Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah canm herşeyi normal gidiyo şükür aslnda sağlıklı olsnda gerisi teferruat ben çok endişe ediyorm heralde :)Korkma canim her bebek farkli oluyo herkesin hamileligi degisik geciyo.Kontrollerde bi sorunu cikmadiysa kalp atisi filan normal cikiyosa korkma senin minik sakin bi bebek olacak demektir :)
İyi bakalm hadi inşallah :)Ben de daha az hissediyorum canım. İlerleyen haftalarda artar merak etme. Doktor henüz erken endişelenme demişti
İyi bakalm hadi inşallah :)
normalde etmesi lazm diyolardı öyle duymuştm ilk bebeğim bide tecrübemde yok takıntı yapıyorm ufacık bişeyde
Ben 20 haftalıkken hissetmeye baslamstm zaten o zamanlar çok anlamiyodm hareketlerini smdi hiç durmyo masallahSlm kızlar 5 aylık oldum ama bebeğim az hareket ediyor nedeninide bilmiyorm bi sorn mu var acaba içime kurt düştü
Bilgilerinizi bekliyorm
Eder merak etme smdi geriliyor içerde karnimin bi yerine top gibi oluyo nefesm kesiliyo valla genelde akşamları hareket edyo sırt ustu yatnca :)Maşallah canm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben çok erken davrandm demekki hareket eder ilerki zamanlarda :)
İnsallh sende Canm acele etme senin haftalarında ben kalp atışı gibi bi kaç kere pıt pıt gbi hssedyodm cogaliyo gttkce :)Oyy maşallah ona yaa çok değişik bi duygu inşallah sağlıkla eline alırsn canm :))
Eder merak etme smdi geriliyor içerde karnimin bi yerine top gibi oluyo nefesm kesiliyo valla genelde akşamları hareket edyo sırt ustu yatnca :)
Her zaman sert vurmaz ki Canm öğlen çok az hareket edyo valla akşamları çok hareketli 2 gün öncede akşama kadar hiç hareket etmedi.eşimin sesini duyunca hareketlenmeye başladı hep aynısını yapiyo sıpa :)Aynısı bende de oluyor yaa
Kafayı biyere yaslıyor heralde nası sert oluyo:)
Gün içinde pek yapmazdı da artık öğlenleri de harejetliyiz hafta ilerledikçe sanırım :)
Ama bazen çok güçsüz vuruyor yavrucağım ondan şeediyorum bende
Her zaman sert vurmaz ki Canm öğlen çok az hareket edyo valla akşamları çok hareketli 2 gün öncede akşama kadar hiç hareket etmedi.eşimin sesini duyunca hareketlenmeye başladı hep aynısını yapiyo sıpa :)