- 6 Haziran 2018
- 65
- 37
- 38
- Konu Sahibi Kaymaklikunefe
Arkadaşlar selam.6 aralıkta doğum yaptım dünyalar tatlısı bir bebeğim oldu su an 5 aylık.Evliligimin başından beri prezervatifle korunuyorum.Bu zamana kadar hicbir sorun yasamamıştık.Korundugumuza rağmen dün gebelik testim pozitif cıktı.Doktorumu aradım.Öncelikle dogurup doğurmak istemediğine karar vermen gerek dedi.Yeni bir sezeryan operasyon olduğum için riskler var dedi.Yuzyuze henüz görüşmedim.Ne yapacagimi bilmiyorum bebeğime baktıkça vicdan azabı duyuyorum.Bana en çok ihtiyacı olacağı zamanda evde yenidoğan bir bebek olacak.Bebegim 1 yaşındayken doğum yapmış olacağım.Belki de daha yürümeye bile başlamamış olacak.Haziranda spiral için randevu almıştım taktiramadan hamilelik haberi aldım.Gerçekten o kadar üzgünüm ki.Bir yanım doğur hep beraber buyur diyor.Bir yanim ne ruhsal ne fiziksel bu gebeliğe hazır olmadığını söylüyor.Bana kizabilirsiniz.Karnimda ki de benim bebegim ama suan kucagimdakini de dusunmek zorundayim.Esim destekci ustesinden geliriz beraber buyuturuz diyor.2. Çocuk planım her zaman vardı ama bebeğim biraz büyüyünce 4 5 yasa gelince düşünüyordum.Aranizda bu şekilde doğum yapmış olan başına gelen var mı zorlukları kolaylıkları neler.Teşekkür ederim şimdiden.