- 6 Haziran 2018
- 65
- 37
- 38
- Konu Sahibi Kaymaklikunefe
-
Arkadaşlar selam.6 aralıkta doğum yaptım dünyalar tatlısı bir bebeğim oldu su an 5 aylık.Evliligimin başından beri prezervatifle korunuyorum.Bu zamana kadar hicbir sorun yasamamıştık.Korundugumuza rağmen dün gebelik testim pozitif cıktı.Doktorumu aradım.Öncelikle dogurup doğurmak istemediğine karar vermen gerek dedi.Yeni bir sezeryan operasyon olduğum için riskler var dedi.Yuzyuze henüz görüşmedim.Ne yapacagimi bilmiyorum bebeğime baktıkça vicdan azabı duyuyorum.Bana en çok ihtiyacı olacağı zamanda evde yenidoğan bir bebek olacak.Bebegim 1 yaşındayken doğum yapmış olacağım.Belki de daha yürümeye bile başlamamış olacak.Haziranda spiral için randevu almıştım taktiramadan hamilelik haberi aldım.Gerçekten o kadar üzgünüm ki.Bir yanım doğur hep beraber buyur diyor.Bir yanim ne ruhsal ne fiziksel bu gebeliğe hazır olmadığını söylüyor.Bana kizabilirsiniz.Karnimda ki de benim bebegim ama suan kucagimdakini de dusunmek zorundayim.Esim destekci ustesinden geliriz beraber buyuturuz diyor.2. Çocuk planım her zaman vardı ama bebeğim biraz büyüyünce 4 5 yasa gelince düşünüyordum.Aranizda bu şekilde doğum yapmış olan başına gelen var mı zorlukları kolaylıkları neler.Teşekkür
Geri çekilme olsaydı korunma yazmazdım.Prezervatif kullanıyorduk.Yuzde yüz güvenilir değil ama evliliğiminbaşından beri ilk kez başıma böyle bir kaza geldiNasıl korunuyordunuz da hamile kaldınız? Umarım geri çekilme demezsiniz...
Gebe olduğunızu nasıl anladınız neyden şüphelenip test yaptınız merak ettimArkadaşlar selam.6 aralıkta doğum yaptım dünyalar tatlısı bir bebeğim oldu su an 5 aylık.Evliligimin başından beri prezervatifle korunuyorum.Bu zamana kadar hicbir sorun yasamamıştık.Korundugumuza rağmen dün gebelik testim pozitif cıktı.Doktorumu aradım.Öncelikle dogurup doğurmak istemediğine karar vermen gerek dedi.Yeni bir sezeryan operasyon olduğum için riskler var dedi.Yuzyuze henüz görüşmedim.Ne yapacagimi bilmiyorum bebeğime baktıkça vicdan azabı duyuyorum.Bana en çok ihtiyacı olacağı zamanda evde yenidoğan bir bebek olacak.Bebegim 1 yaşındayken doğum yapmış olacağım.Belki de daha yürümeye bile başlamamış olacak.Haziranda spiral için randevu almıştım taktiramadan hamilelik haberi aldım.Gerçekten o kadar üzgünüm ki.Bir yanım doğur hep beraber buyur diyor.Bir yanim ne ruhsal ne fiziksel bu gebeliğe hazır olmadığını söylüyor.Bana kizabilirsiniz.Karnimda ki de benim bebegim ama suan kucagimdakini de dusunmek zorundayim.Esim destekci ustesinden geliriz beraber buyuturuz diyor.2. Çocuk planım her zaman vardı ama bebeğim biraz büyüyünce 4 5 yasa gelince düşünüyordum.Aranizda bu şekilde doğum yapmış olan başına gelen var mı zorlukları kolaylıkları neler.Teşekkür ederim şimdiden.
Biz 1 tanesi icin ugrasiyoruz aylardir olmuyor tedavi icin ugrasiyoruz oda olmuyor. Allah size 2 tane nasip etmis .saglik yönünden sorun yoksa doğurun çok pisman olmayin sonra karninizdaki çoçuğunuz içinde vicdan azabı duymayın ikiside sizin çoçugunuz sonuçta .Arkadaşlar selam.6 aralıkta doğum yaptım dünyalar tatlısı bir bebeğim oldu su an 5 aylık.Evliligimin başından beri prezervatifle korunuyorum.Bu zamana kadar hicbir sorun yasamamıştık.Korundugumuza rağmen dün gebelik testim pozitif cıktı.Doktorumu aradım.Öncelikle dogurup doğurmak istemediğine karar vermen gerek dedi.Yeni bir sezeryan operasyon olduğum için riskler var dedi.Yuzyuze henüz görüşmedim.Ne yapacagimi bilmiyorum bebeğime baktıkça vicdan azabı duyuyorum.Bana en çok ihtiyacı olacağı zamanda evde yenidoğan bir bebek olacak.Bebegim 1 yaşındayken doğum yapmış olacağım.Belki de daha yürümeye bile başlamamış olacak.Haziranda spiral için randevu almıştım taktiramadan hamilelik haberi aldım.Gerçekten o kadar üzgünüm ki.Bir yanım doğur hep beraber buyur diyor.Bir yanim ne ruhsal ne fiziksel bu gebeliğe hazır olmadığını söylüyor.Bana kizabilirsiniz.Karnimda ki de benim bebegim ama suan kucagimdakini de dusunmek zorundayim.Esim destekci ustesinden geliriz beraber buyuturuz diyor.2. Çocuk planım her zaman vardı ama bebeğim biraz büyüyünce 4 5 yasa gelince düşünüyordum.Aranizda bu şekilde doğum yapmış olan başına gelen var mı zorlukları kolaylıkları neler.Teşekkür ederim şimdiden.
