• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aylik bebek yeniden hamilelik ne yapacağım ben simdi

Kaymaklikunefe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
65
37
38
Arkadaşlar selam.6 aralıkta doğum yaptım dünyalar tatlısı bir bebeğim oldu su an 5 aylık.Evliligimin başından beri prezervatifle korunuyorum.Bu zamana kadar hicbir sorun yasamamıştık.Korundugumuza rağmen dün gebelik testim pozitif cıktı.Doktorumu aradım.Öncelikle dogurup doğurmak istemediğine karar vermen gerek dedi.Yeni bir sezeryan operasyon olduğum için riskler var dedi.Yuzyuze henüz görüşmedim.Ne yapacagimi bilmiyorum bebeğime baktıkça vicdan azabı duyuyorum.Bana en çok ihtiyacı olacağı zamanda evde yenidoğan bir bebek olacak.Bebegim 1 yaşındayken doğum yapmış olacağım.Belki de daha yürümeye bile başlamamış olacak.Haziranda spiral için randevu almıştım taktiramadan hamilelik haberi aldım.Gerçekten o kadar üzgünüm ki.Bir yanım doğur hep beraber buyur diyor.Bir yanim ne ruhsal ne fiziksel bu gebeliğe hazır olmadığını söylüyor.Bana kizabilirsiniz.Karnimda ki de benim bebegim ama suan kucagimdakini de dusunmek zorundayim.Esim destekci ustesinden geliriz beraber buyuturuz diyor.2. Çocuk planım her zaman vardı ama bebeğim biraz büyüyünce 4 5 yasa gelince düşünüyordum.Aranizda bu şekilde doğum yapmış olan başına gelen var mı zorlukları kolaylıkları neler.Teşekkür ederim şimdiden.

Arkadaşlar selam.6 aralıkta doğum yaptım dünyalar tatlısı bir bebeğim oldu su an 5 aylık.Evliligimin başından beri prezervatifle korunuyorum.Bu zamana kadar hicbir sorun yasamamıştık.Korundugumuza rağmen dün gebelik testim pozitif cıktı.Doktorumu aradım.Öncelikle dogurup doğurmak istemediğine karar vermen gerek dedi.Yeni bir sezeryan operasyon olduğum için riskler var dedi.Yuzyuze henüz görüşmedim.Ne yapacagimi bilmiyorum bebeğime baktıkça vicdan azabı duyuyorum.Bana en çok ihtiyacı olacağı zamanda evde yenidoğan bir bebek olacak.Bebegim 1 yaşındayken doğum yapmış olacağım.Belki de daha yürümeye bile başlamamış olacak.Haziranda spiral için randevu almıştım taktiramadan hamilelik haberi aldım.Gerçekten o kadar üzgünüm ki.Bir yanım doğur hep beraber buyur diyor.Bir yanim ne ruhsal ne fiziksel bu gebeliğe hazır olmadığını söylüyor.Bana kizabilirsiniz.Karnimda ki de benim bebegim ama suan kucagimdakini de dusunmek zorundayim.Esim destekci ustesinden geliriz beraber buyuturuz diyor.2. Çocuk planım her zaman vardı ama bebeğim biraz büyüyünce 4 5 yasa gelince düşünüyordum.Aranizda bu şekilde doğum yapmış olan başına gelen var mı zorlukları kolaylıkları neler.Teşekkür

Benim bir tanıdığım o şekilde isteyerek gebe kaldı. Ama normal doğum yapmıştı sorun olmadı. Yardımcısı vardı, annesi ve kayınvalidesi de çok destek oldu o şekilde kolay atlattı hiç zorlanmadı.

Arkadaşlar selam.6 aralıkta doğum yaptım dünyalar tatlısı bir bebeğim oldu su an 5 aylık.Evliligimin başından beri prezervatifle korunuyorum.Bu zamana kadar hicbir sorun yasamamıştık.Korundugumuza rağmen dün gebelik testim pozitif cıktı.Doktorumu aradım.Öncelikle dogurup doğurmak istemediğine karar vermen gerek dedi.Yeni bir sezeryan operasyon olduğum için riskler var dedi.Yuzyuze henüz görüşmedim.Ne yapacagimi bilmiyorum bebeğime baktıkça vicdan azabı duyuyorum.Bana en çok ihtiyacı olacağı zamanda evde yenidoğan bir bebek olacak.Bebegim 1 yaşındayken doğum yapmış olacağım.Belki de daha yürümeye bile başlamamış olacak.Haziranda spiral için randevu almıştım taktiramadan hamilelik haberi aldım.Gerçekten o kadar üzgünüm ki.Bir yanım doğur hep beraber buyur diyor.Bir yanim ne ruhsal ne fiziksel bu gebeliğe hazır olmadığını söylüyor.Bana kizabilirsiniz.Karnimda ki de benim bebegim ama suan kucagimdakini de dusunmek zorundayim.Esim destekci ustesinden geliriz beraber buyuturuz diyor.2. Çocuk planım her zaman vardı ama bebeğim biraz büyüyünce 4 5 yasa gelince düşünüyordum.Aranizda bu şekilde doğum yapmış olan başına gelen var mı zorlukları kolaylıkları neler.Teşekkür ederim şimdiden.
Gebe olduğunızu nasıl anladınız neyden şüphelenip test yaptınız merak ettim

