merhabalar, oğlum ağustos başında 5 aylık olacak. doğduğu gunden beri uyku sorunumuz var. zor uyuması ve 40 dkda uyanmasının (tekrar uyutuyorum bir sekilde 1,5 saat uyusun diye) yanısıra, uykusu geldiği zaman nefesi kesilene kadar aglıyor. daha dogrusu onu uyutacagımı anladığı anda bagırarak aglıyor icim acıyor feci halde
dediğim gibi basından beri boyle bu. bir ara yatır kaldır uyku egitimi verdim ve basarılı da oldum. onceden sallardım simdi sallamıyorum kendi uyuyor besiginde pıspıs yaparak ama yarım saat suruyor ve oncesinde coookk aglıyor hala. egitimden sonra aglaması mızırdanmaya donmustu her bebek gibi ama simdi bir haftadır yine kararma aglamalarına dondu. uyku isaretleri, uyku ritueli, rutini vs her sey yolunda ama bu aglamalar bitmişti yine basladı. uykusu geldigi halde uyumak mı istemiyor anlamadım ya. basına gelen nedenini bilen cozumu olanlar var mı aranızda? cok uzuluyorum oglum o sekilde agladıkca. dayanamıyorum ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)