Gebeliğiniz hayırlı olsun bebeğiniz de sağlıkla büyüsün,ben de 18 aydır bebek için uğraşanlardanım, bebeğiniz 4-5 yaşlarına geldiğinde ikinci çocuğunuzun olacağının garantisi yokki, ilk çocuğuna hiç sorunsuz hamile kalıp ikincisi bir türlü olmayanları duyuyorum son zamanlarda sürekli, madem kendiliğinden gelmiş bebiş gül gibi bakarsınız, iki minik bir arada bakılamayacak olsa Allah ikiz gebelik vermezdi kimseye, kul altından kalkamayacağı yükle yüklenmezmiş, 3üz 4üz bakanlar var, siz de mis gibi bakarsınız iki bebeğinize de, eşiniz de istiyormuş ne güzel, bundan seneler sonra ikisi de etrafınızdayken iyiki doğurmuşum diyeceğinize eminim, sağlıkla gelsin inşallah miniArkadaşlar selam.6 aralıkta doğum yaptım dünyalar tatlısı bir bebeğim oldu su an 5 aylık.Evliligimin başından beri prezervatifle korunuyorum.Bu zamana kadar hicbir sorun yasamamıştık.Korundugumuza rağmen dün gebelik testim pozitif cıktı.Doktorumu aradım.Öncelikle dogurup doğurmak istemediğine karar vermen gerek dedi.Yeni bir sezeryan operasyon olduğum için riskler var dedi.Yuzyuze henüz görüşmedim.Ne yapacagimi bilmiyorum bebeğime baktıkça vicdan azabı duyuyorum.Bana en çok ihtiyacı olacağı zamanda evde yenidoğan bir bebek olacak.Bebegim 1 yaşındayken doğum yapmış olacağım.Belki de daha yürümeye bile başlamamış olacak.Haziranda spiral için randevu almıştım taktiramadan hamilelik haberi aldım.Gerçekten o kadar üzgünüm ki.Bir yanım doğur hep beraber buyur diyor.Bir yanim ne ruhsal ne fiziksel bu gebeliğe hazır olmadığını söylüyor.Bana kizabilirsiniz.Karnimda ki de benim bebegim ama suan kucagimdakini de dusunmek zorundayim.Esim destekci ustesinden geliriz beraber buyuturuz diyor.2. Çocuk planım her zaman vardı ama bebeğim biraz büyüyünce 4 5 yasa gelince düşünüyordum.Aranizda bu şekilde doğum yapmış olan başına gelen var mı zorlukları kolaylıkları neler.Teşekkür ederim şimdiden.
5 aylık Bebeğin henüz 1 yasında olacak doğduğunda.Ona üzülüyorum açıkçası en bana ihtiyacı olduğu zamanda tamamen ilgiye muhtaç bir bebekle dengeyi nasıl sağlarım bilmiyorum.Suanda bile bana o kadar düşkün ki arkamdan ağlamaya başladı şimdidenOlsun, ikiz gibi büyürler iştekorkmayın, Allah yardım eder. Biraz büyüyünce çok tatlı olurlar bıcır bıcır
Merhaba Ilk Çocuk çok zorlandı mi acaba yeni bebek olduğundaAblam ikinci hamileliğini öğrendiğinde ilki 8 aylıktı. Eşi çok yardımcıdır. Gül gibi büyüttüler ikisini de şimdi arkadaş oldular kimseye ihtiyaçları yok. Eşinizin desteği olursa çok zorlanmazsiniz ama diğer türlü sizi bir kaç yıl yorar. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Merhaba 10 gün adet gecikmesi yaşadım.Ilk hamileliğimde ilk zamanlar çok nefes darlığı uyku bozukluğu yaşamıştım.Test yapmadan önce bu hamileliğinde de aynı etkileri görmeye başladım.Zaten pozitif cıktıGebe olduğunızu nasıl anladınız neyden şüphelenip test yaptınız merak ettim
Haklisiniz aslında bende bu fikirdeyim evim cıvıl cıvıl olacak ikisini izlemeye doyamayacagimi biliyorum.Ama her zaman 4 5 sene sonra istiyordum bebegim kendi ozbakimini kazansin istiyordum.Mutsuz kendini sevgisiz hisseder diye çok üzülüyorumGebeliğiniz hayırlı olsun bebeğiniz de sağlıkla büyüsün,ben de 18 aydır bebek için uğraşanlardanım, bebeğiniz 4-5 yaşlarına geldiğinde ikinci çocuğunuzun olacağının garantisi yokki, ilk çocuğuna hiç sorunsuz hamile kalıp ikincisi bir türlü olmayanları duyuyorum son zamanlarda sürekli, madem kendiliğinden gelmiş bebiş gül gibi bakarsınız, iki minik bir arada bakılamayacak olsa Allah ikiz gebelik vermezdi kimseye, kul altından kalkamayacağı yükle yüklenmezmiş, 3üz 4üz bakanlar var, siz de mis gibi bakarsınız iki bebeğinize de, eşiniz de istiyormuş ne güzel, bundan seneler sonra ikisi de etrafınızdayken iyiki doğurmuşum diyeceğinize eminim, sağlıkla gelsin inşallah mini
Allah Inşallah size de nasip eder sağlıklı hayırlı bir evlatBiz 1 tanesi icin ugrasiyoruz aylardir olmuyor tedavi icin ugrasiyoruz oda olmuyor. Allah size 2 tane nasip etmis .saglik yönünden sorun yoksa doğurun çok pisman olmayin sonra karninizdaki çoçuğunuz içinde vicdan azabı duymayın ikiside sizin çoçugunuz sonuçta .
Inşallah sağlıkla sizde hayırlı bir evlada kavuşursunuzAllah yardım eder biz 5 aydır deniyoruz dün hasta oldun bu ayda olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?