık öğlenleri de harejetliyiz hafta ilerledikçe sanırım :)
Ama bazen çok güçsüz vuruyor yavrucağım ondan şeediyorum bende

Aynısı bende de oluyor yaa
Kafayı biyere yaslıyor heralde nası sert oluyo:)
Gün içinde pek yapmazdı da artık öğlenleri de harejetliyiz hafta ilerledikçe sanırım :)
Ama bazen çok güçsüz vuruyor yavrucağım ondan şeediyorum bende
Her zaman sert vurmaz ki Canm öğlen çok az hareket edyo valla akşamları çok hareketli 2 gün öncede akşama kadar hiç hareket etmedi.eşimin sesini duyunca hareketlenmeye başladı hep aynısını yapiyo sıpa :)

Her zaman sert vurmaz ki Canm öğlen çok az hareket edyo valla akşamları çok hareketli 2 gün öncede akşama kadar hiç hareket etmedi.eşimin sesini duyunca hareketlenmeye başladı hep aynısını yapiyo sıpa :)

Haha aynen bizimki de babayı duyunca hoplamaya başlıyor ayan beyan belli oluyor onu duyduğu müthiş bit duygu ya..

Back
X