Ablam ikinci hamileliğini öğrendiğinde ilki 8 aylıktı. Eşi çok yardımcıdır. Gül gibi büyüttüler ikisini de şimdi arkadaş oldular kimseye ihtiyaçları yok. Eşinizin desteği olursa çok zorlanmazsiniz ama diğer türlü sizi bir kaç yıl yorar. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Biz 1 tanesi icin ugrasiyoruz aylardir olmuyor tedavi icin ugrasiyoruz oda olmuyor. Allah size 2 tane nasip etmis .saglik yönünden sorun yoksa doğurun çok pisman olmayin sonra karninizdaki çoçuğunuz içinde vicdan azabı duymayın ikiside sizin çoçugunuz sonuçta .

Gebeliğiniz hayırlı olsun bebeğiniz de sağlıkla büyüsün,ben de 18 aydır bebek için uğraşanlardanım, bebeğiniz 4-5 yaşlarına geldiğinde ikinci çocuğunuzun olacağının garantisi yokki, ilk çocuğuna hiç sorunsuz hamile kalıp ikincisi bir türlü olmayanları duyuyorum son zamanlarda sürekli, madem kendiliğinden gelmiş bebiş gül gibi bakarsınız, iki minik bir arada bakılamayacak olsa Allah ikiz gebelik vermezdi kimseye, kul altından kalkamayacağı yükle yüklenmezmiş, 3üz 4üz bakanlar var, siz de mis gibi bakarsınız iki bebeğinize de, eşiniz de istiyormuş ne güzel, bundan seneler sonra ikisi de etrafınızdayken iyiki doğurmuşum diyeceğinize eminim, sağlıkla gelsin inşallah mini 😍😍

Olsun, ikiz gibi büyürler işte 😍 korkmayın, Allah yardım eder. Biraz büyüyünce çok tatlı olurlar bıcır bıcır 🤗
5 aylık Bebeğin henüz 1 yasında olacak doğduğunda.Ona üzülüyorum açıkçası en bana ihtiyacı olduğu zamanda tamamen ilgiye muhtaç bir bebekle dengeyi nasıl sağlarım bilmiyorum.Suanda bile bana o kadar düşkün ki arkamdan ağlamaya başladı şimdiden

Ablam ikinci hamileliğini öğrendiğinde ilki 8 aylıktı. Eşi çok yardımcıdır. Gül gibi büyüttüler ikisini de şimdi arkadaş oldular kimseye ihtiyaçları yok. Eşinizin desteği olursa çok zorlanmazsiniz ama diğer türlü sizi bir kaç yıl yorar. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Merhaba Ilk Çocuk çok zorlandı mi acaba yeni bebek olduğunda

Gebeliğiniz hayırlı olsun bebeğiniz de sağlıkla büyüsün,ben de 18 aydır bebek için uğraşanlardanım, bebeğiniz 4-5 yaşlarına geldiğinde ikinci çocuğunuzun olacağının garantisi yokki, ilk çocuğuna hiç sorunsuz hamile kalıp ikincisi bir türlü olmayanları duyuyorum son zamanlarda sürekli, madem kendiliğinden gelmiş bebiş gül gibi bakarsınız, iki minik bir arada bakılamayacak olsa Allah ikiz gebelik vermezdi kimseye, kul altından kalkamayacağı yükle yüklenmezmiş, 3üz 4üz bakanlar var, siz de mis gibi bakarsınız iki bebeğinize de, eşiniz de istiyormuş ne güzel, bundan seneler sonra ikisi de etrafınızdayken iyiki doğurmuşum diyeceğinize eminim, sağlıkla gelsin inşallah mini 😍😍
Haklisiniz aslında bende bu fikirdeyim evim cıvıl cıvıl olacak ikisini izlemeye doyamayacagimi biliyorum.Ama her zaman 4 5 sene sonra istiyordum bebegim kendi ozbakimini kazansin istiyordum.Mutsuz kendini sevgisiz hisseder diye çok üzülüyorum

Biz 1 tanesi icin ugrasiyoruz aylardir olmuyor tedavi icin ugrasiyoruz oda olmuyor. Allah size 2 tane nasip etmis .saglik yönünden sorun yoksa doğurun çok pisman olmayin sonra karninizdaki çoçuğunuz içinde vicdan azabı duymayın ikiside sizin çoçugunuz sonuçta .
Allah Inşallah size de nasip eder sağlıklı hayırlı bir evlat

Back